Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    27. Kolovoz 2016. 00:24

Vecer..mi imale ful ispunjen dan. sestra mi tu do sutra pa s njom bile, pa na rucak, pa setnja. Navecer ona ostala s bebo bebo (mm novi nadimak za Enu) a mi se izveli van.

Miska znam kako ti je s shoppingom i stvarima.ja sam takodje s kg u minusu a imam osjecaj da mi sve malo.. al kaze dr da pricekam jos mj dva s vjezbanjem..kad sam ga pitala doslovno mi je pokazivao na nekoj ilustraciji sto mi rezali pa rekla ok 😊.
    A uspavljivanje- moja Ena od prvog dana tako zaspi. Kad vidim da je pospana stavim ju u kinderbet i malo pokrijem (makar tetrom) i ona zaspi kroz par min. Navecer joj znam pustiti uspavanke (mama ne zna pjevat) i to ju bas opusti + jos joj  upalim onu svjetiljku sto projicira zvjezdice i ona zacas spava. 
    Preko dana spava vecinom na kaucu ili na nasem krevetu i nikad u mraku. Zelim da skuzi da su kinderbet i mrak za duze spavanje i to funkcionira. Po noci prespava i po 8h. 
    Vidim da vas vecina ima spavanje probleme, ja mogu samo sretna biti sto je kod nas tako... 
    Miska drzim fige da i kod tebe tako ostane...

Ellie00
    27. Kolovoz 2016. 01:04

I da mene izludjuju ovi veliki brojevi. Stvarno sam zahvalna na svakom poklonu al 86? U medjuvremenu ce joj biti i rodjendan i krstenje i jos nece obuc tvoj poklon za rodjenje. 
    Mi imamo isto nedostatak robice na 62 smo a to nemamo bas.. 
    Btw od slj.cet je robica u Lidlu opet-bodiji, trenirkice, hlacice,tajice, straplice, haljinice i to od broja 62.

deeka
    27. Kolovoz 2016. 08:38

Crazy zahvaljujem na savjetima. Tako joj nekako i dam da cica pa se nekad probudi za sat ipo, a nekad je moram budit i nakon 3 sata.
    A kakanje? 

Miska ja svojoj tek dva dana dajem vitamin D3 i K i nije imala stolicu. Sta to stvarno utjece? Cula sam da mogu utjecati na grceve :O

TPol
    27. Kolovoz 2016. 08:51

Pozdrav cure! 

Deka nama su isto rekli u bolnici tako kako Crazy kaže , kod nas tako i funkcionira al s tim da nekad pojede samo jednu ciku pa se brže probudi pa joj onda dam drugu ... I tako ..
    A za kakanje kažu da ako se isključivo doji Moze imat i 5-7 mokrih pelena i vise 

Jedino neznam sta da mislim o dudi ? Ja joj dam kad ju presvlačim jer je nemirna a nekad malo i da je uspavam

Juce smo bilo na kontroli i za 3 dana je dobila 120g kaže doktorica Da je to dobro ? Nadam se da je hehehe 
    Išli smo prvi put van s kolicima. 

A sta se tiče podrigivanje ja ju ne podignem svaki put, Crazy kako ti radiš ?

miska
    27. Kolovoz 2016. 09:52

Ellie super ste se vi poslozile. Tako i ja radim s njom, preko dana spava u dnevnom di je svjetlo i buka po noci imam samo lampicu u hodniku upaljenu da mi malo svjetla dolazi u sobu jer se ona jos uvijek budi na 3-4 sata za jest, poslje jela dam dudicu i odmah nastavi spavat. I mi imamo zvjezdice, i uspavanke u jednom medi iz chicca pa to upalim i odmah spava 😜

Deeka meni je patronazna rekla da zna utjecat a ja sam sama primjetila da joj smetaju i ne zelim ih vise davat jer vidim da je muci ta stolica. Nema grceva ali se kroz dan zna tako napinjat i prduckat a ne pokaka se!

deeka
    27. Kolovoz 2016. 10:18

Tpol njoj je svaka mokra, ali nema kakanja. 
    Miska ti iskljucivo dojis? I kakva joj je sad stolica bez kapi?
    Mene strah ne davat ih da ne bi sta poremetila. Ili oni to bzv prepisuju?
    I ova prducka po cikl dan :)

Jel vase ispljunu cicu i zaspu kad se najedu?

Marigmar
    27. Kolovoz 2016. 12:02

Deeka moj ispljune cicu i zaspe ali to nekad traje po sat vremena a nekad za 15 min kod njega nikad ne znas, i to kaj zaspe je dosta slabi san pa ne smijem mrdati jedno 10min jer odmah se probudi ako odem ili ne daj boze prebacim ga u kinderbet. Evo noćas nakon prvog hranjenja sam ga uspjela u kinderbet prebaciti pa sam bila bas sretna. Htjela bi da spava u kinderbetu.
    Sto se tiče stolice moj nema stolicu vec tjedan dana od kada pije biogaiu, tj. Imao je u srijedu ujutro na presvlaku za presvlačenje i to je trajalo par minuta jer je valjda iskakao sve kaj danima nije, i sad opet nema 😔 Ne znam da li je do tih kapi isto imaju vit.D u sebi.
    Eto krenuo novi dan i on opet muke muci sa spavanjem, od pola 4 je budan zaspao je jedino od 8-9 kada ga je mm izveo u šetnju s time da i tu prekida san dok prdne ili ga stisne trbuščić. Ja ga uspavam na rukama stisnutog uz moj trbuh ali cim ga spustim nakon par min se probudi, sad se zadnje tak probudio da je počeo vrištati sto inače ne radi i pune oci suza, mislila sam da ga je ubolo nešto, vjerojatno grčenje u kombinaciji toga da sam ga ostavila samog ako je moguce da se vec ljuti zbog toga. Koma je sta sam i ja umorna i onda muku mučim dok ga dojim da ne zaspem na njemu 😁

Aurelija
    27. Kolovoz 2016. 14:26

Ja sam trazila oleovit umjesto plivita. Navodno su bolje po pitanju grceva i probave. Mi nemamo problema s tim zasad. Ponekad se napinje dok kaka, al to je normalno mislim

Ugolina
    27. Kolovoz 2016. 14:47

Moja je zadnja dva dana stvarno neka jadna,mislim da su ju poceli zubi mucit ili je u nekom zacetku..tvrdo joj zubno meso,stalno gura u zube nest i cvili, bas ju boli..pitala sam patronaznu koja kaze da je moguce iako sam zub nece vjerojatno izac jos tjednima.. Iako mrvicu poremecen,uspijevamo pratiti donekle ritam i spavamo nocu normalno,ali ujutro se cesce budi i cvili odkad ju to muci sve.. Budi se u cetri,u pet,u sest..ma prezivjet cemo..jucer i prekjucer nije niti mogla bas spavat po danu,zato sad nadoknaduje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.