Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    01. Kolovoz 2017. 09:33

TPol, bravo za cupavicu. Moj jos ne govori nista osim onih prvih slogova, ta ta, da da, ba ba, a poceo je i ma kad je ljut i kad nesto hoce, a ne moze dobiti.
    Budan jutros od 6.30. 😥😴
    Idemo danas na cijepljenje. Dosli u 8 u ambulantu, zakljucano. Gledam na vratima pise utorak popodne. Pogledam u knjizicu, pise 1.8.,15h. Super. Sad popodne opet. Izasla mu gornja lijeva dvojka. Sad ce i desna valjda. Slini, grize, imao malo proljev i osip.
    Sanjarka i trebala bi tuziti, ali kod nas to traje stoljecima i skupo je.

Abies
    01. Kolovoz 2017. 09:38

Hej! 
    Mamika ja imam maramu s onim ringom. Meni praktična jer nema vezanja.
    Mare kako?????? Ja jedva pod pometem i operem. A ti stigneš svašta, sjetit se nas i još se zaljubljivati

mamika3
    01. Kolovoz 2017. 09:48

Hej,cure,otisao mi post u pm!Ukratko,buhtlica spavala istim rasporedim kao i jucer-od 16 do 6 ujutro!Samo je nesto sanjala pa se sto puta oglasila i probudila me,a ja odmah do kindaca tih sto puta!!Jebes ti fitness!😆Kasno sam zaspala,velika djeca bila neposlusna,popizdili i muz i ja....Sad me pak boli glava !I opet nema izlaska do navecer...Ne znam kak vi,al meni je to koma!
    Lucy  Tak sam ti i ja pobrkala radno vijeme,po uputnicu sam isla maloj
    Abies  Mislim da mi imamo neku nosiljku sta smo nadobudno za sina uzeli!Moram reci muzu da ju potrazi
    Ugolina Kasnije cu te pitat nesto!Mala gladna sad

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

ejic
    01. Kolovoz 2017. 10:17

Jutro! Konacno naspavani 😊 Konacno opet spavao cijelu noc u svojoj sobi 😊 Zadnjih nekoliko dana bi se od nekih 1-2h poceo buditi svakih 20-30min pa nisam imala snage biti budna cijele noci i nakon 2.-3.budenja bi ga stavila u nas krevet. Onda bi spavao do jutra bez greske 😬 Nocas budenje izmedu 2 i 3, dobio bocu, zaspao pa se opet budio oko 3, plakao zatvorenih ociju pa sam mu ponovo namazala zubice gelom i od onda spavao do 6:20 bez greske. Pokusala ga jos malo uspavati ali nije islo. Sad se veseli igra, onaj virus se primjeti jedino malo na okicama, malo su crvenije, inace nista. Jucer cijeli dan nije imao temp, navecer pred spavanje 38 i mislila sam da ce mu trebati cepic nocu ali sam mjerila oko 2 kad se probudio, nije imao, ujutro isto ne 😊 Toliko da je ostao doma i da ne mogu zavrsiti svoju misiju pranja prozora 😒 Ostalo mi jos 11 😒 Al ok, od onih s zaluzinama ostao jos samo 1, a ostali imaju rolete pa ce to ici brze 😊 (ako se nece buditi svakih 15min kad ga stavim na spavanje 🙄)
    Mare, supetwomen 😁😁 Daj nam recept kako to sve stici uz 3 djece 😮 Ja uz ovog 1 perem prozore 2tjedna, a ti i sijes zavjese i krecis zidove 😲😲 Naravno uz pospremanje, ciscenje, kuhanje i nezaobilazno zaljubljivanje.... 🙈😁
    Ugolina, zasto antibiotik? Nisam popratila...
    Cupavica, pametnice mala 😍😍
    Sanjarka, 44kg 😲 Ajd ti svaki dan jednu 300g milku smazi 😉 Iako, znam kako je to za vrijeme stresa... Ja za vrijeme zavrsavanja sk prije 2g isto dosla na 48-49kg... po par dana nisam nista jela osim dorucka a ucila i crtala po cijele dane/noci, spavala manje nego sad...
    Mamika, bas zeznuto to kad zamjene dan za noc, tog mene bilo strah na pocetku jer je prvih dana i moj po danu spavao po 5-6h u komadu, nisam ga uspjela ni probuditi za jesti, a po noci konstantna budenja... sreca pa je to trajalo samo prvih par dana dok nije usao u svoj ritam pa okrenuo plocu. Ali ni onda nije bila noc sa duzim spavanjima, i dalje se budio svakih sat i pol do dva... 🙄 Ali kako to sve brzo zaboravimo... U sijecanju mi ostalo samo kako smo se onda mazili kad je bio onako maaali, sicusan i nije mogao nikud pobjeci kao sad 😀😀

ejic
    01. Kolovoz 2017. 10:18

Lucy, super sto nema secera 😊😊
    Crazy, sretan rodendan Josipu sa malim zakasnjenjem! Ekipa s posjete 😍😍😍😍😍
    Vise se ne sjecam sto ste pisale...
    Moram sad u trgovinu. Nastala nestasica vlaznih maramica, pelena, izgubili dudu pa moramo po nove jer nam ostala samo 1 i postoji opasnost da i tu izgubimo a onda imamo problem s uspavljivanjem 🙄
    😘😘😘 svima!!

mare1989
    01. Kolovoz 2017. 10:40

mamika3

mare1989

Jutro
    Kavica ☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍹🍹🍷🍷🍷🍷🍸🍸🍸🍸🍫🍰🍩🍪🍪🍩🍰🍫 posluzite se
    Tpol pametna cupavica 😍
    Jucer sam provela dan cisteci po stanu,pa sam zavjese skidala i nove sila i stavljala. Danas imam u planu lezqti,veceras otici kupiti farbu za spavaću i da pocnem farbati pomalo cijeli stan,do jeseni cu sve srediti 😂😂😂😂😂 moram smisliti kako plafon ofarbati jer ima hrpu lampica,visoko i komplicirano(mozda cu ga preskočiti😁😉)

Sila zavjese?Ono….Sivala,s kvacicom na s?Ma svaka cast!A ja biram one kaj ni peglat ne moram!Zaobidji plafon,to nitko ne gleda!😀

imam metalne sipke pa je  bilo jednostavno 

mare1989
    01. Kolovoz 2017. 10:42

Abies

Hej!
    Mare kako?????? Ja jedva pod pometem i operem. A ti stigneš svašta, sjetit se nas i još se zaljubljivati

Dok je ona spavala,a veliki u sobi bili. E i zaljubila sam se

summerbaby
    01. Kolovoz 2017. 12:11

mare1989

Abies

Hej!

Dok je ona spavala,a veliki u sobi bili. E i zaljubila sam se

Mare tvoja onda ima dobar san, ja ne smijem nicim lupkati dok N spava, odmah se probudi😏

uykmyjh
    01. Kolovoz 2017. 12:24

CrazyPuppet

Cure samo kratko da se javim i zahvalim na čestitkama za prvi ročkas. Mi u Međimurju, pa de svašta gužva, stalno nekud i stalno netko… Mene uhvatila neka nesanica, bit će mi se više živci izraubali 😰
    Evo slikica:

CrazyPuppet

Cure samo kratko da se javim i zahvalim na čestitkama za prvi ročkas. Mi u Međimurju, pa de svašta gužva, stalno nekud i stalno netko… Mene uhvatila neka nesanica, bit će mi se više živci izraubali 😰
    Evo slikica:

Super torta i super ekipa 😍 zaboravila sam cestitat rodjendan, sretan mu bio sa zakasnjenjem 😁😁😁

uykmyjh
    01. Kolovoz 2017. 12:38

mamika3

sandrichx3

mamika3

sandrichx3

mamika3

lan@luk@rit@ U prosjeku odspavam do 7 sati,nekad i manje!Imam caffetin i Nescaffe!😀Danas sam samo 3 jer nije bilo muza ,a trebalo bit s velikim!Na kraju smo kod mojih zavrsili!!Preko dana ne spavam,ako sam bas koma onda moram leci!Kad se probudim j ako tesko dodjem k sebi,a najgori mi je period od cca 4 ujutro pa dok ona ne zaspi!Sad vise ni neznam kad ce zaspat!Nocu odspavam kad i ona,ali kad je meni to premalo!!Inace ona i vecer prespava!Drzala sam ju budnom koliko sam mogla!Od nekih 9.15!Kupala sam ju jadnu u suzama i deranju!Zaspala na par min,probudila se!Sad cemo vidjet kak ce biti dalje!🔫🔫🔫🔫-ovako vjerojatno!

Jeste probali s nekim slingom, nekom nosiljkom, maramom za nosenje?

Nisam to s nijednim imala!Zmas sta,imam traume od sina i njegovog nosanja!Bio je naucen na ruke!Toliku sam kilometrazu napravila da je za nepovjerovat!Ni u kolicima mi bas nije htio biti!Morala sam cekat vrijeme spavanja pa sam isla van!Onda sam se bojala to uzet sa ove dvije,da ih ne naucim na nosenje makar ne sumnjam da je prakticno!A moji su ti velike bebe,teski po kilazi i onda me ledja bole ak ih duze nosam!Imam srece da buhtlica hoce dosta lezati,ako bas pocne pizdit onda ju tek dignem!

I moj je bio teska beba pa sam zato i nosila u marami i nosiljci. Ako je pravilno namontiras, tezina se rasporedi i ne osjetis nista. Ja ga dan danas nosim satima kad negdje idemo..

A kad je bio van toga?Da li je trazio da se nosi?Je li to skupo?Sta ti je bolje?Marama ili nosiljka-koju imas?Ispitujem ko FBI…

On je od rodjenja meni stalno po rukama, tj ima je dana kad bi moga sam lezat i to al dok je tako malen bia, trazia je mene uvik. Sada je siguran u sebe, drustven, mogu ga ostavit bilo kome i zaigrat ce se, jedino place ako zeli sisu a mene nema kuci... Ja sam imala amazonas maramu iz bubamare (400tinjak kuna) i sad imam ergo original, najbolja nosiljka ikad! Nosimo ga i ja i muz, dobro se moze podesiti da odgovara njemu od skoro 90+kg i meni od 47 😂
    Otidji pliz na www.bebologija.net sve ti pise jako detaljno da ja sad ne tipkam pola dana 😁😁😁😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.