Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    28. Kolovoz 2016. 18:00

Djevojcice mi na obali i prilagodavamo se klimi jedna i druga! Uzasno je vruce ovdje,ne znam kamo ste vi na moru izdrzale sa svojim ljetnim smotuljcima ali mi smo lude....i naravno malo nam se ritam posemeril kao i sveki 
    Sad bi mi trebala barem jos sat vremena bit budna a ona nju uspavala na rukama u kolica i u setnju 'samo mali krug'. Ja joj objas im kaj radim i rasporrd a ona meni aha. I pita a ti njoj nista ne dajes,ni vodu ni kamilicu? NE. A sad ne znam jel to tako po starome bilo ili kako...reko ne znam,meni dr rekla da ne treba i amen. Mm otisao doma i dolazi tek u cet popodne.

Jel vi palite klimu? Ja se bojim jer mi zna bit mokra po glavici,skinem je samo u pelenu,ili obucem bodic pa upalim klimu. Luda sam sa tim oblacenjem,pa idemo u setnju i meni je ok a ona se jezi po nogama pa je lagano pokrijem po nogama a ona se otkriva i tako u krug. 

url=https://lilypie.com]

bellaru
    28. Kolovoz 2016. 18:34

Deeka konzum ima lan i plodine . Ja kad sam ga svako jutro jela sa jogurtom nakon par dana sam imala svaki dan stolicu👍 
    I izadje lako😁
     Sunshine gdje si da je tako vruce?? Moja kuca ima zidove od metar i meni hladno u sobi i pokrivam i sebe i malog. A vani vidim sunce al nemam dojam da je tamo vruce. Osim kad muz udje u kucu sav znojan. 
    Upali klimu kad nisi u kuci da rashladi oa kad udjes ugasi.

Abies
    28. Kolovoz 2016. 18:48

Shunesine aaaa i ja bi nazad. Javi kakvo je more da zapalim dolje. I da ima komaraca bez obzira na tretiranja al da se. Mah mah

Sunshine1
    28. Kolovoz 2016. 20:24

Bellaru Razanac kraj Zadra. Ma i kod nas kuca doma odlicna,ljeto nismo niti osjetile sad sam ju par dana cak u dugacko i sebi isto tajce. Nama kuca sa tri strane prakticki u zemlji i pazim na prozore i rolete....mozda jer mi je u kuci preugodno mi je sada tolko sok.

Abies mah mah. Cekamo te!! Komaraca ima,osjetim ih na terasi ali imamo komarnik tako da nemam brige. Mi smo u apartmanu dok svekrici ne odu tako da kad mi je dosta odem gore a i vecinu vremena sam s njom sama. Danas prosli gosti tako da je kuca prazna i smijesno mi bilo...dosli jucer ujutro i pada dogovor gdje ce tko spavat...nitko ne zeli sa nama a ona super spava po noci. Tako da smo svatko u svom dijelu kuce bili.
    I sad je uspavljivala i naravno da se nije dala uspavat i plakala placom 'spava mi se a ne mogu' pa se morala podrignut a sveki dode i stoji na vratima i gleda!!! Vec sam pisala mm da ce mi debelo bit duzan za ovo jer sam ostala zbog njega. Idem se tusirat i spavat danas me zivci oprali cijeli dan...

Za konce jbg cure tu ne mogu pomoc. Lidl,super im je robica,ja cu poslat mm po nesto ako uspije na pauzi ugrabit da iskoristim akciju,iako mi ne treba jer njihov br 62 je neki 68 a mi imamo jos jako puno do njega...

Sunshine1
    28. Kolovoz 2016. 20:28

Abies ja probala more do gleznja i smrzavica teska...al ne znam jesam ja mjerilo. Mm mjerio i Tenin termometar kaze 21,5

Abies
    28. Kolovoz 2016. 20:51

Bure su učinile svoje. Ja bi odselila tamo. Eto i na jesen vrtić kreće (uz školu). Sve si mislim da ću otići još par dana. Odi do piska i rive, popločili su dio. Lijepo izgleda

Ellie00
    28. Kolovoz 2016. 21:50

Babycoming prije dva tjedna se pocela budit jednom pred jutro, a prije 5 dana je produzila do 7-8. Znaci imala je negdje 3 i po mjj.

Mi dugo nosili 56, cak joj i sad neki bodiji pasu 56. 
    Dobila je paket od rodjakinje iz USA kad se rodila Carters pidjama razlicitih velicina, sad joj jedna odgovara i preslaaaatka je. Zelena s tockicama i kornjacama s par rozih masni. Odlicne su, idem vidit sto online nude 😍
    Mi cemo u rujnu par dana na more kad mm prodje ludnica na poslu (otvara 2 lokala), nadam se da cemo dobro vrijeme pogodit... prosli put se nismo ni okupali

uykmyjh
    29. Kolovoz 2016. 08:41

babycoming gdje trebam otić za te novce od grada (Split)? To sam skroz zaboravila 

TPol
    29. Kolovoz 2016. 08:53

Pozdrav mamice! Meni je slab internet pa se ne javim , čekam da mi priključe WLAN .

Moja bebica moram rec za sad je dobra budi se tako svaka tri sata jede po pola sata , posle ima problem malo sa trbuhicem ali stavim je na sebe i stisnem , danas cu kupit onaj topli jastukic da isprobam . 

Sta se tiče stolice rekli su da je dobro pit i onaj tekući magnezij sta ste možda pile u trudnoći , mene su spasili oni čepici (hvala Bellar ) jer nije išlo drugačije
    Bellar bas mi zao da ti se to tako zakompliciralo iskosa tebe babycoming joj bas užas 
    Marigmar točno mogu mislit kako se pakiraš ja bi bila jos gore hahaha 

Evo mm stalno gleda u bebu i govori si isti ja hahhaha tak je smiješan

Kolko su vaše Male bebe budne ? Moja nako malo dopodne ali ugl spava 
    I sta mislite kad moze beba među puno ljudi ? 😬

Pozz svima !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.