Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    28. Kolovoz 2016. 14:30

Baš me Bellaru sjetila. Podrigivanje lezi na trbuh daaa ali na trbuh tek kad pupak otpadne. Zato patronažna nije prije rekla.

I još jedna sitnica da ne vrištite. Bebica će kad tad dobit temperaturu. Npr zubići. Iza temp može se pijaviti osip. Nestat će kroz dan dva. 

Inače eto tvor došao sinu pomoć, fino ga nahranila. Drugi dan. Zoo danas propao, sutra neće. U uto plan na velebit. Malo odmora za dušu.
    Ellie kad je robica u lidlu sutra ili čet?

Marigmar
    28. Kolovoz 2016. 14:34

Baby je to pomoglo vama, mislim biogaia i sab? Ne znam uopće da li da mu ista i dajem vise, dati cu priliku jos tjedan dana ovoj kombinaciji pa ne znam sa li da probam sa sab simplexom ili jednostavno pustim sve prirodno i Trpimo, a zao mi ga za popizdit

Littleladybug
    28. Kolovoz 2016. 14:53

Marigmar cinjenica je da su nam se grcevi smanjili i to dosta, isto tako kad san jedno vrijeme prestala s biogaiom jer mi je nestalo i nastavila samo sa sabom su se opet javili..tako da ti nebi znala rec sto nam je tocno pomoglo, mislim prije biogaia nego sab..ujutro mu je dajem prije jela, otprilike u isto vrijeme..u toku dojenja ga par puta dizem na podrigivanje..i stavi ga sebi na prsa trbuscicem prema tebi, grijat ces mu trbuscic a i vrlo vjerovatno ce i podrignit..sve su to stvari koje ce ublazit al samo vrijeme ce izlijecit

Littleladybug
    28. Kolovoz 2016. 14:55

ee i da ja imam biogaiu obicnu, bez d vitamina

Marigmar
    28. Kolovoz 2016. 15:33

Da, ja bi isto uzela bez vit D ali kak je mm išao u apoteku prodale su mu sa vit D, ne znam ni sama možda smeta možda ne, luda sam vise od kombinacija i kalkulacija sta bi bilo da je bilo i da bi bilo 😁

Ellie00
    28. Kolovoz 2016. 16:13

Abies robica je od cetvrtka, 1.09., vidim da nema jos na njihovoj stranici. Uglavnom iznenadila sam se sto ce svega biti- trenirkice po 70 kn, haljinice s dugim rukavima po 40 kn itd. Nadam se da nece prevelika navala biti.... 

Mi danas imali miran dan. Spavamo evo zadnjih 5 noci cijelu noc u komadu. Zaspi poslije 9 i budi se oko 7. Bio nam frend koji je pedijatar ujutro na kavi i kaze da od 3. mj ima beba koje spavaju po 10 sati i da je to super i normalno i da ju ni slucajno ne budim, al naravno ne spavaju sve....

Marigmar
    28. Kolovoz 2016. 16:33

Ellie super za spavanje 👍🏻 s obzirom da je moj mali u onih 40% djece koju muče grčevi nadam se da ce isto tako biti i z ovom postotku koji sa 3 mj spavaju 10h 😂
    A ovo za Lidl samo dođite ujutro u 8 tada ima svega i naći ćete sve

deeka
    28. Kolovoz 2016. 17:02

Ooo moram i ja pohitat u Lidl u cetvrtak! Kad ste bebe poceli oblacit u kratke bodije? I do kad nose 56? Misec?

Di da kupim lan, u bio ljekarnu ili? Za kombinaciju s jogurtom i muslijem onda sjemenke ili mljevene i koliko treba da to prodjeluje?
    Strah me samo da ne dobijem hemeroide. Nisam ih nikad ni imala pa nezz ni bi li prepoznala. :O

Littleladybug
    28. Kolovoz 2016. 17:56

za popuste imate stranicu katalozi.net..tu najprije izadu katalozi, imate konkretno i taj za lidl..
    Ellie super za spavanje, kad je pocela spavati noc u komadu?
    Deeka za kratke rukavice vidi sama, ja sam malog skinila u kratke vec sa 7 dana al je tad bilo pakleno vruce..56 je prerastao sa misec dana otp.
    lan ja obicno kupim u bio bio kad mi je usput al mozes bilo di di ga nades, evo nedavno uzela u konzuma..cijeli ili mljeveni isto tvoj izbor, ako ces mljeveni samo ga stavis u jogurt i mozes odma jesti a ako ces cijeli pustis par min da se namoci i omeksa pa.onda jedes

Abies
    28. Kolovoz 2016. 17:59

Ellie hvqla. Nadam se da u otočcu nema puno beba da ulovim štogod. Haljinice 💟💟 jedva dočekala da mogu šminkericu oblačit. 
    I petra se danas naspavala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.