I da,to me natjeralo na razmisljanje.. Pitanje za sve vas koje se ne stitite i pouzdajete se u te neke ovulacije,pizde materine i vjecito se mislite jesam trudna,nisam trudna...
Pa kaj vasi muzevi stalno svrsavaju u vas? Zasto? Pa covjece s muzem sam vec tak oko osam godina..niti jedan dan se nismo stitili,uvijek ga izvadi van.. I ostala sam trudna onda kad smo se dogovorili i taj mjesec ajde cijeli smo tako da zavrsi unutra i od poslije opet ne..nije mi jasno kak im se moze "desit"...nama se nista ne moze desit covjece... Bas me zanima,eto ko zeli odgovorit
Ugolina, i mi smo prakticirali to vadi van i izvadio je, ali ja se ipak brinem. Inace je kondom u upotrebi, ali kao O prosla, ajmo bez. Inace, ne bi nikad nista napravio bez mog pristanka. Mi smo zajedno 10 g i svrsavao je samo kad smo htjeli bebu.
U 5. Mj je kasnila 2 tj, u 6. Dosla na vrijeme i sad opet kasni. Vjerojatno nije nista ali ja sam control freak.
Evo vam ☕ ranojutarnja ☺
Definitivno najtoplija noc do sad, a i jucer je dan bio ajme meni. Cak je spavao ok. Oko 2h se nesto vrtio pa probudio, cili mokar bio.
Muz je na zescoj tihoj misi 😠
Summer 6 zubica? 😣😣 jadnica mala. Uzivate na ljetovanju?
Abies 😐 tvor i tm 😑
Tpol ni moji svekici nisu nametljivi, to su takvi ljudi. Ruku mogu koristit onako, jedno 30%.
Lucy doc ce m 🤗
Neli se posrala na tepih 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 i ja bi ga bacila 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brojcana, bar ces malo osvjeziti kucu novim tepihom. 😂
Sanjarka, i nama noc katastrofa. Od 3 h ne spavamo. 😪 U 5.30 jutros sam vec psovala. Spava mu se i legne i taman kad treba cvrsto zaspati nesto mu ne da. U 6 zaspao na rukama. Sad opet spava i ja bih kad bih mogla zaspati. 😴
Kucu treba cistiti, i mi se ne da. Tko bi gurao usisavac po ovoj vrucini. Mislila sam jutros u 6 kad nije bilo jos vruce i ionako smo bili budni, ali je ipak zaspao.
Idem probati ubit oko. Laku noc.
Nigdje nikog? 🤤
Lucy gadno kod tebe 😓 nadam se da si uspila malo odspavat
Sam pohvalila svog frajera da ss dize na noge bez pridržavanja? Al hodat nece i bog. Tu i tamo par samostalnih koraka i to je to. S nicim ga ne mogu namamit 🤣 nadam se da ce prohodat do jaslica
Danas mu ispala tjestenina u hranilicu i trazi je i pita di je 🤣🤣 i onda mu bilo fora kako sam ja odusevljena pa je svaku bacio i onda trazio i vikao di je 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro mame!
Evo kavice, nadam se da će se netko i pojaviti☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍹🍹🍹
Sanjarka, presladak je Petar 😀 svakim danom su sve zanimljiviji naši malci 😍 ne brini za hodanje, nahodat će se, stigne 😊
Lucy, nemoj se sad oslanjati na plodne dane, dok se ciklus ne izregulira.,za svoj mir napravi test. Ja sam isto čekala m 50 dana 😲, poludjela sam bila već. Taj dan kad sam kupila test, došla je. Psiha.
Mi smo u potrazi za novom AS. Zasad smo još u jajetu. Isprobali više raznih modela i zaključili da nećemo kupiti onu s jastukom naprijed (a tako mi se svidjela ona Joie), jer Nikolina neda ga staviti, odmah ga gura i buni se. Kaže teta u dućanu da 80%djece ne voli taj jastuk. Sanjarka, jel se Gigi navikao na njega?
Sanjarka, odmorili smo jucer preko dana pa ajde. A slatki Gigi, pita di je.
Ilani, ja sam tako htjela crvenu Recaro sjedalicu svome, i kad smo ga stavili unutra bila mu je preuska i zaklanjala previse pogled i htio je van iz nje. Uzeli smo mu drugu siru, u kojoj je u ducanu bio zadovoljan, ali opet u autu poceo vristati. Danas idemo u grad pa cu vidjeti sta ce biti. Hoce opet 45 min vristati.
Danas kupujem i radim test. Ne mogu ja ovako mirno cekati.
Frendica mi od sinoc u rodilistu, pukao joj vodenjak a nije imala trudova. Cijelo vrijeme samo na ctgu. I sad kad ih je dobila i pocela se otvarati ne daju da seta ili nesto. Tako su i mene drzali, lopta bila kraj stola a ja moram lezati na stolu.. Samo da joj sve prode u redu. I naravno, nema anesteziologa za epi.
I ja gledam koje zatisje 😁 dobar vam dan! Moje sunce drago se dize uza sve, uz namjestaj, prozore, zidove 😂 sad ce na prvi spavanac, a mama ce napokon pod tus 😬
Sveki ga je navikla na baby tv, a meni je to tako ocajan program za ovu veliku televiziju, sve blijesti i slika je razvucena. Pikseli. Mene pocne glava bolit nakon 5 min gledanja. Nemogu ni zamislit kako je njemu malenome... Probudi se ujutro, dodje do televizije i upire prstom dok mrmlja nesto ljutim glasom.. kao upali vise sta cekas 😂 oslijepit ce 😂
Dobar dan
Bas zatišje
Sanjarka a Gigi i di je to😍 mogu mislit kako slatko zvuci
Lucy nadam se da Ce vam voznja proci ugodno. Drzim fige da ti se prija porodi sto prije i bez puno mucenja
Sandrich L. napreduje bas lijepo slatkis
Sortiraj odgovore
Najstariji