Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    16. Srpanj 2017. 12:48

Lucy16

M dobio osip oko usta. Ne znam jel na hranu ili zato sto sve zivo trpa u usta??

Ma od trpanja, meni tako lovri ako mu ne operem ruke nakon puzanja 😁
    Nek nazove rodin sos telefon za dojenje pa nek joj pomognu

Lucy16
    16. Srpanj 2017. 14:09

Vjerojatno onda od necistoca. Morala bi mu onda stalno prati ruke jer je stalno na podu. Nema mira ni sekunde. Najbolje je kad mu odjednom vidim u ustima dudu ili nesto sto je izgubio prije tj.dana. Tko zna od kud izvuce i odmah strpa u usta.
    Savjetovala sam frendici Rodu i da imaju str.na fejsu. Ne znam sto ce napraviti. Ne zelim joj biti dosadna stalno. Sta me pita, odgovorim joj.

Ugolina
    16. Srpanj 2017. 14:54

I ja oko svoje ne zelim radit previse sterilne uvjete,nije ni to dobro..ali recimo, kada je puzala,ogranicili smo joj bas da ne ide di se ulazi izvana u cipelama i di se hoda u cipelama i da mi ne ide u kuhinju jer moja kuhinja je ujedno i prolaz iz hodnika i ostatka stana do dnevnog i to mi je bas koma..imala je zapravo pola dnevnog boravka za sebe, stavili joj puzle dole i igracke su joj bile ciste..ali da se razmemo,stan mi je izgledao ocajno i ko odlagaliste jer je tu jos svakodnevno i strik a vesom nasran bio i stalno nes moras odgurnut da dodes do neceg drugog pa nije bas ostatak stana primjeren za puzecu bebu.. Sada kad hoda smo joj prosirili da caruje cijelim dnevnim boravkom i tak smo ogradili sandukom za igracke tako da ne ide u ostatak stana..nema niti gdje ic, kuhinja sirine hodnika i hodnik,u sobe nema pristup kao ni u kupaonu.. Samo pada i zabija se u zidove..i onda smo rekli nema van iz boravka...uz je rijesio pitanje glupog strika ovak: 

Ormaric smo isto stavili da ladice su okrenute prema striku da ih ne otvara
    Ormaric smo isto stavili da ladice su okrenute prema striku da ih ne otvara

Sanduk s igrackama mi mozemo pomaknut,a ona ne
    Sanduk s igrackama mi mozemo pomaknut,a ona ne

Lucy16
    16. Srpanj 2017. 17:38

Moj ide po cijeloj kuci. Kud ja, tud i on. Ako zatvorim vrata na wcu dok sam unutra, sjedi pred njima i bleji. 
    Na vjezama su nam rekli da ga pustimo po travi, kamenju.... I to i radimo. Uziva. Uopce se ne buni sta ga kamenje pika.  Nece mi slike ucitati.

TPol
    16. Srpanj 2017. 18:32

Joj Lucy bas mi je zao tvoje prijateljice meni to sve smrdi na veliku nestručnost... samo neka se dobro oporavi
    Ugolina lijepo ste vi to napravili ja mojoj isto ne dam u hodnik al nekad mi uteče .... po travi je puzala i pjesku al stavila je i u usta svega stvarno😑😑😑
    Brojčana joj bebica već velika 

Ugolina
    16. Srpanj 2017. 21:05

Ma moja hoda po parku isto i plazi posvuda,i zemlji i travi i betonu, sve ja to njoj dozvoljavam, dode doma zmazana ko pajcek ali doma sam ju ogranicila

16. Srpanj 2017. 21:58

Dobra večer mame! 
    Evo malo i nas. Vikend je prošao, vrijeme prekrasno ali nismo to baš iskoristili, jedino otišli danas malo na igralište kod Save i prošetali. I ja pustim Nikolinu da puže svugdje, a muž na to sizi. A nek puže dijete, neće biti stalno svezana u kolicima. U kući mi isto ide svugdje, osim na stepenice, za to imam ogradu .
    Cure baš me užasnule vaše priče o gušenju, nemam pojma kako bih se snašla u takvoj situaciji. 😨😨😨
    Ugolina, baš ste super prilagodili stan bebi, svaka čast! 
    Brojčana, Serdo 💕💕💕 Fascinantan je taj 3D uzv, nisam ga nikad radila. 
    Lucy, baš u toj vašoj bolnici sve neke teške priče s poroda. I zar već drugi dan se ide kući? 
    Mare, doputovali? Kako sirena podnijela put? 
    Abies? Sanjarka? Ellie? Gdje ste žene? 

16. Srpanj 2017. 22:09

I da se pohvalim! 
    Mlađi sin upisuje pravni fakultet! 😍😁🎆🎇🎉👔🎓 Ponos majčin! Iako nije sve prošlo glatko. Rezultati mature su bili objavljeni još u srijedu i po tome on je bio pao matematiku, dok druge ispite super položio. Ja mu bila rekla, nema veze sine, neka si živ i zdrav, druge godine bit će više sreće, a možda i već u jesenskom roku. No on uložio žalbu i uvažili su mu! Dodali jedan bod koji mu je falio! Pisao je težu razinu i da kažem NITKO u cijeloj Hrvatskoj nije napisao taj ispit za pet. Al su ga zapaprili! Uglavnom cijela priča ima sretan epilog i baš sam radosna zbog toga 😁

Ugolina
    16. Srpanj 2017. 22:59

ilani

I da se pohvalim!
    Mlađi sin upisuje pravni fakultet! 😍😁🎆🎇🎉👔🎓 Ponos majčin! Iako nije sve prošlo glatko. Rezultati mature su bili objavljeni još u srijedu i po tome on je bio pao matematiku, dok druge ispite super položio. Ja mu bila rekla, nema veze sine, neka si živ i zdrav, druge godine bit će više sreće, a možda i već u jesenskom roku. No on uložio žalbu i uvažili su mu! Dodali jedan bod koji mu je falio! Pisao je težu razinu i da kažem NITKO u cijeloj Hrvatskoj nije napisao taj ispit za pet. Al su ga zapaprili! Uglavnom cijela priča ima sretan epilog i baš sam radosna zbog toga 😁

Ajme,post prsti ponosom 😍 bravo! Neka ga onda uspjesno i zavrsi 🎉

Lucy16
    16. Srpanj 2017. 23:35

Ilani, cestitke na sinovom upisu!!!! 
    Ne ide se drugi dan doma. Ustvari ne znam kad se ide ako je porod prirodan i ako je sve ok. Ja sam poslije carskog isla 4. Dan s tim da ti dan poroda ne broje. Frendica je rodila prirodno, ali uz teske posljedice i isto isla 4. Dan jer joj je mala gubila na tezini. Uveli su joj dohranu. A njoj nisu ni pokazali dojenje, tako reci. A meni su opet poslije carskog isli na zivce koliko su nas forsirali s dojenjem. Ne razumijem kako to rade. Kao da nisu isti ljudi tamo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.