Marigmar,a jesi ti sigurna da ti se mali dobro najede? Moja je u pocetku cicala po sat i pol i ostala gladna,isto sam bila ocajna,budila se,htjela na cicu..jesi pokusala s nekoliko ml dohrane mozda? Mene jednom dnevno 60ml ad nakon dojenja spasilo jer je ona dva h odspavala,a meni se stiglo kak spada napravit mlijeka za iduci podoj..jer smo ovako usli u zacarani krug glada i neispavanosti
Jutro mame, da vam se javimo..Kristian spava i mazi se s tetrom a mama nadgleda i pije kavu..jutros smo malo produzili spavanac..bili sinoc u setnji 3h, mama je ozbiljno svatila skida je kila 🙈, kupanje,sisa, spavanje 10-3-6 i evo spava..sve u svemu super..samo mi nije jasno kako noc uzdrzi najmanje 3h izmedu podoja a preko dana zove vec nakon sat ipo,2
kod nas se izgleda isto desni pripremaju za zubice, slini, jede ruku, poteze se za uho, malo je nervozan..a kad mu prstom masiram desni razvuce osmijeh od uha do uha..kazu da to moze trajat jos mjesecima sve dok ne izbije zubic 😅😅
moj sin dobije od robice ili 56 koji je prerasta ima misec dana ili 80 pa kazu evo to ce sad na zimu nosit..
Bellaru hoces mi vjerovat kad ti kazem da sam ja jedva cekala da neki sav pukne ili se rastvori..meni se sve upalilo i kad se otvoria zadnji na guzi takvo olaksanjeeeee, iscurilo sve sto se nakupljalo ispod njih i za kojih tjedan dana bilo puno bolje..samo cisti to iza svake nuzde i bit ce to super
Deeka ja bas nekidan od grada Splita dobila 2000kn, mozes na netu vidit koliko Trogir daje..
Sanjarka super noc,ja sam skuzila da moj bolje spava ako ostane vani duze navecer..valjda mu odgovara bit na zraku..na zimu cu kampirat u dvoristu 😂😂
Marigmar cestitam na prvom mjesecu, tako brzo to proletii..nama sutra 2mj a nismo se ni okrenuli..misko mali bas ga muce ti grcici, nadam se da ce brzo proc..spava ti tako jer mu grijes trbuscic svojim tijelom a to mu pomaze..kupi termofor pa mu stavi, ili zagrij tetru peglom pa mu stavi oblog
Ugolina pa nisam sigurna ali ja mislim da se najede dobro, osim kada spava na cici ali onda palim svjetlo i presvlačim ga samo da ga iznerviram, od dobiva na kilaži jako puno pa pretpostavljam da jede dobro, ali opet samo pretpostavljam. Baby imaš pravo morala bi kupiti termofor, probala sam sa gazom zagrijanom ali on se sav baca dok lezi u krevetiću jedino je miran kada ga stisnem, a onda mi i ta gaza je previse jer i ovak se kuhamo i on i ja, sinoć sam klimu upalila da bi ga mogla nositi 😥
Jutro, ja od 6 u pogonu, pakiranje punom parom. Ja ne znam di cu sve to potrpat, jucer me mm zove kao da sam si mogla neke stvari odnest u auto jer da vec vidi da cu mu sutra spominjat blizu i siru rodbinu 😂😂😂
On frajer lijepo direkt iz austrije za hr a ja prvi veci put odradujem sama s bebacicom, a on savjetuje di da sto stavim jer kao "zna" koliko stvari imamo + mamine stvari jer nju vozim doma!! Sljedeci auto je kombi! 😯😯😯
Babycoming i isto ti je rupa bila? Kako si sa tim tri tjedna zivjela?😩 sa cim si to cistila? Sta nakon tri tjedna si mogla sve normalno? Ta tri tjedna mi zvuce ko vjecnost😩
Deeka ja imam cijeli zivot😕 uzmi si prvo svaki dan jogurt i zlicu lana i pusti malo da odstoji minutu. Pa pojedi. Jedi lako probavljivo, cornfleks, kuhane juhice, kuhanu piletinu, pij kavu ona protjera ako ju pijes . Pogotovo na taste. Ili imas za kupit cepice neke na biljnoj bazi zovu se Eva/qu. Pa svaki nekoliko dana. Al ne dugo da se crijeva ne uljene.
Bellaru da bila je rupa,ja sam stavljala obloge od rivanola 45min/3puta dnevno i izmedu ispirala sa hipermanganom..tusiranje petsto tisuca puta dnevno sa mlakom vodom..doduse meni ti je sve bilo zagnjojilo pa sam morala to tretirat..nisam smila taknit koliko je bolilo, setala ko quasimodo pogrbljena i nogu rasirenih ko john wayne..funkcionirala sam tako da sam prvi put ustala iz kreveta i napravila vise od relacije soba-dnevni-wc nakon vise od 20dana od poroda..sreca pa mi je mama bila tu, grozno i ne ponovilo se..
Deeka mene zacepilo iza poroda+ hemeroidi..povecaj unos tekucine ako slabo pijes, jedi laganu hranu, leso i juhice, lan ujutro uz pahuljice me je spasio i pila sam litre rooibos caja jer je on usput dobar i za grcice kod beba
Sortiraj odgovore
Najstariji