Sandrich jesi cula za ovu metodu kad? http://uspesnazena.com/lepota-i-zdravlje/lezite-i-izgubite-centimetre-u-struku-ispravite-drzanje-i-narastite-fantasticna-japanska-metoda/ cini se da vrijedi probati.Ja sam uzasno nedisciplinirana u svemu ,probala sam ali sam to radila samo tjedan dana i onda jednostavno izgubila motivaciju ali osjecaj je bio zanimljiv nakon te vjezbe.
Prvi put cujem za ovo... Skepticna sam jako ali ne steti probati 😂
Mislim da zlici idu gornje trojke..opet priljepak/cendrava faza 😲 a mozda joj samo treba da dode k sebi nazad u rutinu..vratili se u sri i jos nismo konkretno cijeli dan bili doma i odmarali..plus glupe temperaturne oscilacije,mozda i to utjece i sve skupa 😥 dogovorili smo se da cijeli vikend necemo nikud ici osim van u park il nesto
Joj Ugolina koja plavica užas 😱😱😱😱 neka brzo prođe !
Sandrich hmm za trbuh za bit dobar post znaci da posle večere ne jedeš stvarno nista jos 14sati ... to obično rade bodibilderi prije natjecanja (al za muške je preko 16sati)
Lucy ro za pljeskanje meni je presmjesno kad plješće za sve 😂😂😂 a pa pa isto
Maše čudno 😂
Nama se danas dogodila užasna nezgoda , cupavica je bila na travi kod prijateljice i stavlja neka drveća u usta i ja sam joj to izvadila i dala vode al nisam znala da je imala
Jos neki kamenčić u ustima koji je s tom vodom progutala i počela zakasljavat se ja sam ju okrenula naopak i lupila međutim bije pomoglo nego je prestala čak z trenutku disat i onda ju je uzela ta prijateljica okrenula lupila i hvala Bogu izašao je taj kamenčić van ... užas ... jos sam nekako u šoku 😔
Vecer cure
Ugolina ajme majko dobro si naje..nek zlici nije nista bilo😘
Tpoll sandalice su divne
Lucy ,ajme sreća da nista mu nije bilo,TM se dobro snašao
Dalje nisam zapamtila oprostite mi😥
Svekrici su sinoc stigli pa ludilo u kuci,danas isli po osobnu samo popizdila,2h u vožnji za 10 min bili gotovi,nisam pola stvari napravila sto sam planirala. Svekrici isli na more a ja oko sirene,nervozna je nista joj ne pase danas. Uspjela sam spakirati djecije kofere i igračke,a sutra cu nase kofere,grickalice,hranu i itd
Zaključak mrzim se pakirati
Ode post u tri lepe pizde m....
Ne znam kako cu imati snage putovati kad sam vec sad slomljena.
Tpol mogu mislit koji sok,sreća pa ste reagovale i bile prisebne.
Joj Ugolina koja plavica užas 😱😱😱😱 neka brzo prođe !
Sandrich hmm za trbuh za bit dobar post znaci da posle večere ne jedeš stvarno nista jos 14sati … to obično rade bodibilderi prije natjecanja (al za muške je preko 16sati)
Lucy ro za pljeskanje meni je presmjesno kad plješće za sve 😂😂😂 a pa pa isto
Maše čudno 😂
Nama se danas dogodila užasna nezgoda , cupavica je bila na travi kod prijateljice i stavlja neka drveća u usta i ja sam joj to izvadila i dala vode al nisam znala da je imala
Jos neki kamenčić u ustima koji je s tom vodom progutala i počela zakasljavat se ja sam ju okrenula naopak i lupila međutim bije pomoglo nego je prestala čak z trenutku disat i onda ju je uzela ta prijateljica okrenula lupila i hvala Bogu izašao je taj kamenčić van … užas … jos sam nekako u šoku 😔
Uzet cu u obzir, strajkat gladju 😂
Meni se to desilo sa lovrom, sjedio je na meni na klupici i dok je kao bia miran isla sam nazvat sestru da je napokon cujem. Zapricala se ja pola minute kad ono lovre se gusi, skinia neku foliju, gumu, selotejp, boju sa klupice neznam ni ja sta je ono bilo. I vidim davi se, nije se ni zakaslja odma, da sam ga cula mogla sam ranije reagirat. Pocea on minjat boje u licu, crvena, ljubicasta, ja njega naopako i sakom u ledja... Samo je izletilo van. Kad sam ja vidila sta je izaslo muka mi doslo. Plakala pola veceri, zaspala tek u 4 ujutro 😥 a ljudi su samo gledali i niko nista, jedan covjek prolazi kraj mene i govori mi gospodjo pao vam je mobitel... Ono jedi govna, ja sam ga bacila! Uh 🔫 srica pa san prije toga pogledala tutorijale na yt kako spasiti bebu od gusenja i kako dat umjetno disanje 😂 dobro dodje
Joj, sandrich i tpol to su i moje nocne more. Moj se znao s hranom tako i kad bi ga okrenula naopako ispalo bi van. Kad je gutao cijeli griz banane bez da imalo zvace. Ili kad mu je sveki znala uvalit krajak kruha da se "igra".
I prije par dana je progutao par travki ali se ispovracao. Kamenje sam mu uspjela izvadit jer sam vidjela na vrijeme.
Mare, suosjecam za pakiranje. Dok spremis sve imas da poludis.
Mateo se ustao u 6 jutros i vristao. Muz spava kao klada i bas ga briga.
A jucer je M skoro cijeli cipelar srusio na sebe. Ormar ima jednu ladicu povisenu iznad cipelara, otvorio ladicu, objesio se na nju i ormar poceo padati (nizak je, a ladica ko Mateo). Zgrabim ormar da ne padne na njega a on izvuce ladicu do kraja i padne s njom na pod.
Brojcana, kako vrijeme leti... Eto vec i drugo jos malo. Frendica rodila u srijedu a sjecam se kad mi rekla da je trudna. Kako je to proletjelo??
Eh covjece,odjavilo me i sad dok sam se prijavila,sve sto sam procitala odeee 😂🔫 mozak bye bye...
Lucy,cestitam za prijateljicu i porod!!!! Kako je to proslo? Rodila sina ili kcer? Kako se zove?
I da,ovo za ormar za cipele 😲
Tpol i sandric, to se dogodilo u cetvrtak mojoj zlici s lubenicom kod svekrica,a sveki joj davala,ali ja sam narezala na sitno,ali ocito ne dovoljno sitno...od soka i jada vam nisam mogla tu o tome pisat.. I stalno si mislim,ajme sto bi bilo da nisan bila tamo jer sveli ju je pocela lupkati iza..e mos ti tako do preksutra kad dijete mora naopacke ic..proplakala citavo popodne.. 😥 isto prek koljena, glava dolje i udarala po ledima dok nije prodisala.. Tako se jadna i ona prepala,bebica moja..Tresla sam se ko siba..grozno... I poslije sam svima odrzala lekciju o tome sto i kako treba,picku materinu... I onda da ju ostavljam na cuvanju,kako covjece,nema sanse..
Brojcana,serdo 😍😍😍😍💕💕💕
Kaj se guzice tice,mazem nekom lioton masti i cini mi se da se masnica pocela razilazit,al potrajat ce...uzas haha, boli me
Sortiraj odgovore
Najstariji