Marigmar nebi ti bila u kozi, nadam se da cete sto prije uspostavit neki red 👍
Aurelija naravno da je normalno da se malo napne, ali ona se zna napinjat pol dana pa se tek navecer olaksa, doduse onda je pelena junacki popunjena ali mi je zao da je muci tako.
Vrime za spavanje.
Malo se osuncala, pojela i stavili je na nas krevet i nece spava, pa onda u njen krevetic, opet plac.
Sad je u kosari s nama u boravku i mirna. Zaspala ko top :D
Hello ljetnice ja u nekoj guzvi jucer/danas, pa nikako na miru do foruma.
Evo sve cekam nebi li malac zaspao da mogu ic pizzu napravit i posredit po kuci malo. U 19h imamo i jedan rockas, prvi na kojeg i malac ide 😃
Bellaru bolje sav?
Ugolina imamo mi takvih dana i bez zubica 😃 bas je zadnja 2-3 bio dosta cendrav. Nocas cak jeo 2 puta...neznam sta mu se dogadja. Nadam se faza 😉
Danas je ok.
Lijepu kilazu ti cura uhvatila 😃
Deeka nasa opcina je dala 2000kn. Sliku uplodas na tinypic pa link ovdje.
Ja juniora kupam sa malo baby kupke ništa mu nije
Ellie gdje si vidjela to za lidl? Mogla bi u pohod ako bude dobar izbor.
Super da ste ti i tm malo izasli 😉
Bebo bebo ❤
Miska hoće taj trbuh da zeza hoce 😂
D3 prestala davat, pocet cu opet na jesen sad ima dovoljno sunca.
Meni i jucer gosti donili broj 86 robicu i to kratku. Tko zna hoce li je ikad uspit nosit.
Marigmar nek si se ti malo sredila, covjeka sitnice vesele 😃😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka kupila sam si danas u hoferu potkosulju kao steznik oko trbuha, majke mi manji je u njoj za duplo, jedino mi treba jednin15 min da ju navucem preko cica hahaha
Bome i ja odustala od kapi, vidjet cu za zimu kad malo ojaca ona pa onda nastavit ako joj budu odgovarale.
Mozda uspije drugo ljeto nosit haha, nisu mi jasni da, onda se cude kao pa ona je mala!!? A ne kakva bi trebala bit beba od 25 dana, te nismo ja i mm king kong pa da stane sad u robu za 12 mjeseci (sto pise naravno na etiketi za koliko starosti je, ali ocito ne citaju)
Sanjarka rekao mi frend radi u nabavi, al imas vec i prospektima. Imaju ok izbor ovaj put valjda ce nesto i ostat
Sanjarka meni to izgleda ko krater a muz kaze da je bolje. Pa ja to stalni gledam na ogledalo tu rupu i ranu okolo i placem od muke.Cekam ponedjeljak da nabavim perubalzam sta mi ginic reko da stavljam obloge jer me nebi ni sivali u bolnici ( ko da bi isla) a taj balzam ne mozess kupit jer to oni u ljekarnama ne prodaju nego mjesaju u kreme.😐
Kako je prosao rockas?
Ja cure ne znam ni sta da vam pisem tu..mali spava, jede, sere, napreze se dok sere, zna po noci cendrat al ne obaziremo se toliko dok ne prodje bar dva sata il tri da jede. Vec mu dajem kapi i malo cajica pa ako krenu grcevi da nebude napad zesci.
Otpao pupak! Sad je tako lijep😍
Kako vi pokrivate bebe? Dekicu ispod ruku?
Posto ga ne mogu dizat kad ga nahranim rekla patronazna leci ga na trbuh pa podrigne i stvarno podrigne.
E probat cu ovu tvoju foru s podrigivanjem jer nekad se ne podrigne i onda mene to muci, kvragu.. Dekica do ispod ruku ali zato sto ona ne voli pokrivene ruke i kako god da ju zamotam ona iskopa ruke van
Jutroooooo 😘
Junior jos spava mozda bi i ja da me muz nije probudio. On se navikne prerano budit za posao pa i vikendom hoda po kuci vec od 5-6h.
Mi sinoc dosli s rockasa skoro u 22h 😃😃. Malac pojeo i zaspao u 20h u kolicima i nista ga vise nije probudilo. Tek u 4h ujutro se pokakio (nije jučer) i pojeo i nastavio evo ga jos ne mice. Ugl super noc.
Ajme Bellaru ja to nebi ni gledala od muke 😰
Ne pokrivam ga jos. Inace cu ga stavljat u vrecu za spavanje pa ga tako pokrit.
Da ja svog okrenem na trbuh kad pojede sve bi povratio 😂
Kako sta ces pisat? Pisi , brbljaj...stagod 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo cure i moje malo čudo danas napunilo mjesec dana 😍😍😍 ajme meni di to prođe 😂 Idemo kod svekrve na ručak a moj tata vec sprema se sutra doci unuku donijeti nešto za prvi mjesec uglavnom svi ludi za njime vec vidim na sta ce to sličiti mama ce Morat biti aždaja 😁
Sirocek ima grčeve jucer od podneva do sad malo prije, stalo je bilo između 22h i 1h kada si je odspavao a ovo ostalo uzas, spava mi jedino na rukama trbuščićem prema meni ali cim ga spustim sav se sfrce, nadam se da smo potrošili te grčeve pa ćemo danas uživati 👍🏻
Ugolina ja nisam znala za to da se.podrigne na trbuhu. Super jer ne mogu stajat i drzat ga dok podrigne😐
Sanjarka moj nekad se zbljuje nekad podrigne al tako i na ramenu. Kaze patronazna izbaci visak hrane.
A nebi ni ja ranu gledala al sam u takvom stresu da se ne pogorsa da mi vrag neda mira😩😩
Ovaj moj mali mrav je cijelu noc nesto cendrao da je muz otisao spavat u boravak. A ja napravila.jos jednu bocicu, stavila ga u krevet i spavali smo do sad bas fino. Dosao tata nazad u krevet a on opet cendra😁 smeta nam😁
Sortiraj odgovore
Najstariji