Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    15. Srpanj 2017. 17:03

Ugolina

Eh covjece,odjavilo me i sad dok sam se prijavila,sve sto sam procitala odeee 😂🔫 mozak bye bye…
    Lucy,cestitam za prijateljicu i porod!!!! Kako je to proslo? Rodila sina ili kcer? Kako se zove?
    I da,ovo za ormar za cipele 😲
    Tpol i sandric, to se dogodilo u cetvrtak mojoj zlici s lubenicom kod svekrica,a sveki joj davala,ali ja sam narezala na sitno,ali ocito ne dovoljno sitno…od soka i jada vam nisam mogla tu o tome pisat.. I stalno si mislim,ajme sto bi bilo da nisan bila tamo jer sveli ju je pocela lupkati iza..e mos ti tako do preksutra kad dijete mora naopacke ic..proplakala citavo popodne.. 😥 isto prek koljena, glava dolje i udarala po ledima dok nije prodisala.. Tako se jadna i ona prepala,bebica moja..Tresla sam se ko siba..grozno… I poslije sam svima odrzala lekciju o tome sto i kako treba,picku materinu… I onda da ju ostavljam na cuvanju,kako covjece,nema sanse..
    Brojcana,serdo 😍😍😍😍💕💕💕
    Kaj se guzice tice,mazem nekom lioton masti i cini mi se da se masnica pocela razilazit,al potrajat ce…uzas haha, boli me

Eto na, i vama se dogodilo... I ja stalno razmisljam o tome, sta ako ga ostavim nekome, on proguta nesto i pocne se gusit a taj netko ga nezna spasit...ufff. neka njega pod staklenim zvonom i pod maminom suknjom 😂

Lucy16
    15. Srpanj 2017. 17:57

Sandrich, zato i jesu mamine maze. Ne osudujem nikog jer i ja sam takva. Nikom ga ne ostavljam, nikad. Svuda ide sa mnom. Zato brzo izgubim volju da vise idem nekuda s njim.
    Ugolina, frendica se nije otvorila do kraja, a izgurali su joj dijete tako da su nju svu rastrgali. Sat vremena su ju sivali. Jos je u bolnici, koliko i ja s carskim.
    Curica je- Veronika.

Ugolina
    15. Srpanj 2017. 22:45

sandrichx3

Ugolina

Eh covjece,odjavilo me i sad dok sam se prijavila,sve sto sam procitala odeee 😂🔫 mozak bye bye…
    Lucy,cestitam za prijateljicu i porod!!!! Kako je to proslo? Rodila sina ili kcer? Kako se zove?
    I da,ovo za ormar za cipele 😲
    Tpol i sandric, to se dogodilo u cetvrtak mojoj zlici s lubenicom kod svekrica,a sveki joj davala,ali ja sam narezala na sitno,ali ocito ne dovoljno sitno…od soka i jada vam nisam mogla tu o tome pisat.. I stalno si mislim,ajme sto bi bilo da nisan bila tamo jer sveli ju je pocela lupkati iza..e mos ti tako do preksutra kad dijete mora naopacke ic..proplakala citavo popodne.. 😥 isto prek koljena, glava dolje i udarala po ledima dok nije prodisala.. Tako se jadna i ona prepala,bebica moja..Tresla sam se ko siba..grozno… I poslije sam svima odrzala lekciju o tome sto i kako treba,picku materinu… I onda da ju ostavljam na cuvanju,kako covjece,nema sanse..
    Brojcana,serdo 😍😍😍😍💕💕💕
    Kaj se guzice tice,mazem nekom lioton masti i cini mi se da se masnica pocela razilazit,al potrajat ce…uzas haha, boli me

Eto na, i vama se dogodilo… I ja stalno razmisljam o tome, sta ako ga ostavim nekome, on proguta nesto i pocne se gusit a taj netko ga nezna spasit…ufff. neka njega pod staklenim zvonom i pod maminom suknjom 😂

😂😂😂 e bas tako!!!

Ugolina
    15. Srpanj 2017. 22:51

Lucy16

Sandrich, zato i jesu mamine maze. Ne osudujem nikog jer i ja sam takva. Nikom ga ne ostavljam, nikad. Svuda ide sa mnom. Zato brzo izgubim volju da vise idem nekuda s njim.
    Ugolina, frendica se nije otvorila do kraja, a izgurali su joj dijete tako da su nju svu rastrgali. Sat vremena su ju sivali. Jos je u bolnici, koliko i ja s carskim.
    Curica je- Veronika.

Ajme jadne zene 😥 i kaj rec na to..pobit ih sve 🔫🔫
    Neka se sto prije oporavi, al istraumatizirali su ju..ne vjerujem da ce tako skoro pomislit na drugo dijete.. Jebote, da se ti u 21.stoljecu  moras brinuti za svoj zivot i zivot svog djeteta i to u bolnici prolazeci nesto sto bi trebalo biti posve prirodno i ovisiti o nekoj budali koja se igra zivotima i glumi boga!!! Prestrasno!!!! 😈😈😈😈 bas me to ljuti!!!!  Ko zna sto bi i samnom do kraja bilo da nije dosao doktor koji je covjek! Fuj fuj fuj gamad

Ugolina
    15. Srpanj 2017. 22:53

Majke ti mile,sparaju na to malo anestetika i konca za carski, ajde fuj... A koliko konca su potrosili na to kaj su ju dole rasturili 🔫🔫🔫 e bas sam ljuta

Lucy16
    15. Srpanj 2017. 23:00

Ugolina, razumijem te. I ja sam ljuta. I isto se pitam kako su ju isli poradati ako nije bila otvorena. Kome se zurilo?? Ili je nastao problem s djetetom pa su to na brzinu. I jos mi je rekla da su nosili malu slikati jer su sumnjali na puknuce kljucne kosti!!!???? 

Ugolina
    15. Srpanj 2017. 23:39

Lucy16

Ugolina, razumijem te. I ja sam ljuta. I isto se pitam kako su ju isli poradati ako nije bila otvorena. Kome se zurilo?? Ili je nastao problem s djetetom pa su to na brzinu. I jos mi je rekla da su nosili malu slikati jer su sumnjali na puknuce kljucne kosti!!!????

Prestrasno 😱😱😱😱 da, ovo im je bilo jednostavnije nego napravit carski.. Kako se ne boje tuzbi,majketi

Lucy16
    16. Srpanj 2017. 11:17

Ugolina, a tko se danas usudi tuziti kad sudovi traju 200 g i samo izvlace novac???
    Danas idu doma, ali kaze da nije savlada dojenje. Kad ih zove za pomoc da vicu samo na njih. 
    Ja sam bila u istoj bolnici i meni su sestre bile super. Mozda sto sam bila na carski pa su se vise trudile. A ne mogu vjerovati da se sad ovako ponasaju prema rodiljama. 

Lucy16
    16. Srpanj 2017. 11:20

M dobio osip oko usta. Ne znam jel na hranu ili zato sto sve zivo trpa u usta??

Ugolina
    16. Srpanj 2017. 11:43

Jel ti slini puno? Mozda od toga,slina plus trpanje svega u usta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.