Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    28. Kolovoz 2016. 11:47

Ja sam bila par puta iza porida ali atalo. Nisam naucila na to. :/
    Jedem lagano i pijem puno tekucine. 
    Sjemenke lana? Koje pahuljice?

bellaru
    28. Kolovoz 2016. 11:52

Babycoming  imam srece nije se ugnojilo😵  meni rekli taj perubalzam svaka 4 sata obloge mjenjat. I da moram radit kegelove😧 jooj onda je tebi bilo gore samo sta si osjetila olaksanje kad je tebi puko sav😱😨😵

Marigmar
    28. Kolovoz 2016. 12:02

Bellaru dajem mu biogaiu ujutro i enterokind po potrebi, znaci kada ima napadaje onda prije svakog obroka, samo problem ne kaj sad ima napadaje cijelo vrijem slabo ga pusti pa ne smijem toliko mu davati, ne znam sta cu čini mi se da mu je sve gore a pijemo vec neko vrijeme to, rekli su svi da treba neko vrijeme da počne djelovati, ako ne bude djelovalo do kraja slijedećeg tjedna odj... cu sve i neću mu ništa davati ovak ga sopam sa glupostima a pitanje je da li je to dobro. Tak sam i sa prehranom, pa ne znas kaj od onoga sta si pojela njemu smeta, to bi mogla znati da tipa jedem jednu po jednu namirnicu i pratim, ovak nema šanse tak da sad jedem sve osim mahunarki i grahorica.
    U svakom slučaju nadam se da mu neće se pogoršati jos i vise kao kod Brune kak je 😱

bellaru
    28. Kolovoz 2016. 12:11

Meni rekli da je biiogaia samo za crijevnu floru. moja sestra davala sabsimplex pa i ja sad to dajem. Kad sam dojila na zlicicu 10 kapi i u usta. I caj od komoraca napravim jako malo tipa 60 ml pa mu to kroz cijeli  dan i noc  dam prije jela malo. 
    Mozda jednostavno to moras proci😕 jadan malac

Littleladybug
    28. Kolovoz 2016. 12:25

Bellaru da osjetila sam olaksanje zato sto je napokon to sve sto je bujalo unutra ispod savova napokon imalo kuda izac van..i ustvari kad se ocistia taj gnoj sam osjetila pravo olaksanje..jos uvijek osjecam peckanje i zatezanje dole,ako puno setam i naprezem se..da ne kazem da san od zatvora i naprezanja za nuzdu opet prokrvarila..grozota
    kegelove moram i ja radit jer su mi misici ocito od tog lezanja atrofirali,kad nosim dugo malog tocno osjetim pritisak veliki dole
    Deeka za probavu su ti najbolje obicne zobene i to sitne plus mljevene sjemenke lana s jogurtom..pa dodas voce il orasaste plodove ako oces..samo je meni to dosadilo jer mi je bljutavo pa ti ja uzmem nestle fitness pahuljice sa manje secera i dodam veliku zlicu lana..svako jutro pojedem zdjelicu plus crna kava cim oci otvorim i uspjeh zagarantiran

Littleladybug
    28. Kolovoz 2016. 12:31

Biogaia je probiotik za reguliranje crijevne flore a sabsimplex sluzi za izbacivanje viska zraka kod nadutosti i tako tog..koristila oboje u kombinaciji i bilo mi je ok,medutim kad su dosle d3 kapi ukinila sab i ostala samo ujutro biogaia..ima jos za par puta i i ne mislim drugu uzimat..
    probajte rooibos caj pit vi koje dojite,pomaze kod grcica

bellaru
    28. Kolovoz 2016. 13:07

Babycoming zato je mene strah ic na wc pa trpim😔 il stavim cepic pa da izadje u tekucem obliku😐 al jucer sam obavila to lakse malo. Valjda od lana i jogurta. 
    Dali si ti.vidjela te savove kod te rupe? Ja imam nesto bijelo pa si mislim valjda su savovi😨 a ja osjecam jaki pritisak dole kad pisam😩 pokusavam se sto manje kretat da to ne razj**** joos vise. 
    Kako si opet prokrvarila ako je zaraslo???😨😱😵

Znas sta sve cini gore? Ovo sranje koje curi😩 da tog nema mozda bi i lakse sve bilo i brze zaraslo.
    A gdje si rodila? 

Cure ova sranja sta cure lohije sta vec. To curi 4 tj il nema pravila? Moze i krace curit? Znam da moze duze

Littleladybug
    28. Kolovoz 2016. 13:27

Bellaru da vidila sam savove a to bijelo ti mogu bit i vlakna od uloska,kad sam presla na vir i lolu sve su mi ostajali ti koncici od uloska..pritisak kod pisanja sam osjecala jer su me razrovali s kateterom pa me to bolilo..a prokrvarila od naprezanja iz gospodicne, ne iz rane od savova..daa kazu treba biti suho a to sranje od lohija stalno namace savove..rodila sam u Splitu
    Meni curilo punih 6tj al moze ti biti i krace od toga,znalo bi mi stat po dva tri dana i opet krenit

bellaru
    28. Kolovoz 2016. 13:53

Deeka babycoming ti je napisala mljeveni lan. Ja ne znam kako sa tim ali cijeli lan ja stavljam.jer on kad se namoci postaje sluzav  tj ispusta tu neku sluz zato stolica lakse ide van. A mekinje ja mislim da ti od tih zitarica tjera stolicu.
    A nisu mi ovo niti od uloska. Ovo je deblje vise bež boje. Tj tamija bijela. 
    Aha iz gospodicne😧 
    Pa evo meni ce sutra bit dva tjedna od poroda pa kao da se smirilo curenje. Al znaci da se ne veselim previse..opet ce krenut😩😢 

Abies ma samo me zanimalo dal je moguce da mi je stalo sad vec nakon 2 tj

Najgore je sta bi opet sve prosla za jos jedno ovako malo cudo😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.