Muz je popizdio i reko da smo ostali dva dana predugo...
Prva nezgoda prvi dan: silazim niz stepenice a to su vanjske i grozne neke sliske,u lijevoj ruci josipa 😲,u drugoj ruci flasica...vani za stolom sogica,njena stara,buraz,necak, lijepo caskamo..sogi kaze pazi stepenica,nije izgovorila ja sam PALAAAA SA SVIH SVOJIH STO KG I BEBOM U RUKAMA s druge stepenice GUZICOM NA COSAK RUBNOG KAMENA i na desni bok!!!! Padajuci sam refleksno digla bebolinu u zrak i okretala se tako da sam pala na desni bok,udarila guzicom u cosak i oderala si desni lakat,strgala flasicu 😥 😵😵😕😱😨😰😩😫😪😭 bebi nista hvala bogu nije bilo!!!! Osim sto se jako uplasila! Znaci kako smo tresnule dole,tako su svi ovi moji troje skocili sa stola,mislili su da sam se sva polomila..istu stvar sam pomislila i ja dok sam dolazila sebi..hvala bogu zlici nista i hvala bogu sto nisam pala na neku kost ili nesto strgala...cijeli desni guz mi je plavoljubicast i izgleda prestrasno... Mama ima neku kremu tak za te masnice, hematome pa cu si sutra pokupit od nje... Sad saljem pa pisem dalje
Druga nezgoda,dan drugi: jucer rucak,i sad spremamo se na put krenut..oko stola leti osa, muz ju opizdi rukom i ova odleti u mene negdje oko vrata i on da ce ju maknut,a ja ono refleksno sizim,i upadne dzubre mi u dekolte i UBODE ME U DESNU SISUUUU!!!! Izvadila zaledenu flasu iz skrinje i drzala na sisi,pa mazala nekom kremom..muza trta da kako cemo na put,kaj ak nes bude..ja reko mislim da nisam alergicna al nije bas da su me ose pikale..znam da me pcela davno i nis..pa smo isli pitat u ljekarnu,al vele da da sam alergicna da bi reakcija bila i veca bolnija neugodnija,da bi oticala i da bitno da me nije pikla u vrat il tak negdje..eto sreca u nesreci onda da mi je upala u majicu.. 😰 na kraju smo nakon sat i pol vremena od uboda ipak krenuli na put i sve ok.. Kad smo dosli doma,zvala sam na hitnu pitat smijem li dojit..vele da smijem,da je to povrsinski i lokalno samo.. Eto, cijela desna strana tijela mi je u komi 🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Laku noc, dosta mi je svega
Ajme ugolina strava!! Jadna ti covjece bas te zadesilo.
Ja neznam kako vi zene padate tako lako, svako malo cujem da neko padne... Ja sam zadnji put pala prije nekih 9 godina kad je napadalo snijega u splitu (na sto nismo navikli jel 😂) i to se jos zaletila u martama na nizbrdicu kao da cu se klizati 😂 i malo bam na dupe i proklizala..
Inace, zene moje ja sam pocela ozbiljno trenirati i cini mi se ko da mi je trbuh sve veci a ne sve manji 😑 trcim svako par dana i skoro svaki dan treniram bocne trbusne...nema pomaka al vidjet cu neke rezultate s vremenom. Valjda, nadam se.
Eda, to za osu. Ja bi se onesvijestila od panike da me ubode 😂 cijelo djetinjstvo sam oticala od ubuda komaraca, izgledala bi ko neven ciganovic. Kad vidim osu samo pocnem bjezat niz ulicu!
Ugolina joj užas .... bas si se razbila 😑😑😑 to za oproštaj od mora ...
Mene je jednom ubola osa u nogu natekla
Bome noga svrbila i bolila natečena bila 2dana
Ilani joj kako je Nikolinica slatka prava mala
Dama
E moja naučila kad kažem halo javit sw na njenu slušalicu 😂 Napokon Haha ... zna pa-Pa mahat i bravo , sad jos da nauci slat puse 😁
Isto se diže uz sve pa sam joj neplanski kupila prva cipelice bile su sa 80eurq snižene za 20 tako da je dobila cipelice
Lucy Mateo štrajka jelom ?
TPol, cipelice preslatke. 😁 Jucer je jeo dobro. Valjda ga vrucine smetale. A nocas nije spavao 2.30-4!! Opet sam spizdila. Jutros isli na vjezbe i vec sam umorna, a moram bar skuhati.
Ellie, 😍😍😍💞💞
Ugolina, brz oporavak. Ajde, bar imas na sto pasti. 😄
Tako je i mm u Fr pao s M u rukama. Ulazio je u vodu, a nizbrdica je i poskliznula mu se natikaca. Docekao se na lakat ruke u kojoj je drzao M, tako da je M samo sjeo na njegovu ruku i hB nista nije bilo.
Novi mob sam kupila prije puta u Fr, ali nije u redu da me zakidaju za moja prava. Ja sam mob predala na servis 8.6 kad je jos bio pod garancijom a oni su ga pregledali tek 23.6. i tvrde da je garancija istekla. Je, ali 13.6.
Ugolina joj užas …. bas si se razbila 😑😑😑 to za oproštaj od mora …
Mene je jednom ubola osa u nogu natekla
Bome noga svrbila i bolila natečena bila 2dana
Ilani joj kako je Nikolinica slatka prava mala
Dama
E moja naučila kad kažem halo javit sw na njenu slušalicu 😂 Napokon Haha … zna pa-Pa mahat i bravo , sad jos da nauci slat puse 😁
Isto se diže uz sve pa sam joj neplanski kupila prva cipelice bile su sa 80eurq snižene za 20 tako da je dobila cipelice
Lucy Mateo štrajka jelom ?
Preslatke su cipelice 😍 sigurno dobro stoje cupavici
Aaahaha lucy tocno,imsm na kaj pasti.. Evo slika da vidite o cem pricam 😵😵😵😵😵😲😲😲😲😲😲😲
Sortiraj odgovore
Najstariji