Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    17. Srpanj 2017. 13:21

ilani

I da se pohvalim!
    Mlađi sin upisuje pravni fakultet! 😍😁🎆🎇🎉👔🎓 Ponos majčin! Iako nije sve prošlo glatko. Rezultati mature su bili objavljeni još u srijedu i po tome on je bio pao matematiku, dok druge ispite super položio. Ja mu bila rekla, nema veze sine, neka si živ i zdrav, druge godine bit će više sreće, a možda i već u jesenskom roku. No on uložio žalbu i uvažili su mu! Dodali jedan bod koji mu je falio! Pisao je težu razinu i da kažem NITKO u cijeloj Hrvatskoj nije napisao taj ispit za pet. Al su ga zapaprili! Uglavnom cijela priča ima sretan epilog i baš sam radosna zbog toga 😁

Ooo bravooo!!! Super!!

Ugolina
    17. Srpanj 2017. 14:17

☕☕☕☕☕☕ nigdje kava ne mirisi jutarnja..onda evo ova kad djeca spavaju... 😂

Ellie00
    17. Srpanj 2017. 17:08

Dan. 
    Evo mene . bili malo u Varazdinu par dana. Uvijek se umorim kad gore odem. Idi tamo idi vamo. Ugl obavili babinje (od sestricne mala) i uspjeli u jednom danu na 3 rostilja zavrsit. 
    Nema nista novog kod nas. Ena i dalje dobra, jede sve sama nitko ne moze vjerovat kako ona sve jede sama. Sva si je velika.
    Pocinjem polako radit popise za more/ Budvu i Bunu. Moram se dobro pripremit i prije sve pokupovat. Ja nemam muza ko Ugolina 
    Sto sam popamtila? 
    Illani bravo za sina. Velika stvar. Cestitkeeeee. 
    I bravo za njega da se izborio za bod i prolaz. Bravooo  
    I da  nek samo Nikolina puze. Bolje tako. Ena svukud puzala i evo nas u 14 mj bili jednom bolesni. A i to je sve super za njen motoricki razvoj. u Kolicima nece nista uvjezbat 
    Ugolina mene sve boli i dalje samo na pomisao kako si ti pala. Jel mijenja masnica boje? na kojoj ste sad 

Lucy16
    17. Srpanj 2017. 22:54

Brojcana, osip isti. Povuce se malo dok spava. Kad se probudi pocne sliniti i sve trpati u usta i opet sve crveno. Valjda mu idu zubi kad se tako ponasa. Danas sam mu oprala sve igracke i kucu dobro prebrisala pa cu vidjeti hoce sta pomoci.  Drugo nista novo. Popodne skroz malo spava i bude onda budan do 22 h. Ne znam od kud mu snaga.

18. Srpanj 2017. 11:12

Dobro jutro ili dan mame! Opet nema kave, evo stiže ☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫
    Splićanke kako ste??????? Javite se! Požari su oko vas, jel osjetite? Strašno je to. 
    Brojčana, vama zubice izlaze u množini, neka samo što prije izađu. 
    Ellie, vi stalno putujete, super je to. Jel Ena papa prstićima ili zna već i žličicu koristiti? U svakom slučaju bravo za nju! 
    Kod nas ništa posebno. Nabavili sjedalicu, zapravo dobili je. Frend ima firmu za prodaju autodjelova, ima i sjedalice Sparco, mislim da čak i zastupa ih u Hr pa je poklonio nam jednu. Dobra je, ima dobre ocjene. Al ja bih još držala Nikolinu u jajetu, baš mi je još nekako mala, sitna. Svaka sjedalica joj je prevelika. 

summerbaby
    18. Srpanj 2017. 11:31

Curke pozz,
    vratili smo se s mora, vrijeme sam uglavnom provela vadeci N kamencice i borove iglice iz usta 😏
    Pripreme za rockas su u tijeku 🎉🎀
    Ajme sta je ovo kod Splita 😦

Lucy16
    18. Srpanj 2017. 13:03

Brojcana, ima gornje i donje jedinice. Spavanje lose. Preko noci 3-4 budenja. Kad su 2, sretna sam. Preko dana isto smanjio. Evo, sad jedva sat i 15 min. A sve zivo vadi van i stavlja u usta. Ne mogu maknut sve i pozatvarati ladice koliko on moze razbacati. Voznja sad vec ok. Naviknuo se valjda. 

Lucy16
    18. Srpanj 2017. 14:38

Ja nemam volje za more ove godine. Bili smo u Fr na jezeru na kupanju i on je svuda puzao, dirao tuda kolica, stavljao sve u usta,.... I to mi nije odmor. Bolje se odmorim doma.

Lucy16
    18. Srpanj 2017. 18:54

Jedva cekala popodne da mali ide spavati da odmorim s njim. On zaspao, ja mobitel, mailovi, natezanje za onaj mobitel sta je bio po servisima i od odmora nista. Sad me glava boli za poludit. 😥

summerbaby
    18. Srpanj 2017. 22:33

Lucy16

Ja nemam volje za more ove godine. Bili smo u Fr na jezeru na kupanju i on je svuda puzao, dirao tuda kolica, stavljao sve u usta,…. I to mi nije odmor. Bolje se odmorim doma.

E bas to! Moja N je stalno kretala prema tudim rucnicima i bacakala igracke okolo, stalno sam se bojala da nece nekoga pogodit kamencicem i sl., a o stavljanju svega u usta da ne pricam 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.