Neću ostavit trag na 2000str.
Ugolina pa mislim da će sanjarki bit drago.
Lucy imaš dva uha! Moraju nešto reći pa kenjaju. I kad će drugo, cica ne cica, duda flaša i tako dalje…
Mamika koliko imaš godina ako nije tajna?
Ha ha ha…Nije tajna,skrivam samo kile,al odaje me visak na trbuhu!😂😂Imam 32 godine!A jel tebi bolje,jesi prizdravila sta?
Ona skriva kile,e! Teza nisi od mene da me jebes 😂😂😂 evo rec cu ti 95 😂
Sestro ja imam 90kg jbt sve deblja i deblja sam
Ove koje se najvise jebu i kakti trose kalorije,a najdeblje?!?!?…pa di toga ima ?!?!? 😂
Nema ni meni logike😂😂
Mi vise i zderemo da nadoknadimo 😆😂😂
Joj da barem zderem nebi mi bilo zao
Ajme Ellie sta ste vi slatki!!!!!
Abies Tvoja i Ugolinina na isti dan?Super!Cura sto se neki dan javila,Eloa,upoznale smo se u bolnici-bile cimerice!Njen mali u 9 ujutro,moja mala u podne izletila!
10-15 krpelja dnevno?Pa di radis,ako mozes reci?Ak ne,ok!
Mare Trebas zanimaciju uz troje djece??Ha ha…Ti si meni zakon!Otkud ti samo volja?Jesi mozda hiperaktivna ili nesto?😀😀
Sama s njima troje treba nekako dan da prode. Kad imam ideju imam i volju 😁
Znaju cure prosle godine kad je sirena imala nekih 1.5mj sam ajvar pravila 😂😂
Evo jedan post pred spavanje
A da bazeni kak nisu bas kao cisti a ako jesu puni su klora pa bas za bebe nije najbolja opcija ali ovako na kontinentu nema neke druge opcije osim rijeke a to mi jos gore . Htjeli smo i danas al nije bilo sunca i neki vjetar pa smo išli samo u park cupavica Puza po travi nepikazuje znakove za hodat 🙄
Mare super za krečenje odlično si napravila!
Lucy jel sad bolja situacija?
Krpelji Uh ..... i ja ih vadim pincetom prije kad su se znali nać a vako nema ih u gradu
Lucy imaš dva uha! Moraju nešto reći pa kenjaju. I kad će drugo, cica ne cica, duda flaša i tako dalje…
Ha ha ha…Nije tajna,skrivam samo kile,al odaje me visak na trbuhu!😂😂Imam 32 godine!A jel tebi bolje,jesi prizdravila sta?
Ove koje se najvise jebu i kakti trose kalorije,a najdeblje?!?!?…pa di toga ima ?!?!? 😂
Ugolina 😂😂😂😂😂 moramo da nadoknadimo potrošeno . Trebamo se prijaviti za one studije sto kazu da se sexom mrsa da im pokazemo da nije tako😁😁
Kad su mali jedva cekas da pricaju,a inda toliko melju da ih pitas kad ce usutit vise?A kad prohodaju doslovce ne staju pa jedva cekas da idu malo spavat!Ha ha ha...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Umirem 😂😂😂😂😂😂
Još se smijem seksu i kg!😂
Mamika u šumi radim. Ured i teren.
Ispravak sin cr u vinogradskoj, petra na sv duhu. Petra je mlađa iza podneva.
Kod mene novi hit, popni se za mamom po stepenicama najbrže što možeš. Pa čak i po dvije. Za izluditi.
Ellie eto te na forumu! Još malo vrtić. Moja krenula šmrc... Još nije spavanje odradila. Ma ne znam mm ko s marsa da je pao. On je išao na privikavanje
Mare, tebe treba klonirati i poslati svakoj od nas koja imamo jedno da nam pokazes kako stignes sve.
Krpelj jos ovdje. Nisam vas ni citala do sad.
Mami popodne opet temp. Ne zeli na hitnu jer ce satima cekati krv samo.
Dan je bio dug. Pisem sutra.
M tek sad zaspao.
Sortiraj odgovore
Najstariji