Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    13. Srpanj 2017. 15:11

ilani

Sanjarka, presladak je Petar 😀 svakim danom su sve zanimljiviji naši malci 😍 ne brini za hodanje, nahodat će se, stigne 😊
    Lucy, nemoj se sad oslanjati na plodne dane, dok se ciklus ne izregulira.,za svoj mir napravi test. Ja sam isto čekala m 50 dana 😲, poludjela sam bila već. Taj dan kad sam kupila test, došla je. Psiha.
    Mi smo u potrazi za novom AS. Zasad smo još u jajetu. Isprobali više raznih modela i zaključili da nećemo kupiti onu s jastukom naprijed (a tako mi se svidjela ona Joie), jer Nikolina neda ga staviti, odmah ga gura i buni se. Kaže teta u dućanu da 80%djece ne voli taj jastuk. Sanjarka, jel se Gigi navikao na njega?

Ajme kako dugo stane u jaje, vitka cura 😊 mi preslinu pravu sjedalicu s osam mjeseci, bucka haha

Ugolina
    13. Srpanj 2017. 15:13

sandrichx3

I ja gledam koje zatisje 😁 dobar vam dan! Moje sunce drago se dize uza sve, uz namjestaj, prozore, zidove 😂 sad ce na prvi spavanac, a mama ce napokon pod tus 😬
    Sveki ga je navikla na baby tv, a meni je to tako ocajan program za ovu veliku televiziju, sve blijesti i slika je razvucena. Pikseli. Mene pocne glava bolit nakon 5 min gledanja. Nemogu ni zamislit kako je njemu malenome… Probudi se ujutro, dodje do televizije i upire prstom dok mrmlja nesto ljutim glasom.. kao upali vise sta cekas 😂 oslijepit ce 😂

Aajahaha, joj uzas, nedaj mu previse gledat

Ugolina
    13. Srpanj 2017. 15:15

Lucy16

Sanjarka, odmorili smo jucer preko dana pa ajde. A slatki Gigi, pita di je.
    Ilani, ja sam tako htjela crvenu Recaro sjedalicu svome, i kad smo ga stavili unutra bila mu je preuska i zaklanjala previse pogled i htio je van iz nje. Uzeli smo mu drugu siru, u kojoj je u ducanu bio zadovoljan, ali opet u autu poceo vristati. Danas idemo u grad pa cu vidjeti sta ce biti. Hoce opet 45 min vristati.
    Danas kupujem i radim test. Ne mogu ja ovako mirno cekati.
    Frendica mi od sinoc u rodilistu, pukao joj vodenjak a nije imala trudova. Cijelo vrijeme samo na ctgu. I sad kad ih je dobila i pocela se otvarati ne daju da seta ili nesto. Tako su i mene drzali, lopta bila kraj stola a ja moram lezati na stolu.. Samo da joj sve prode u redu. I naravno, nema anesteziologa za epi.

Naravno, katastrofa..bas me ljute a prodaju price o bezbolnom porodu i tim kojekakvim i onda dodes nadobudno na porod i sjebu te 🔫🔫🔫🔫🔫 a meni na porod dodu ne jedna nego dve anesteziologice,potpisem i dode doktor i neda  🔫🔫🔫🔫🔫🔫 dan danas da ga vidim pljunula bi mu u facu milion posto

Ellie00
    13. Srpanj 2017. 18:30

Dan. nikako da napisem nesto. malo radim honorarno ovaj tjedan par sati na dan. Sestra je tu pa mi nije uopce lose. Ena s njom ostae bez problema. Malo cigance moje
    Bila neki dan s mm u shoppingu i samo se podsjetila zasto s njim neidem u shopping. Cim ga vidim naslonjenog na stup/ zid prodje me volja za shoppingom. Idem sljedeci tj sama kad dodje s posla. 
    U petak navecer idemo na neki domjenak a u sub smo  kod mene u Vz na babinju (sestricna rodila) pa cemo usput do bake. Idemo na more 24. i nakon toga do Bune kod mm sestricne pa rekla ujku da flasira par litri vina. Uvijek dobar poklon.

Ena hoda naveliko i sluzbeno od ovog tjedna uopce ne puze. Prodje i preko prepreka. Za ruku ne zeli da ju vodim uopce. Sve hoce sama. Ista stvar s hranom. Danas joj dala cijeli mali batak i peceni krumpir s cherry rajcicom i sve je smazala. 

Illani mi imamo sad dvije autosjedalice (u svakom autu). Imamo sironu cybex i Concord (dobili raabljenu) i Ena i ja smo s obje zadovoljne. Sad cu joj samo jos onaj umetak ljetni kupti jer se znoji.
    Nikolina je preslatka na ovoj slici. i smije se. friz joj super 

Brojcana ti uvijek imas dogodovstine, nasmijem se svaki put

Sanjarka Petar je ipak Dalmatinac tako da ce polako on . Salim se, bude on kad bude spreman. Ima fore jos pola godine. 

Ena spava sad. Malo nam se to spavanje poremetilo. Vec dva mj ima jedan spavanac na dan. Budi se u 8 , spvanac u podne do 2-3 i izmedju 8-9 navecer spavanje. E sad kako hoda stalno i vecinom se popodne i u bazenu kupa tako joj se prirspava vec oko 6. i onda spava do pola 8 i onda tulum do ponoci. Moramo to nekako izregulirat 

Ellie00
    13. Srpanj 2017. 18:34

Papam

lan@luk@rit@
    13. Srpanj 2017. 21:15

Ilani R je super,tvrdoglava mudrica :-) slabo jede(imam osjecaj da mi dani prolaze hraneci je hahhaa )al sve u svemu jako dobar I samostalan curetak..sta se tice govora nije govornik ko tvoja Nikolina (barata s nekih  12 rijeci)..
    R spava ,ostatak ekipe je na svojim polozajima!!
    Odoh uzivati u miru I tisini :-*

uykmyjh
    13. Srpanj 2017. 21:53

Nikolinice pa kako mozes bit tako slatka joooj 😍😍😍😍😍 frizura joj je super!

Ugolina
    13. Srpanj 2017. 22:33

ilani

Tete ,danas nam je 15 mjeseci i obavile smo prvo šišanje u salonu.Bila je savrseno dobra i jako ozbiljna.Moja velika cura.

😍😍😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Ugolina
    13. Srpanj 2017. 22:37

Lucy16

Test negativan. 😁
    Frendica mi se zadnje javila danas u 14 h i jos nije rodila. Poslije joj nisam slala poruke, javit ce kad bude mogla.
    Voznja bila relativno ok. U Bipi je vristao. Dosla prodavacica pitati jel trebam pomoc.
    Cijeli dan spavao sat vremena u voznji i sad je katastrofa i nigdje mu ne pase. Sve razbacuje po kuci. Luda sam.
    Vratili mi mob sa servisa. Ne mogu ga vise popraviti i kazu da je garancija istekla i nece mi dati drugi. A zvala drustvo za zastitu potrosaca i oni kazu da se garancija produzuje za vrijeme koje je bio na servisu i po tome je bio jos pod garancijom kad sam ga predala na zadnji servis. Naravno, pisi prigovore i zali se. Kad bih imala vremena uz ovog rusimira.

Joj uzas 😂😂😂 vec sto put bi pukla i kupila si novi

Ugolina
    13. Srpanj 2017. 22:46

Ej pozdrav svima..nemam bas cajta za tipkanje..jucer smo se vratili doma,a put je prosao i vise nego savrseno..tempirali smo da idemo doma kad ona treba spavati..na kraju smo krenuli i nesto kasnije,oko 14:20.. U 17:20 sam se parkirala tu doma ispred zgrade 😂 mala je zaspala oko pol tri i rekla sam muzu vozim dok god se ona ne probudi,pa kad god to bilo... Probudila se na naplatnoj postaji lucko 😂😂😂😂 malo urlala,al reko jos tih desetak km do doma ce zdurat i brzo se smirila.. Tak da jeeej 🎉🎉💪💪
    A sad saljem pa vam tipkam koje nezgode su mi se izdogadale ta zadnja dva dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.