Znaci ne bulji samo moja svekrva? To nitko ne radi osim nje. Stane i gleda..meni skroz cudan osjecaj
Tpol nama su posjeti poceli nakon mj dana a neki veci izlasci nakon 2mj.
Jutro cure!
Sunshine nedaj se, drzi do svog i gotovo! Ajme ja se isto naslušala svega od svoje... pilali su me s tom vodom i čajevima, pa promaja pa je bebi hladnoooo... jucer isto dosla sveki, a mm taman bio upalio klimu jer se kuhalo, a ja s bebom sjedim u kutu di klima nikako ne moze... i dođe ona i jooooj klima, joj pokrij ga (a malome vruće) pa ona ne zna kak mi to danas al nekad se ni bebe ni mame nisu micale iz kuće do 40dana i bla bla...
Ellie super za spavanje, mislim da bi sve mame voljele bit u tom klubu :-)
Mi smo imali malo problema sa starijim, fali mu mama, pa sam zakljucila da je raspored i izdajanje u mom slučaju obavezno. Bebo se bas popunio, sutra smo kod pedice i bas me zanima prirast... bit će cini mi se 1500g u plusu
I da krećem na odiseju mršavljenje... po milijunti put haha
Kako su vase bebice?
Sveki bi mi išla na jetra kad bi blejala. Al ona je doskakutala mi za vrat i blejala. Presvla.čim pelenu a ona gura ruke po bebi aaaa. Uf kad se sjetim. A o mrtvima treba samo dobro
Jojjj, ja isto vodim borbe sa svojom mamom. Posvađale se iz tog čaja, ne može nikak prebolit činjenicu da joj ga ne dajem! I sad vidim kupila flasicu 2,5 dl da ce joj vode dat! Aaaaaaa poludit cu
Jutro zene, evo tek se sad stignem javit dok je mali na sisi..stigle mi jutros fotografije koje sam narucila online pa se zabavljam sa albumima i okvirima 😍
Sandrich ovisi koji si kvart, tj. kotar..ja sam Brodarica a to spada u Lovret,tako da sam isla u gradski kotar Lovret..
meni sveki ne zabada nos jer je nema niti u blizini, ne zove nas ne dolazi..al mi je uredno neki dan prigovorila, isla sam do njih nesto pokupit iza vecernje setnje i zamolila da se neko spusti s kata i to dobaci, mali spava u autu u autsjedalici vec je proslo 22h a ona meni da zasto ga ne zelin dovest gore u stan..ono mozda zato sto je taman zaspa, zato sto je vec kasni sat i neda mi se dite budit i mucit da bi ti obavila duznost da ga uopce vidis nakon misec dana 😥 zbljuv
al zato je mama najjaca sa izjavom kako mi je dite debelo, kaze vidi ga kako se zaokruzia zasto ga tovis 😂😂
Jutro cure!
Mi smo nocas bili dobri, zaspala oko ponoc, budenje oko 4 i onda kad je tata isa radit (danas mu je prvi dan da se vraca na posao), i sad opet spava.
Zivcirala sam se kako nema stolicu 2,3 dana, al bome je sinoc i jutros napunila pelenu, tako da je sve izaslo iz nje i prislo na tetru, svedsku i hlacice :O Vidit cemo stanje kad se probudi.
Uff i ja slusam te price o vodi i caju, o tome da je dite svaki put kad zaplace gladno (jer ja eto namjerno izgladnjujem bebu i sl.), pa zasto je nosis, naucit ces je na ruke, pa kad sam i ja sad pocela sipat otrovne komentare, vise niko ne komentira.
A i to da 40 dana nigdi ne smimo ic ni jedna ni druga. Ja sam vec izasla 3 puta, nju sam vodila samo kad smo isli u pedijatra. Jer kolica nam triba dat moja sestra, a ona jos nije to dobacila buduci sam rekla da nema zurbe. Cekam da joj prode zutilo do kraja i onda mozemo u zivot. A do tad setamo po balkonu i pred kucom u kosari :)
Hello žene, majke, kraljice.
Ja i sinek na krevetu on samo sta ne zaspe a ja relaksiram. Bas mi fali opustanja zadnje dane sve neka trka.
Jutros bila do cc1 maloj kupit neke stvari za skolu.
Junior sinoc u setnji zaspao oko 19.30h i produžio u noc. Dala mu bocu kroz san oko 23 i tek jutros u 5h se probudio za jest pa produzio do 7.30h malo nemirnije doduše al dobro je 😊
Marigmar uh vas bas kolju grcevi 😒 stvarno nemam savjet.
Sretnih mjesec dana lipotanu jos jednom ❤
Babycoming i vama sretna 2mj 😍. Sveki ti je specijalac 😒
Bellaru meni lohije trajale cca 2ipo tjedna. 😉
Abies pripreme za Velebit? 😎
Crazy koji je plan mrsavljenja? Koliko si kg u plusu? Malac ipak ljubomoran malo?
Aurelija slikam ti raspored nisam zaboravila samo malo na knap s vremenom zadnje dane 😘
Deeka kratke rukave hm nako mozda 3tj. Broj 56 nosi jos uvijek 😂😂 no napredujemo krenuli smo i na 62 neke stvari. No službeno jos 56 nemozes vjerovat
Miska kombi 😂😂 stigli u hr?
A te savjete silne koje dobivate sa strane kroz jedno uho unutra kroz drugo van , ljudi stvarno znaju bit iritantni.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie super za cijele prospavane noci 👍👍👍👍
Carters ima online za hr?
Sunshine nedaj se iznervirat lipo uzivaj na moru 😎☀
Klimu palimo normalno kad bas ugrije bitno da ti ne puse u nju. I jedno 30min prije nego izadete van ugasi je da ne bude sok iz hladnog u vruce
Tpol gdje bi s bebom? Mi smo prvi put u shoping centar isli s cca 2ipo mj tu je kao više ljudi.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma mi šetamo svaku večer tu malo po kvartu , u petak smo išlo doktorici tramvajem bila je dobra ali morala sam joj ciku tamo davat , i jutros reko ajd da odemo do dm a i trgovine , pa si mislim jel premala za to ?
I ipak smo je uzeli obavili dm pa je onda počela vristat , ona bas vrišti jako je glasna hahah , pa sam s njom u auto pa ciku pa ovo pa ono jedva sam je umirila tako da neznam jel jednostavno prerano za van 😐
Sanjarka tako sam i mislila mozda sacekat jos bar tjedan dana. Sad mi jr u dugom bodiju ali s carapicama, gace joj obucem po noci. Nije ladno priko dana.
Imamo par lipih bodic na spaline pa ne znam kad ih obuc.
Koliko Petar sad ima?
Mislim kg i cm?
Sortiraj odgovore
Najstariji