Cure samo kratko da se javim i zahvalim na čestitkama za prvi ročkas. Mi u Međimurju, pa de svašta gužva, stalno nekud i stalno netko... Mene uhvatila neka nesanica, bit će mi se više živci izraubali 😰
Evo slikica:
Hello 😘
Jedno brzinsko javljanje prije spavanja. U pm sta je zagrijalo a zovu iz dana u dan sve gore 😠 jedva cekam zimu i Bozic 😁
Prvo moram se pohvalit da sam danas pocela vozit auto nakon duuugih 10 tjedana 🎉🎉🎉🎉 mrak osjecaj! Uh koliko mi je to falilo. Drugo, prva fizikalna odradena , dizs koju dobru masažu sam dobila 😎😎😎 nece ova fizikalna bit ni tolilko losa 😎
Pitali me tko me primio na hitnoj, nije im jasno da nisam operirana. Sad bi bas tuzila bolnicu, cisto eto zato
Sirena nam zeli hodat 😍😍😍 bravo!
Ugolina opet ima avanture 🤣🤣 pregenijalna si 😎
Mamika se naspavala 😎😎😎 ponovilo se!
Crazy 😍😍😍 kako nam je slavljenik divan, a i ekipica ljetnica 😍 torta je mrak svaka ti cast 😎
Sandrich promini ticker 😉 Lovre je bas bas brbljavac 😊
Abies kako na poslu?
Vise ne pamtim jbg
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure samo kratko da se javim i zahvalim na čestitkama za prvi ročkas. Mi u Međimurju, pa de svašta gužva, stalno nekud i stalno netko… Mene uhvatila neka nesanica, bit će mi se više živci izraubali 😰
Evo slikica:
😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ajme,pa imenjak nam je vec decko i pol... A curke 😍😍😍
lan@luk@rit@ U prosjeku odspavam do 7 sati,nekad i manje!Imam caffetin i Nescaffe!😀Danas sam samo 3 jer nije bilo muza ,a trebalo bit s velikim!Na kraju smo kod mojih zavrsili!!Preko dana ne spavam,ako sam bas koma onda moram leci!Kad se probudim j ako tesko dodjem k sebi,a najgori mi je period od cca 4 ujutro pa dok ona ne zaspi!Sad vise ni neznam kad ce zaspat!Nocu odspavam kad i ona,ali kad je meni to premalo!!Inace ona i vecer prespava!Drzala sam ju budnom koliko sam mogla!Od nekih 9.15!Kupala sam ju jadnu u suzama i deranju!Zaspala na par min,probudila se!Sad cemo vidjet kak ce biti dalje!🔫🔫🔫🔫-ovako vjerojatno!
Jeste probali s nekim slingom, nekom nosiljkom, maramom za nosenje?
Nisam to s nijednim imala!Zmas sta,imam traume od sina i njegovog nosanja!Bio je naucen na ruke!Toliku sam kilometrazu napravila da je za nepovjerovat!Ni u kolicima mi bas nije htio biti!Morala sam cekat vrijeme spavanja pa sam isla van!Onda sam se bojala to uzet sa ove dvije,da ih ne naucim na nosenje makar ne sumnjam da je prakticno!A moji su ti velike bebe,teski po kilazi i onda me ledja bole ak ih duze nosam!Imam srece da buhtlica hoce dosta lezati,ako bas pocne pizdit onda ju tek dignem!
I moj je bio teska beba pa sam zato i nosila u marami i nosiljci. Ako je pravilno namontiras, tezina se rasporedi i ne osjetis nista. Ja ga dan danas nosim satima kad negdje idemo..
A kad je bio van toga?Da li je trazio da se nosi?Je li to skupo?Sta ti je bolje?Marama ili nosiljka-koju imas?Ispitujem ko FBI…
Moja je isto bila stalno u marami-klasicna,tkana. nije mi bila problem za nosit,a nosila sam je dobrih 9 mj.od njekih njenih 3 mj do god dana..nije mi trazila bit stalno u njoj-al vani kad bi isle -samo marama, kolica nije htjela ni vidjet,skoro sam ih zapalila😂😂..po kuci kad bi bas ono pizdila,inace ne..i to mi je super doslo,ona zavezana,tu joj je odmah cica,pa tako i jede i spava,a ja svoje radim..muz mi je kipao,a i pojedinici,joj ne uci je u to,ne nosi je u tome,nece htjet hodat…pa eto,prohodala sa 11 i pol mj,vise se ni ne nosi,hoce hodat,trcat,vozit se u kolicima..sve bez problema!
Potpis! Ja sam se svoje nateglila,ali u rukama,bez ovih silnih rekvizita 😂 od kad se digla na noge cao nosanje
Pozdrav svima bas mi se spava danas dan umoran pripeklo užas opet se nemoze nikud od 11-16 a moja poludi doma
Tako me danas iznenadila bila je kod mene jedna poznanica i ja kažem cupavici daj pokaži di je krava ( ima jednu drvenu karticu i tu je krava ) i ona ode i uzme točno tu kravu i kaže muuu ja sam ostala šokirana al u biti velka je ona već hahhaha ....
Mimika bome moja ti isto nije volila kolica
Nego sam je točno 9mj nosila u nosiljci kad smo išli van . Znaju ovde cure moje muke s
Kolicima hahaha
Anker Uh na poslu drži se
Ugolina hahha Aj dobro kad već piješ antibiotik NEK sredi obadvoje odjednom
Mi kao išli na bazen 2data bili lovili je i malo joj smočili nogice 😂
Kratak pozdrav od mene!
Mi bili za vikend u hrv pa nisam citala i sad preskocila 15 stranica sto ste natipkale jer mi vec mob pada na glavu 😁😁
Znaci, vikend bio naaapoooraaaan, ali vrlo uspjesan! Nasli i narucili prstane, podjelili vecinu pozivnica, one koje jos nismo, smo obavkjestili ljude da ih pozivamo i da cemo im pozivnicu donjeti kad sljedeciput dodemo u hrv. Osim toga, u petak spontano zavrsili na koncertu, marcel s nama partijao do nekih 233h, onda zaspao u kolicima. Uspjesno ga kasnije prebacili u sjedalicu i u krevetic. Noci su bile vrlo kratke pa se uz ta sva nocna budenja osjecam ko zombi 😒 Za tocnu na i je marcel jucer navecer imao temo 38.8, a danas imali termin za 2.dozu mmr cijepiva. Ped mu uzeo krv i vidio virus pa ga nije cijepio. Danas cijeli dan nije imao temp a ponasa se sasvim normalno, ali eto, zbog moje iskrenosti ovaj tj nejde kod tetr cuvalice jer s zaraznim vorusom nesmije kod nje.
Ugolina, hvala ti na lijepom opseznom objasnjenju! 😘 Kod nje je problem sto ona ima zaveseni 9-mjesecni kurs o cuvanju dijece i naravno da tamo ne dobije sve informacije. A kako je tek pocela to raditi, jos je neiskusna, nezna sto ocekivati od kojeg uzrasta dijece i kako si sloziti grupu da ima sto manje posla i da si dijeca pasu...
Eto, odoh sad spavati, ne mogu vise... 😥😩 Komentiram sutra! 😘
Laku noc 😘
Jutro
Kavica ☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍹🍹🍷🍷🍷🍷🍸🍸🍸🍸🍫🍰🍩🍪🍪🍩🍰🍫 posluzite se
Tpol pametna cupavica 😍
Jucer sam provela dan cisteci po stanu,pa sam zavjese skidala i nove sila i stavljala. Danas imam u planu lezqti,veceras otici kupiti farbu za spavaću i da pocnem farbati pomalo cijeli stan,do jeseni cu sve srediti 😂😂😂😂😂 moram smisliti kako plafon ofarbati jer ima hrpu lampica,visoko i komplicirano(mozda cu ga preskočiti😁😉)
Jutro
Tpol pametna cupavica 😍
Jucer sam provela dan cisteci po stanu,pa sam zavjese skidala i nove sila i stavljala. Danas imam u planu lezqti,veceras otici kupiti farbu za spavaću i da pocnem farbati pomalo cijeli stan,do jeseni cu sve srediti 😂😂😂😂😂 moram smisliti kako plafon ofarbati jer ima hrpu lampica,visoko i komplicirano(mozda cu ga preskočiti😁😉)
Ja se tebi ne mogu nadiviti
Jutro
Tpol pametna cupavica 😍
Sila zavjese?Ono....Sivala,s kvacicom na s?Ma svaka cast!A ja biram one kaj ni peglat ne moram!Zaobidji plafon,to nitko ne gleda!😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji