Vecer cure
Ima li vrucine kod vas?
Ovo nije za izdrzati
Nisam komentirala ekipu iz St predivna djecica
Nama dan proletio jako brzo,nisam nista posebno napravila osim rucka sto sam pravila 😂,danas nemam volje ni za sta. Jos me PMS ulovio pa sam nemoguća,vjestica sam postala🔫🔫
A ja tek,mare?! Muz mi je reko danas : POPIJ SI NEKU JEBENU TABLETU,NISI NORMALNA VISE!!!!! 😂
Jucer sam dobila, curi ko iz kabla, a cijeli novi zg nema tople vode 🔫🔫🔫🔫🔫 stalno se moram prat,a voda hladna.... Za malu kuham vodu u kuhalu da mijesam u lavoru pa ju polijevam, a za mene mi se to neda... Ka ta stro fa... Bas je moralo to bit ova dva tjedna kad ja imam to sranje
E Ejic bome tebe Marcel zeza sa spavanjem ja bi već bila pravi zombi dobro ti to podnosiš barem se tako čini 😁
Ovde kod nas je pre pre vruće eto neznam sta da radimo po danu dosadno . Dopodne jos idemo van al cijelo popodne 😱. Mislila sam reko u shoping centar al neda mi se visit tamo cijeli dan 🤔... danas sam je opet pitala di je krava i uzme je , trening 😁. I kažem draga mica ona draga mačka , i draga svoju ovxicu ali počne plakat kad pustim muziku onu i to tako tužno kao da joj je zao ... moram je snimit a uvijek ova memorija zeza
Ugolina, razumijem te. 😥 I ja imam obilne i znam kako je. Ali mi se ovih dana i kupamo u hladnoj vodi, bar ja.
Muz odveo maloga sveki i jos ih nema. Umjesto da uzivam u miru, pizdim sta rade toliko. Nikad zadovoljna.
Tpol,od sutra cu si kuhat i ja vodu jer ce se sigurno ova skroz mlaka potrosit do sutra..
E,nesto si spominjala reakciju na jaja? Kakva je bila??
Ugolina, razumijem te. 😥 I ja imam obilne i znam kako je. Ali mi se ovih dana i kupamo u hladnoj vodi, bar ja.
Muz odveo maloga sveki i jos ih nema. Umjesto da uzivam u miru, pizdim sta rade toliko. Nikad zadovoljna.
Hahaha ovako isto i ja 😂 kad je kod bake ja panicarim jel sve ok, umjesto da odmorim
Evo jedna ranaaa ☕☕☕☕☕ za sve! Ja se probudila prije 5 i nikako vise zaspat 😠 trebat ce mi 2-3 kave do kraja dana.
Vruće? Ja ne znam kako misle da je vrhunac vrućine tek za vikend, sto je ovo onda? 😅😅 koma!
Inace nista posebno novog se ne događa. Posao, terapija, rucak , plaza, spavanje. Nema lagano 💪
Tpol vec sam ja prije rekla da nam je cupavica prava mudrica 😍😍😍
Ejic super za uspješan vikend 😊 kako je Marcel?
Mare Boze odakle ti snage i volje za sve to? 😎😎
Lucy cestitke na zubicima 😊 kako proslo cijepljenje?
Sandrich 47kg? 😁
Ugolina do Velike Gospe nema tople vode? 🤤🤤🤤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro
Sanajrka i ja se pitam nekad od kud mi volja
Nocas milion i tristo budenja,nemam snage danas ni za sta,jos me i vrat ukocio od stalnog budenja i koliko sam se vrtila
Sortiraj odgovore
Najstariji