Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Kolovoz 2017. 10:48

Jutro 😊
    Sinoc mi nestao post, ne znam di ni kad 🙄
    No dobro. Ukratko, jucer bio zadnji dan fizikalne bar zasad, 23. kontrola u fizijatrice pa cemo vidit sta kaze..ruka je osjetno bolje ali i dalje miljama kaska za zdravom, bas blesavo kako jedna sekunda nepaznje toliko sve sjebucne 
    Na poslu sam od srijede sama ( kolegici umro tata), i uopce ne znam kako sam to izgurala. Koma
    Vrućine su stvarno pretjerale ovaj put, jucer u 6.30h ujutro bilo 34 stupnja sta je puno puno je. Sad je oblacno nadam se bilo kakvoj promjeni jer zadnje 2 noci ni spavat ne možemo. 
    P je dobro, neopisivo je lipse i lakse otkad hoda 😍
    Puno je zaostataka za kom, nadam se da sam ubuduce redovna 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 10:57

Jutrekooooo!!Ste mi dobro,zenske?Mi cemo danas kod mojih,djeca jedva cekaju!Zaspali su bez uobicajenog zajebavanja-sa strane kceri naravno,uz prijetnju-Samo ti zajebavaj,sad idem baku zvat da necete doc!I bio je mir!Hi hihi....Danas opet ne moram kuhat💪💪A ni nesto posebmo pospremat!Zakljucila sam da imam puuuuno vise posla kad je muz doma!Htjela sa

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 11:03

Nastavak  Htjela sam staviti slikici od buhtlice,al mi pise da se ne moze jer ima nedovoljno memorije!A sve su mi slike iste osim sto je ona na svakoj sve ljepsa...Totalno sam objektivna,e!😍😍😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 11:14

Sunshine  Ma pitala sam ja ko je serdjo!Bila je napisala jednom-serdjo je bio dobar!Pa sam pomislila je li to muz?😂😂Rekoh,idem pitat
    Lucy  Odite vi prvom prilikom na hitnu
    Ilani Zaspala je u 1!Vec sam pomislila da nece prije 2,3!Znas sta,vec imam traume od tog njenog (ne)spavanja!Radila sam i ja taj pametni!Bila ful skepticna isprve,al je bio cist oj!Uz kavu ili caj,milina
    Ejic  Kak ti i muz oko jaknice tak ja i muz oko imena za malu!Ajme,izludio me!Doslovce!Al ajde,kakve izbore mi je davao ovo za koje se odlucio ipak mi je super-Katrin!Je li imas ti pomoc oko proslave,makar malog?
    Ellie  Svidja mi se profilna😍😍Kad citam sve te vase dogodovstine sa njima i napretke jedva cekam da moja dodje u tu dob!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    12. Kolovoz 2017. 14:01

Mamika restač za krstitke - mi bili u utrinama u ugostiteljskoj školi. Super zadovoljna. Mislim da je ispalo 130kn po osobi. (120bez pića, ali oni rade tortu) 

mamika3
    12. Kolovoz 2017. 14:07

Vidis,vidis...Uzet cu to u obzir!Hvala,Abies!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    12. Kolovoz 2017. 14:14

mamika3

Nastavak Htjela sam staviti slikici od buhtlice,al mi pise da se ne moze jer ima nedovoljno memorije!A sve su mi slike iste osim sto je ona na svakoj sve ljepsa…Totalno sam objektivna,e!😍😍😂😂

😂😂😂😂😂 ja si mislim isto za svoju..to je valjda tak

TPol
    12. Kolovoz 2017. 20:29

Sanjarka welcome back bome kod tebe stres nije čudo da nemozes na net 😱😱😱
    Jedva čekam da moja prohoda heheh jer s puzanjem je dosadna Haha
    Danas je za čudi dobro igramo se na podu to voli , moj m otišla po auto zbog ogromne gužve su čekao 4 sata pa za Nazad isto tolko i jos nije stigao tako da se bas bojim za nas put . Najradije bi sve otkazala i ostala ovde .... tolko o odmoru i svemu 

Ilani hvala ta link za kolac mislim da bi se to mom m svidjelo a izgleda bas komplicirano a jednoatavan 👍🏻 Takve volim 

Ugolina
    12. Kolovoz 2017. 21:52

E tpol moja, ja krepam od smijeha na tvoje postove... S puzanjem je dosadna 😂😂😂😂😂

TPol
    12. Kolovoz 2017. 22:08

NPUgolina

E tpol moja, ja krepam od smijeha na tvoje postove… S puzanjem je dosadna 😂😂😂😂😂

Hahahha a pazi muž mi kaže da joj stvaram pritisak jer kažem sta već ne prohoda ( al ja to u sali da nebi pomisli ko da sam ozbiljna ) znaci svuda Puza pa lakše je hodat 😂😂😂
    S ravnih 8 mj je propuzala na sve 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.