Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    04. Kolovoz 2017. 22:56

Cestitam svima nama lajavima 😂😂😂🎉🎉

TPol
    04. Kolovoz 2017. 23:09

Hahahha dođem na forum ono 19stranica za citata a mrtva umorna sam hahha .... bili smo na bazenu nadam se da joj neće bis bit nisam ljubitelj bazena al prevruće je ... tako 3 sata malo u vodu malo puzala po travi sve u svemu ok je bila i da morala je naravno cicat a dala sam joj tamo neke babe se sunčale u toplesu pa si ja mislim kad one mogu tako mogu i ja Dat jest bebi Haha malo sam se napokon oslobodila nakon godinu dana 😂😂😂

Lucy joj tvoja svekrva dosadna 
    Ugolina hahhaha krepavam od smijeha za muza
    Abies drži se
    Mimika jesi našla ključeve 

Da ja nemogu ni pisat vidi da sam na mobitelu odma dođe meni i uzima mi ga iz ruke neda nikako ... evo sad spava pa zato mogu . Priljepak samo takav 
    Ilani sigurno uživa na moru 👍🏻👏🏻👏🏻

Ugolina
    04. Kolovoz 2017. 23:19

Nece nis bit cupavici,neka ste se malo osvjezile.. Haha,tocno,ak mogu babe u toplesu se suncat,mozes i ti bebu hranit,ko ih sljivi sve 😂😂😂😂

mamika3
    04. Kolovoz 2017. 23:21

TPol  Joj,jesam , danas prije vecernjeg izlaza!Na komodi za presvlacenje, pored one spuzve ima mjesta i tamo uvijek ostavim ili bodi ili pelenu ili nesto od njene robice!I idem kao to vise pospremit!Dignem bodi i eto ih ispod!A u godinu i pol,koliko smo tu,nikad ih u sobu nisam odnijela!Pa zato tamo nisam ni trazila!No comment!!!!!Dobro mi je mama rekla-naci ces ih kad bus se najmanje nadala!Ha ha ha..
    Ugolina  U manjini sam ocito sto se tice radodajki...😂😂Vezano uz tvoje odbrojavanje stranice👏👏👏👏👏👏Bas sam se nasmijala!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Kolovoz 2017. 23:27

Ugolina

Nece nis bit cupavici,neka ste se malo osvjezile.. Haha,tocno,ak mogu babe u toplesu se suncat,mozes i ti bebu hranit,ko ih sljivi sve 😂😂😂😂

Moja jedna susjeda doji malu,ima godinu i pol!I sad ona zbilja trazi svako malo-po par min traje podoj!Ali ona uvijek radije ode doma ju podojit nego vaniI kad sjedimo vani na terasi ona ode unutra!!Uvijek joj kaze-nemoj sad,ljudi idu,sramota je....Pa nije sramota!😲Ja joj ponudila tetru ak hoce,nek se pokrije,nije htjela!Ja ne dojim,al ju ne kuzim!Pitala sam ju dal joj je dala ikad klopat u javnosti,veli nije!To mi cudno!Inace je ok!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    05. Kolovoz 2017. 00:41

TPol, nasi su identicni!!! Moj cim vidi da sam legla na kauc odmah pocne blejat i trazi da ga dignem. Ako sjedim i gledam u njega, ok je.
    Mare, em sto uspijes oko djece, oko kuce, jos se i zaljubljujes dva puta dnevno??? Pa kako??? 
    Mamika, jos to radimo iz ljubavi i gusta. Tek smo 3 g u braku. 😎 Javim ti se za 10 godina.
    Otisli mojoj sestri na rostilj, on naravno odmah plac i samo k meni u krilo. Jela hladno i jednom rukom. Bilo jos ljudi tamo, svi razmazen je, naucen na tebe, .... Kao da sam ga ja ucila to i kao da ja ne bih htjela jesti u miru i s dvije ruke??!!!

Ugolina
    05. Kolovoz 2017. 08:07

mamika3

Ugolina

Moja jedna susjeda doji malu,ima godinu i pol!I sad ona zbilja trazi svako malo-po par min traje podoj!Ali ona uvijek radije ode doma ju podojit nego vaniI kad sjedimo vani na terasi ona ode unutra!!Uvijek joj kaze-nemoj sad,ljudi idu,sramota je….Pa nije sramota!😲Ja joj ponudila tetru ak hoce,nek se pokrije,nije htjela!Ja ne dojim,al ju ne kuzim!Pitala sam ju dal joj je dala ikad klopat u javnosti,veli nije!To mi cudno!Inace je ok!

A gle i ja sam takva,ne mogu vani..doduse nemam ovo misljenje da je to sramota,to mi je glupo,ali jednostavno ja osobno to ne mogu..ok,ja si nikada nisam dozvolila da budem cico-rob ko ova tvoja haha i da vadim non stop kad god mala kmee, ne, to rijetko rijetko, ali vani ju nikada nisam dojila... Ako sam morala bit negdje u javnosti s njom duze da znam da bude gladna,samnom uvijek flasica 😂 i voda i hipp 😂  mozda zato kaj ju nikada nisam dojila sjedecki jer mi to u pocetku nije zbog carskog nikako pasalo,samo na lezecki,i poslije kad bi i pokusala u bilo kojem drugom polozaju,zlica bi me pogledala u smislu,kaj ti je hihihi nije niti ona drugacije htjela
    ..al meni pasalo, ono mogu sto put dnevno malo prilec 😂😂😂😂  

TPol
    05. Kolovoz 2017. 09:34

Dobro jutro ja u tramvaju pa mogu pisat hahha .... ako bude lijepi idemo opet na bazen al kako biva vikendom se obično smrkne i nema sunca Haha
    Mimika e super za ključeve 👍🏻👍🏻👍🏻
    Sandric za Zagreb gledajte obavezno da ima klimu mi smo se jednom zeznuli i bas taj vikend bilo tolko vruće spavat se nije moglo 
    Lucy pa valjda im je to neka faza sad ? Haha priljepak 
    A dojenje ja ne volim vani nikako i to ono bas ako moram ako me zadesi a desilo se par puta ... nije da me je sramota al nekako nisam navikla valjda da imam drugo nebi mi vise bio problem 🙈
    Lijep vikend svima ❤️

mamika3
    05. Kolovoz 2017. 10:34

Dobro jutro;cure!Nasa noc super!Hvalimo se dok ne pocnu zubi izlazit!Ha ha....
    Ugolina Ko zna,mozda bi i meni bilo neugodno dojit vani!Ali dobro si napisala,ta moja susjeda je bas cico-rob!
    TPol Di idete na bazen?Patronazna mi je rekla da ih izbjegavamo,al nije mi zbig mene i male nego velikih!Oni zicaju muza da ih odvede,ali oboje su neplivaci,bas mora jos netko biti s njim!Ne znam ,nisam pametna
    Lucy  Pusti selo neka prica! A sta bi trebalo dijete od godinu dana?Trcati svima nakon sto cijelu godinu po cijele dane provede s mamom?A i nije razmazen!Ne moze dijete u toj dobi biti razmazeno!Moja kcer se isto jako dugo drzala uz mene,al to prodje!Ljute me takvi komentari,ko da oni poznaju tvoje dijete!😠Muz i ja smo zajedno 10 godina!Ja kazem da se podnosimo pa je to zato!A on kaze da bi trebalo placat alimentaciju za troje pa je ovak bolje......😂😂😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    05. Kolovoz 2017. 10:52

Neću ostavit trag na 2000str. 
    Ugolina pa mislim da će sanjarki bit drago.
    Lucy imaš dva uha! Moraju nešto reći pa kenjaju. I kad će drugo, cica ne cica, duda flaša i tako dalje...
    Mamika koliko imaš godina ako nije tajna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.