Sirena isto ustaje uz sve i hoce da je za ruku setamo, zafrkantica mala. Spava inače super po noci ali je nocas u neka doba pocela vristati i plakati nisam znala sta me snaslo.u planu danas imam ici kod mm brata stan srediti ako ne danas onda sutra. Moram i kod sebe srediti sve i lagano se pakovati za put.robu cu u subotu pakirati
Tete ,danas nam je 15 mjeseci i obavile smo prvo šišanje u salonu.Bila je savrseno dobra i jako ozbiljna.Moja velika cura.
Gigi prica bravo veliki djecace
Lovre u turbo pogonu
Lucy najbolje napravit test I mirna si
Ja vas redovno citam al neda mi se pisati basalii Nikolina me potakla kad sam je vidila ovako pre savrsenu I lijepu!! Nisam mogla izdrzati da ne komentiram
Tpol super da ste ostavili cupavicu svekicima dobro ce njoj doc a bome I vama.Pogotovo tebi ti si stalnos njom..prakticiraj to cesce
Gdje nam je Ugolina,jel se vratila s odmora??
Test negativan. 😁
Frendica mi se zadnje javila danas u 14 h i jos nije rodila. Poslije joj nisam slala poruke, javit ce kad bude mogla.
Voznja bila relativno ok. U Bipi je vristao. Dosla prodavacica pitati jel trebam pomoc.
Cijeli dan spavao sat vremena u voznji i sad je katastrofa i nigdje mu ne pase. Sve razbacuje po kuci. Luda sam.
Vratili mi mob sa servisa. Ne mogu ga vise popraviti i kazu da je garancija istekla i nece mi dati drugi. A zvala drustvo za zastitu potrosaca i oni kazu da se garancija produzuje za vrijeme koje je bio na servisu i po tome je bio jos pod garancijom kad sam ga predala na zadnji servis. Naravno, pisi prigovore i zali se. Kad bih imala vremena uz ovog rusimira.
Mi za vikend bili na bazenu-nisam fan al jbga,more mi je daleko daleko..vjerojatno ni necemo ovo ljeto za ri al je neli bas jako uzivala,nikad je tako sretnu nisam vidjela,vristala je,plivala nogama i rukama(mahala)..sva odusevljena!bas sam joj se nasmijala..eto vec dva dana stalno govori labuđe i dagnje😂😂😂-ja neznam sta joj to znaci..pa uzme moj mob i onda ga stavi na uho i kaze aaaaloooo😂😂😂.danas je sama napravila kolut!vec neko vrijeme se postavi kao da ce ga napravit pa je ja prebacim(vidjela susjeda pa hoce i ona to) i danas se odvazila sama se prebacit-bas sam se iznenadila..a par sati prije toga se posrala u kuhinji!!!!na tepih!!!!i to ful😂😂😂,jos imala neku lopaticu sa sobom..dobro da sam pogledala prema njoj-bila mi previse tiha!20 cm od mene bila!!!!!tepih u smecu zavrsio-muz mi rekao da ga bacim..
Placem.od smijeha na cijeli post,od pocetka do kraja 😂😂😂
Večer mame!
Lucy, sada bar možeš biti mirna, doći će m. Ovo za mob nemam riječi, katastrofa su! I kao ugledna firma.
LLR, neka te Nikolina navela da se malo javiš 😘 Kako je Rita? Sigurno već trči i priča kao velika 😊
Mare vrijednica kao uvijek.
Mi još ne spavamo. I neće mi ništa jesti. Doslovno živi na mlijeku i breskvama pa mi je opet u glavi hvala bogu što još cica i imam mlijeka, inače ne znam što bih.
Hvala svima na lijepim komentarima 😘
Ilani, ni moj ne jede ali nece ni cicati. Kad mu dam preko dana ugrize me i okrene se na drugu stranu. Opet je povrce i meso poceo izbjegavati.
Frendica rodila jucer u 15. Nije se otvorila dovoljno pa su joj dijete izgurali i sva je popucala. Ni mala nocas nije bila s njom. Tek ju sad donijeli i nije ni cicala jos. A meni ga stavili odmah kad sam se probudila iz anestezije i ostavili cijelu noc.
Nigdje nikog? 🤤
Lucy gadno kod tebe 😓 nadam se da si uspila malo odspavat
Sam pohvalila svog frajera da ss dize na noge bez pridržavanja? Al hodat nece i bog. Tu i tamo par samostalnih koraka i to je to. S nicim ga ne mogu namamit 🤣 nadam se da ce prohodat do jaslica
Danas mu ispala tjestenina u hranilicu i trazi je i pita di je 🤣🤣 i onda mu bilo fora kako sam ja odusevljena pa je svaku bacio i onda trazio i vikao di je 😍
😍😍😍😍😍😍 prohodat ce ,sto brines 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji