Samo da javim da smo mi danas prohodali 🎉🎊🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊😁😁😁😁😁😁😍😍
Ajme to je tolika neizmjerna sreca! Mame koje su to dozivjele znaju o cemu pricam, a vi koje niste vidjet cete koliko je to predivno...taj trenutak kad to malo bice koraca svojim nozicama bez vase pomoci - sreca do neba! ❤
Dan.
Evo mene . bili malo u Varazdinu par dana. Uvijek se umorim kad gore odem. Idi tamo idi vamo. Ugl obavili babinje (od sestricne mala) i uspjeli u jednom danu na 3 rostilja zavrsit.
Nema nista novog kod nas. Ena i dalje dobra, jede sve sama nitko ne moze vjerovat kako ona sve jede sama. Sva si je velika.
Pocinjem polako radit popise za more/ Budvu i Bunu. Moram se dobro pripremit i prije sve pokupovat. Ja nemam muza ko Ugolina
Sto sam popamtila?
Illani bravo za sina. Velika stvar. Cestitkeeeee.
I bravo za njega da se izborio za bod i prolaz. Bravooo
I da nek samo Nikolina puze. Bolje tako. Ena svukud puzala i evo nas u 14 mj bili jednom bolesni. A i to je sve super za njen motoricki razvoj. u Kolicima nece nista uvjezbat
Ugolina mene sve boli i dalje samo na pomisao kako si ti pala. Jel mijenja masnica boje? na kojoj ste sad
AAAAAHAHAHA posaljem ti muza da vas spakira 😂😂😂 pitaste svi za moju masnicu, ajme, ona krema lioton bas sljaka, masnica mi se iz sredine razilazi,u sredini je skoro pa prava boja 😂 sir bijela, ali zato imam krug okolo haha, joj grozno...
Brojcana pitala za ubod, a nije nateceno ni tvrdo,ne svrbi vise,samo se jos uvijek vidi flek iate velicine...valjda se se vratit u normalnu boju 😲 uzas...al mislim si,valjda je tak ok , i kad te onsj dzubretarski tigrasti komarac pikne pa ti se vidi tjedan dana
Brojcana, osip isti. Povuce se malo dok spava. Kad se probudi pocne sliniti i sve trpati u usta i opet sve crveno. Valjda mu idu zubi kad se tako ponasa. Danas sam mu oprala sve igracke i kucu dobro prebrisala pa cu vidjeti hoce sta pomoci. Drugo nista novo. Popodne skroz malo spava i bude onda budan do 22 h. Ne znam od kud mu snaga.
Joj,moguce da mu je onda od zubica i sline..neli se bila tako zacrvenila i osula kad su joj izbijali prvi zubici..na koliko ste vi sad zuba??nadam se da ce se smirit malo i poslozit sa spavanjem kad napuni god dana..neli se stvarno okrenula preko noci-u autu nije htjela ni min sjedit na pocetku,pa onda nekako uz keksic,i sad i bez keksa sjedi,suti,plese kad joj pojacamo muziku i tako..u kolicima ista prica,uvijek bi na kraju vukla kolica a nju nosila..izdrzi jos malo
Potpisujem!
Moja isto odkad prohodala,preokret na bolje sa svime po redu!
Curke pozz,
vratili smo se s mora, vrijeme sam uglavnom provela vadeci N kamencice i borove iglice iz usta 😏
Pripreme za rockas su u tijeku 🎉🎀
Ajme sta je ovo kod Splita 😦
Hahahaha!!! A pa da, prvi rockas za koji dan 🎉 slavite za vikend?
Samo da javim da smo mi danas prohodali 🎉🎊🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊😁😁😁😁😁😁😍😍
Ajme to je tolika neizmjerna sreca! Mame koje su to dozivjele znaju o cemu pricam, a vi koje niste vidjet cete koliko je to predivno…taj trenutak kad to malo bice koraca svojim nozicama bez vase pomoci - sreca do neba! ❤
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 bravo!
Sve kazete da je lakse kad prohoda, a mene svi plase da ce biti jos teze.
Kad prestanu dirati sve zivo?? Kako raste ja stvari pomicem ili micem skroz. Sad je vec na granici da opet moze do svega, a ja vise nemam kud sa stvarima. Sad vec moze do tegli s cvijecem i samo cekam kad ce srusit sve.
Hej!!!!!
Pitao netko za mene?? Svi pod kontrolom. Dječica danas jela punjenu papriku. Čudo, oboje fino pojeli.
Ilani čestitke sinu!!!! Neka ga elan i sreća prate svaki ispit!
Summer n hoda! Super. Ja to tako nisam baš doživila. Bilo mi pod normalno sa sinom. Petra je uranila pa koliko ponosna toliko mi i mrak pao na oči.
Lucy osip pomaže stolisnik i hrastova kora. Muke po zubima. Ma neću. Gledam puknuto meso već mjesec dana, bez zuba.
Dalje nisam ni čitala. Budem, moram
😘
Kako ste mame? I bebe? I ovi veliki? 😂 i ovo malo sto nas je pisalo, polako odustaju jedna po jedna!!! Kvocke!!! 😈
Mi evo proslavili kumicin rockas popodne!! Ovih dana mi je bebolina malo mic po mic pomaknula spavanac za sat vremena..spavamo ujutro do deset, sad mi zaspala u jedanaest!a dnevni spavanac umjestp u pola dva,danas bome bio u tri Je,da,bas mi to treba, a za mjesec dana cemo se dizati u pol sest! E ne moze to tako!!! Od sutra budenje oko osam ponovo i vracanje na normalu!!! I onda za kojih dva tjedna cemo polako budenje u sedam i pomicanje na kraju u sest jer inace kako cemo to kad pocnem radit!? A kaj cu nego tak!
Neki dan u plodinama kuhinja za djecu za stotinjak kn,muz kupio i dobro da je, to je valjda joj nekaj najbolje kaj smo joj kupili ikad 😂😂 po cijeli dan ona kuha,mijesa, hrani igracke.. Uzme neki bestek i igrackama pika u glavu i govori am! Am! 😂😂 prezestoko..nama nosi kavu.. 😂
Kako ste mame? I bebe? I ovi veliki? 😂 i ovo malo sto nas je pisalo, polako odustaju jedna po jedna!!! Kvocke!!! 😈
Mi evo proslavili kumicin rockas popodne!! Ovih dana mi je bebolina malo mic po mic pomaknula spavanac za sat vremena..spavamo ujutro do deset, sad mi zaspala u jedanaest!a dnevni spavanac umjestp u pola dva,danas bome bio u tri Je,da,bas mi to treba, a za mjesec dana cemo se dizati u pol sest! E ne moze to tako!!! Od sutra budenje oko osam ponovo i vracanje na normalu!!! I onda za kojih dva tjedna cemo polako budenje u sedam i pomicanje na kraju u sest jer inace kako cemo to kad pocnem radit!? A kaj cu nego tak!
Neki dan u plodinama kuhinja za djecu za stotinjak kn,muz kupio i dobro da je, to je valjda joj nekaj najbolje kaj smo joj kupili ikad 😂😂 po cijeli dan ona kuha,mijesa, hrani igracke.. Uzme neki bestek i igrackama pika u glavu i govori am! Am! 😂😂 prezestoko..nama nosi kavu.. 😂
Josipa gurmanica 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji