Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    29. Kolovoz 2016. 08:59

Znaci ne bulji samo moja svekrva? To nitko ne radi osim nje. Stane i gleda..meni skroz cudan osjecaj

Tpol nama su posjeti poceli nakon mj dana a neki veci izlasci nakon 2mj.

CrazyPuppet
    29. Kolovoz 2016. 09:10

Jutro cure!
    Sunshine nedaj se, drzi do svog i gotovo! Ajme ja se isto naslušala svega od svoje... pilali su me s tom vodom i čajevima, pa promaja pa je bebi hladnoooo... jucer isto dosla sveki, a mm taman bio upalio klimu jer se kuhalo, a ja s bebom sjedim u kutu di klima nikako ne moze... i dođe ona i jooooj klima, joj pokrij ga (a malome vruće) pa ona ne zna kak mi to danas al nekad se ni bebe ni mame nisu micale iz kuće do 40dana i bla bla...
    Ellie super za spavanje, mislim da bi sve mame voljele bit u tom klubu :-)
    Mi smo imali malo problema sa starijim, fali mu mama, pa sam zakljucila da je raspored i izdajanje u mom slučaju obavezno. Bebo se bas popunio, sutra smo kod pedice i bas me zanima prirast... bit će cini mi se 1500g u plusu
    I da krećem na odiseju mršavljenje... po milijunti put haha
    Kako su vase bebice?

Abies
    29. Kolovoz 2016. 09:11

Sveki bi mi išla na jetra kad bi blejala. Al ona je doskakutala mi za vrat i blejala. Presvla.čim pelenu a ona gura ruke po bebi aaaa. Uf kad se sjetim. A o mrtvima treba samo dobro

Aurelija
    29. Kolovoz 2016. 10:38

Jojjj, ja isto vodim borbe sa svojom mamom. Posvađale se iz tog čaja, ne može nikak prebolit činjenicu da joj ga ne dajem! I sad vidim kupila flasicu 2,5 dl da ce joj vode dat! Aaaaaaa poludit cu

Littleladybug
    29. Kolovoz 2016. 11:32

Jutro zene, evo tek se sad stignem javit dok je mali na sisi..stigle mi jutros fotografije koje sam narucila online pa se zabavljam sa albumima i okvirima 😍
    Sandrich ovisi koji si kvart, tj. kotar..ja sam Brodarica a to spada u Lovret,tako da sam isla u gradski kotar Lovret..
    meni sveki ne zabada nos jer je nema niti u blizini, ne zove nas ne dolazi..al mi je uredno neki dan prigovorila, isla sam do njih nesto pokupit iza vecernje setnje i zamolila da se neko spusti s kata i to dobaci, mali spava u autu u autsjedalici vec je proslo 22h a ona meni da zasto ga ne zelin dovest gore u stan..ono mozda zato sto je taman zaspa, zato sto je vec kasni sat i neda mi se dite budit i mucit da bi ti obavila duznost da ga uopce vidis nakon misec dana 😥 zbljuv 
    al zato je mama najjaca sa izjavom kako mi je dite debelo, kaze vidi ga kako se zaokruzia zasto ga tovis 😂😂

deeka
    29. Kolovoz 2016. 11:36

Jutro cure!

Mi smo nocas bili dobri, zaspala oko ponoc, budenje oko 4 i onda kad je tata isa radit (danas mu je prvi dan da se vraca na posao), i sad opet spava.

Zivcirala sam se kako nema stolicu 2,3 dana, al bome je sinoc i jutros napunila pelenu, tako da je sve izaslo iz nje i prislo na tetru, svedsku i hlacice :O Vidit cemo stanje kad se probudi.

Uff i ja slusam te price o vodi i caju, o tome da je dite svaki put kad zaplace gladno (jer ja eto namjerno izgladnjujem bebu i sl.), pa zasto je nosis, naucit ces je na ruke, pa kad sam i ja sad pocela sipat otrovne komentare, vise niko ne komentira.

A i to da 40 dana nigdi ne smimo ic ni jedna ni druga. Ja sam vec izasla 3 puta, nju sam vodila samo kad smo isli u pedijatra. Jer kolica nam triba dat moja sestra, a ona jos nije to dobacila buduci sam rekla da nema zurbe. Cekam da joj prode zutilo do kraja i onda mozemo u zivot. A do tad setamo po balkonu i pred kucom u kosari :)

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2016. 13:17

Hello žene, majke, kraljice.

Ja i sinek na krevetu on samo sta ne zaspe a ja relaksiram. Bas mi fali opustanja zadnje dane sve neka trka. 
    Jutros bila do cc1 maloj kupit neke stvari za skolu. 
    Junior sinoc u setnji zaspao oko 19.30h i produžio u noc. Dala mu bocu kroz san oko 23 i tek jutros u 5h se probudio za jest pa produzio do 7.30h malo nemirnije doduše al dobro je 😊

Marigmar uh vas bas kolju grcevi 😒 stvarno nemam savjet. 
    Sretnih mjesec dana lipotanu jos jednom ❤

Babycoming i vama sretna 2mj 😍. Sveki ti je specijalac 😒

Bellaru meni lohije trajale cca 2ipo tjedna. 😉

Abies pripreme za Velebit? 😎

Crazy koji je plan mrsavljenja? Koliko si kg u plusu? Malac ipak ljubomoran malo?

Aurelija slikam ti raspored nisam zaboravila samo malo na knap s vremenom zadnje dane 😘

Deeka kratke rukave hm nako mozda 3tj. Broj 56 nosi jos uvijek 😂😂 no napredujemo krenuli smo i na 62 neke stvari. No službeno jos 56 nemozes vjerovat

Miska kombi 😂😂 stigli u hr?

A te savjete silne koje dobivate sa strane kroz jedno uho unutra kroz drugo van , ljudi stvarno znaju bit iritantni.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2016. 13:23

Ellie super za cijele prospavane noci 👍👍👍👍
    Carters ima online za hr?

Sunshine nedaj se iznervirat lipo uzivaj na moru 😎☀
    Klimu palimo normalno kad bas ugrije bitno da ti ne puse u nju. I jedno 30min prije nego izadete van ugasi je da ne bude sok iz hladnog u vruce 

Tpol gdje bi s bebom? Mi smo prvi put u shoping centar isli s cca 2ipo mj tu je kao više ljudi.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    29. Kolovoz 2016. 13:56

Ma mi šetamo svaku večer tu malo po kvartu , u petak smo išlo doktorici tramvajem bila je dobra ali morala sam joj ciku tamo davat , i jutros reko ajd da odemo do dm a i trgovine , pa si mislim jel premala za to ? 
    I ipak smo je uzeli obavili dm pa je onda počela vristat , ona bas vrišti jako je glasna hahah , pa sam s njom u auto pa ciku pa ovo pa ono jedva sam je umirila tako da neznam jel jednostavno prerano za van 😐

deeka
    29. Kolovoz 2016. 14:17

Sanjarka tako sam i mislila mozda sacekat jos bar tjedan dana. Sad mi jr u dugom bodiju ali s carapicama, gace joj obucem po noci. Nije ladno priko dana.
    Imamo par lipih bodic na spaline pa ne znam kad ih obuc.
    Koliko Petar sad ima? 
    Mislim kg i cm?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.