Bellaru draga, nadam se da će ti taj balzam pomoći... ovo za pisanje je normalno, al aj ti po čaju da nebi bila kakva infekcija. Meni nije to do kraja zaraslo na ulazu u rodnicu i sad je sve to otvoreno, nis ne boli ali je podlozno infekcijama. Pitat ću gin jel mi to mogu popravit u bolnici ili ću morat Glumičiću :-D
Sanjarka super da nemas problema s kilama, ja ih oduvijek imam, stres radi svoje.
evo mi danas punimo mjesec dana, moj je vec isto pravi komad bebe, ima preko 5kg...
sad mi evo zaspao, grrrr opet ćemo se mučit s rasporedom danas...
jucer je popodne isto bilo svakako, onda sam bebu stavila u maramu i igrala se s Jakovom, tako da nije bilo problema.
inace, zaboravila sam vam se pohvalit, dobili smo građevinsku jos 15.07., uspjeli zatvorit stare kredite i minuse, a mm sad sređuje kredit za gradnju. Za dva tjedna mogli bi pocet s gradnjom, a ja ne mogu vjerovat da ću konacno imati svoj stambeni prostor! nakon gotovo 12g podstanarstva...
odoh se spremit u šetnju, kako ste mi vi?
jutro zene 😀
Bellaru ma to pecne i prode pa naviknes 😀 a rivanol sam mislim cak na recept dobila,znam da ga je tesko nabavit al je najbolji za rane,mene je spasio 😅
Sunshine da puhala u pupak, pa ja cu popi... sta sve necu cut majko moja..
Sanjarka frajer je opet kenjkao i stenjao, pred jutro je imao takvi smrdljivi proljev, uzas..bas se jadan mucio, izgleda da mu nesto smeta a nista novo od hrane nisan uvela..nije mi jasno
Marigmar kako dajes biogaiu? mozda da odustanes od svega toga i samo mu grijes trbuscic da mu pomognes..
Crazy super za gradnju, i ja jedva cekam taj dan kad cu pocet nesto svoje ili radit ili kupit..gadi mi se podstanarstvo i ovi novci sto ih dajem drugome
Crazy,predobro!!! Imat svoj stan,milina!!! Nama se posrecilo, baka od muza nam je dala svoj stan kad smo se mi zenili (nije vise niti mogla zivjet sama,imala 90 tad) i otisla zivjet kod njegove sestricne,sve prepisala na muzevu staru,a on je jedinac,tak da papiri rijeseni..a nedavno smo kupili neku zemlju,zapravo vinograd al moze se tamo i graditi, u blizini vikendice mojih staraca..htjeli smo od kad smo se zenili imati negdje komadicak zemlje i muz ovo nasao i htjeli smo cak dic kredit,ali veli muz da radije posudi od staroga koji je imao neku lovu orocenu,pa radije da vracamo starome nego banci..a kako se nasa bebica rodila tad,stari dao lovu i reko dar za unuku, hahaha, presuper.. Ove godine nam grozde propalo jer nije od pocetka tretirano,al od iduceg proljeca startamo kak spada tak da iducu jesen imamo berbu
Bellaru ja sam poslala mm u ljekarnu po Rivanol i dali su mu ga bez problema.
Mislim da smo u skoku. Ova se mala nije odlipila sa cice od sinoc (svaki put spava po 20mim i onda opet trazi)
Sad bi nam tribala doc patronazna da obavimo prvo kupanje ali nezz kako ce to zavrsit ako je maknemo s cice :O
Sanjarka bravo za Petra i kile, konacno jos malo pa van iz 56 ha? Hahaha, moja jos uvijek stane u 50 a presla 4 kg!
Crazy bravo za gradnju, neka prode sto brze i iz sto manje troskova, mi krecemo s pribavljanjem dozvola pa me na proljece ceka isto, ali jedva cekam da pocnemo 😛
Bellaru ma naravno da joj nece nis bit 3 sata se vozit u autu, samo objasni ti to njima! A krstenje, rekla sam vec da smo u drugom stoljecu, da smo mi vec morale van kad smo isle iz rodilista jer da se zadnjih xy god ne rada vise ispred stednjaka na drva i pod svijecom!
Ne znam da li si procitala jedan post koji sam ti napusala, radi se o spreju za rane Cicatridina dr. Gorkica, mene to spasilo!
Sunshine mislim da je ta metoda s cesnjakom najjaca ikad u povijesti, umirem 😂😂😂😂😂
Napisem hrpu toga i ne znam koji klinac stisnem i otvori mi glupi yahoo 😠😠😠
Znaci pojedes cesnjak i puses u pupak😂😂😂😂😂😂😂😂 to je vrh!😂😂😂😂🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 do kuda ide ljudska glupost! Sta joj nisi rekla da je dijete sad sigurno i od vampira😁😁😁
Ma nije mi upala jer inace sam podlezna tome . Ovo je drugacija bol i pritisak koji osjetim i kad ustajem i mjenjam polozaj u krevetu.
Crazy cestitam na gradjevinskoj! Nadam se da ce radovi bit brzo gotovi i da cete brzo uselit na svoje.
Babycoming ma ja inace tu kod sebe u ljekarni imam dogovor da mogu kupit sve osim narkotika bez recepta. Al one kazu da ga uopce vise nema za nabavit pa mi to cudno.
Al evo kaze muz stisla se rana. Znaci dobra je ova mast i sad ne pece kad je stavio novu oblogu👍👍👍
Ugolina moj muz ima mali vinograd ( inace ovaj nas kraj je taj vinogradarski) al ja bjezim od tih radova ko od vraga. Jedne godine sam isla kao nova snajka u berbu. Kad su me pocele obljetat ose, pcele, bube, kukci, rekoh zajebi ti to. Od tad sam svake godine u teskom poslu kad je berba😁 al bit okruzen vinogradima..milina...zato mi se svidja ovaj kraj..a vino volim pit😁😁
Deeka a onda ga mozda nije bilo tad za nabavit a mozda sad ima. Nema veze.
Miska meni baka neki dan prica kad jerodila moju mamu u bolnici i bila je sivana nakon 3 dana je otpustili i ona bebu u ruke i kuci pjesice jer nije bilo buseva, auta a zivjeli u malom gradu u hercegovini i onda u brdo 6 km sa djetetom u rukama. Kroz cijeli grad i sela. Moja mama kad je mene rodila je otisla radit nakon 2 i po tjedna😔 sta bi za nju rekle onda. A najvise seru one koje il nemaju djece il su radile suprotno od toga sta tebi popuju.
E i jesam kupila sam taj sprej i sprejala dok mi nije ginic reko za perubalzam pa sad sa njim. Al evo zatvara se rupa fala bogu! Sve sam iskombinirala😁
Moj mravac je imao tulum nocas tako da je muz otisao spavat u boravak da malo odmori pa ga je uzeo i 6 uj i odveo u setnju van da ja malo odmorim. On ima 2 tj pa ne znam dal su to vec grcevi il samo stolica.
Kako tako malu bebu drzat budnom preko dana? Jel mi to ima smisla?
Bellaru ici ce rana sad na bolje, meni je doslovno preko noci bilo vidljivo poboljsanje. Jutros gledala sav se doslovno ni ne vidi, samo pod prstom osjetim da je mrvicu zadebljano to podrucje.
A babe ko babe, neka pricaju, kroz jedno uho unutra, drugo van! Samo onako rade paniku kao da sam dijete bacila u minsko polje, al hvala bogu jedna cura u susjedstvu isto mora rodit kroz tjedan dana pa ce se (nadam se) okomit na nju 😂😂😂😂
Moja isto zna biti nemirna preko noci, ali ne place samo stenje i guguce i ja nebi rekla da su to grcevi nego bas ta probava i stolica. Nama recimo funkcionira da ju zamotam cvrsto u njenu dekicu, malo pomasiram trbuscic da se ugrije i stisnem kraj sebe, tako se brzo umiri i zaspe. I nebi ti preporucila da drzis dijete budnim preko dana jer ce biti premoren i tek onda nece spavat. Kad spava neka spava!
Bellaru,mi smo jin i jang,ja volim prtljat po vinogradu,ali ne volim piti vino.. (hihihi,zgadilo mi se za vijeke vjekova,jednom prilikom bijelo,a drugom crno).. Zgradila mi se i zestica.. Tako da sam ostala pivopija,to mi se ne moze zgadit..
Nemoj ga drzat budnim,ak je premoren tek onda ne moze zaspat i imas sranje
Miska e pa i ja preko noci vidjela poboljsanje. Samo sta me ne tjesi da kad zaraste ja svejedno necu moc sjedit i to. Poslala muza po slauf za hemeroide da mogu sjest ako cu moc i sa tim😁
Joj ja samo cekam prvu babu da nesto kaze...za sad jos nitko nista.
Ja ako me zanima nesto pitam i svoju mamu i svekrvu i seku i vas tu al one samo kazu sta ih pitam i ne namecu nista svoje. Druge jos nisam vidjela😁😁
Ma ljudi su zlocesta zabadala. Seru gdje ne treba. Al ko znan kakvi cemo mi bit u njihovim.godinama🙈
Ma ne znam ni kako bi ga drzala budnim jer kad zaspe , zaspe ko klada, mozes sa njim sta hoces. Skuzila sam da masaza trbuha pomogne👍👍
A kupanje prije spavanja bi moglo pomoc da bolje zaspi?
Ugolina kak to pijes da ti se sav alkohol zgadio???😂😂😂 ja volim sve popit i nista mi se ne gadi😂😂 e onda imam ideju. Kad moj svekar nece vise moc u vinograd dodji ti obradjuj sve to a ja cu pit onda vino😁😁😁 vidis meni je pivo fuj😕 eventualno radler
Sortiraj odgovore
Najstariji