Ellie vi ce te uskoro 4mj si razmisljala kad ce te krenit s kasicama?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka imamo 12.9. pedijatricu pa cu vidjet kakvo je njeno misljenje oko kasica. Mislim da necemo jos ovaj mj poceti jer je ona gestacijski zapravo 3 mj i tako ju svi dr gledaju...
Sestra mi nabavila peruanski balzam i moj muz to namazao na gazicu i stavio na ranu..😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 peceeeeeee u 3 pm!!!!! Ima da rane nema do sutra😲😲😲😲 samo da mi se to ne zaljepi sad za ranu da uj umrem dok skidam😩
Cure meni sad malo mlijeka sta iscuri tj prije nego izadje bradavice me pocnu peci. Dal nekome to isto?
Ja cu odma sa 4 mj pocet davat kasice. Nek beba papa fino ne samo mlijeko tako da do prvog rodendana dodjemo do cevapa 😁
Miska reci da ces bebu krstit sa godinu dana pa ti dugo to cekat da izadjes👍
Marigmar gdje u savskoj?!
Bellaru bradavice pecnu i iza toga pocne tec mlijeko.iz njih? ako je tako, to je normalno..dozivim to vise puta dnevno
u slucaju ako ti se zalijepi gazica do ujutro,ni slucajno na silu odljepljivat..namoci fizioloskom dobro gazicu da se i koza malo omeksa i malo pomalo koliko ide..jesi razmisljala o rivanolu? on se kao inace ne sugerira za ginekoloske probleme al je mene spasio..on hladi lagano i potice zarastanje a ne lijepi se za ranu, pa eto ako ti ne bude pomoga perubalzam..
Sanjarka moj isto zaspa u setnji i umisto da mu dam sisu onako uspavanom da pojede i nastavi ja sam ga odlucila okupat i onda nahranit..evo sad je ka zaspa uz popratno stenjanje..nadan se da ce nastavit
Petar vec skoro 3.mj a sican se kad smo cekali svaki dan oces li objavit listu ujutro ili si u rodilistu
Miska pusti babe nek pricaju,svasta ces se jos naslusat, tek ste stigli a inspiracije tim dezurnim dusebriznicima nikad ne fali 😂😂
laku noc zene, valjda ce nas nase bebice pustit da odspavamo 😍
Babycoming i ne smeta ti to?? Meni bas smeta to peckanje.
E a kad mi je nedavno trebao rivanol za nesto rekli mi u ljekarni da ga vise nema za nabavit. Pa sad il mi je ljekarna postala usrana il si ti imala srece za nabavit. A sad cu probat sa ovim mada mi se samo sa octaniseptom pocela jako lijepo zatvarat rana i ovo okolo zacjeljivat. Vidit ceko kakvo me cudo ceka kad skinem gazu. Da znam zaljevat sa fizioloskom dok skidam😩
Koliko treba da se sve unutra vrati u normalu? Kad idem pisat pred kraj pisanja imam osjecaj da mi nesto hoce izac kroz tu rupicu za pisanje. Pa se jedva ispravim kako boli😩 I kad stojim il hodam sve me stisce prema dole isto ko da ce sve dole izaci. Jel to normalno?
Mi idemo papat jedna pa druga i u setnju. Tena je valjda jedina beba koja kad dode na more ne spava 'ko beba'.
Miska i ja sam imala takvih komentara prije krstenja!!! A samo cu rec da se jucer sveki najela cesnjaka i puhala joj u pupak kako bi nestali grcevi!!! Ne znam uopce koji smajlic stavit uz ovo. I svaki plac su im grcevi!!! Katastrofa. A kao velika vjernica. Iduci put cu joj rec da mi ne radi coprije na djetetu i nek se ide ispovijedit...iaki i jucer je dobila svoje
url=https://lilypie.com]
Jutro komadi! ☀
Glava me cipa uzduz i poprijeko. U trudnoci bar glavobolje nisam imala 😠😠
Idem doruckocat i odma popit tbl.
Spavali smo ok. Jedno budenje u 4h. Malo nemirnije je odspavao neke dijelove no nije strasno.
Ellie da zato i pitam vi ce te vjerovatno kasnije, mozda dobijes preporuku s 5mj. Ako nama kazu s 4mj onda cemo skupa krenit u tu avanturu 😃
Babycoming ma vrijeme leti nenormalno. Kao da sam jucer imala plus na testu... 😇
Pustio te frajer da se dobro naspavas?
Bellaru nadam se da ce stvarno pomoc kad tako peče 😰
Treba doc do cevapa haha 😂😂
To sve sta si nabrojala je normalno. U trudnoci se svi organi pomakli sad se to sve treba vratit na svoje misto. Cca 6tjedana traje da sve dode na svoje.
Sunshine kakve su vam noci?
Jooooj puhala joj u pupak ahhahaha 😂😂😂😂 sto sve necu saznat lol
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine hahahahaha presmiješni su ti starci, njima svima je lijek češnjak i rakija e sad posto ne smiju polijevati ih sa rakijom onda je češnjak slijedeći logički izbor 😂😂😂 Morat cu ja isprobati jer ovom mom malom je sve gore, da se ne ureknem ali bar ne vrišti iz petnih žila kada zaplače i krene vrisnuti onda znam da je bas katastrofa, ovak inače place samo i to mi je koma tak da ne znam kako bi vrištanje izdržala. Jucer sam bas bila klonula ne znam sta da radim, mm kaže da odj... kapi jer on isto ima osjećaj da mu je gore od kada mu dajemo, sad je nekih 5 dana enterokind i nekih 9 dana biogaia. Od kada je na tim svim kapima em nema stolicu redovitu em kada ima stolicu to je toliko obilno da je tak dan jos jadniji i sve ga frče a i čini nam se da su grčevi jači od kada smo na tim kapima. Zato sam si sva jadna jer nisam pametna kaj da radim, s jedne strane bi pustila da jos malo prođe vremena pa možda bude počelo djelovati a s druge strane me frka da mu škode i sad ti budi mama a ne mogu odlučiti nista 😥
Bellaru to ti je Savska cesta 120, Aquaeduca se zove pa prosurfaj malo meni se čini zakon 👌🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji