Mare, joj na ovu vrućinu još i to. Jel ti bar pomogne tableta? Drži se, nadam se da će djeca biti dobra da možeš malo leći.
Hej!!!
Summer ej zeno! Ja vrć pomislila da si nas otkantala, a ti se bućkaš u moru
Ilani Nikolina 😍😍😍😍😍 ja zaljubljena. A tek za 15ak godina koliko će srca ta malecka polomiti.
Sanjarka 😘 drž se. Nek muž tvoje zamjene bude čim prije dobro.
Sad storija... Četvrtak plan zoo. Aj krene sve to u propast. Pa petak ću. Veli mm nemoj 'a je to' stižu. Idemo svi u nedjelju. Ajd.
Ujutro uzme petru opa. Probudim se. Ajme 8 brzo spremam sve kasnimo. Dok je jutro i da se disati. I kad odjednom evo tvora. Mm sjeda u auto trči po jaja i ne znam što u trgovinu, mora doručkovati 😬😤 Rasplakala se ko malo razmaženo dijete i makla tobože peglat. Još ga i šišao. Kad je otišao, rafal otvorila na muža. Ako si rekao idemo u zoo onda tvoj otac nema što dolaziti. Njegov odgovor da kud kasnimo? Nikud, idemo kad je najgore doba za djecu. U podne. I dalje njemu nije jasno koji je moj problrm. Jb ja s petrom odem registrirat auto a tvoj tatica čeka tebe da mu regidtriraš auto, razj*# ti dan. Ma ne znam što mu nisam rekla. Od svega toga njemu je bilo ružno da ja vrištim. Budi sretan da nisam tavu imala u ruci jer bi te s guštom opalila. I krene još se braniti "ja sebi planiram" prekinem ga da SEBI nema nas...
Sad će dva tri dana bit umiljat ah ah.
Hello
Zatišje neko
Abies joj taj tvor stvarno čovjek za popizdit
Noć nam je bila odlična zaspala je u 20-5h popila bocu i do 8h
Ja sam naspqvana i odmorna,trbuh ne boli ali zato lije. Al bar nešto,samo nek ne boli . Danas cijeli dan lagano neću da se forsiram
Hej!!!
Summer ej zeno! Ja vrć pomislila da si nas otkantala, a ti se bućkaš u moru
Ilani Nikolina 😍😍😍😍😍 ja zaljubljena. A tek za 15ak godina koliko će srca ta malecka polomiti.
Sanjarka 😘 drž se. Nek muž tvoje zamjene bude čim prije dobro.
Sad storija… Četvrtak plan zoo. Aj krene sve to u propast. Pa petak ću. Veli mm nemoj 'a je to' stižu. Idemo svi u nedjelju. Ajd.
Ujutro uzme petru opa. Probudim se. Ajme 8 brzo spremam sve kasnimo. Dok je jutro i da se disati. I kad odjednom evo tvora. Mm sjeda u auto trči po jaja i ne znam što u trgovinu, mora doručkovati 😬😤 Rasplakala se ko malo razmaženo dijete i makla tobože peglat. Još ga i šišao. Kad je otišao, rafal otvorila na muža. Ako si rekao idemo u zoo onda tvoj otac nema što dolaziti. Njegov odgovor da kud kasnimo? Nikud, idemo kad je najgore doba za djecu. U podne. I dalje njemu nije jasno koji je moj problrm. Jb ja s petrom odem registrirat auto a tvoj tatica čeka tebe da mu regidtriraš auto, razj*# ti dan. Ma ne znam što mu nisam rekla. Od svega toga njemu je bilo ružno da ja vrištim. Budi sretan da nisam tavu imala u ruci jer bi te s guštom opalila. I krene još se braniti "ja sebi planiram" prekinem ga da SEBI nema nas…
Sad će dva tri dana bit umiljat ah ah.
Ajme meni taj tvoj muz i njegov tvor 🔫🔫🔫🔫
Hello
Zatišje neko
Abies joj taj tvor stvarno čovjek za popizdit
Noć nam je bila odlična zaspala je u 20-5h popila bocu i do 8h
Ja sam naspqvana i odmorna,trbuh ne boli ali zato lije. Al bar nešto,samo nek ne boli . Danas cijeli dan lagano neću da se forsiram
Ajme koja divna noc, nek se ponovi
Pozdrav svima
Ilani joj kako nikolinica slatka 😍😍😍
Sanjarka bas zeznuto to s rukom , neka zacijelo sto brže , dal možeš koristit ruku ili kako ?
Ugolina uzivajte !
Kod nas nista posebno meni je dosadilo bit skoro po cijele Dane sama s njom pa stalno nekog zovem da meni dođe i ja idem okolo tako da smo stalno po selu 😂 A cupavica je pocrnila 😬 Iako pazim da nismo bas na suncu u podne ali ipak ju je uhvatilo . Muž i ja bili
Malo sami na bazenu uglavnom planiramo tako da je 2tjedno barem dva sata uvalimo svekicima oni vole ali da sami pitaju nema šanse ....
Abies bas glupa situacija 😞
Abies, kod tebe uvijek veselo.
Ilani, malecka je medena.
Zavidim svima na moru. Mi se kupamo u znoju. Kupili M mali bazencic. Danas se pokakao u njega jer ga pustimo bez pelene pa sam imala ciscenje i mijenjanje vode. Inace pije vodu iz bazena.
I idemo van samo kad nije jako sunce. Danas sam trebala u nabavu i obavljati stvari ali odustala zbog vrucina.
Mare, ja cekam vjesticu. Kasni mi po 2 tj valjda zbog dojenja, a pouzdam se u plodne dane. Imali smo jednu kriznu situaciji i sad se brinem. Mozda sam mislila da je O prosla a mozda jos nije ni bila.
Ni M nista ne jede. Brinem se vec. Ni cicu nece. Vrti samo par stvari i to je to.
Pozdrav svima
Ilani joj kako nikolinica slatka 😍😍😍
Sanjarka bas zeznuto to s rukom , neka zacijelo sto brže , dal možeš koristit ruku ili kako ?
Ugolina uzivajte !
Kod nas nista posebno meni je dosadilo bit skoro po cijele Dane sama s njom pa stalno nekog zovem da meni dođe i ja idem okolo tako da smo stalno po selu 😂 A cupavica je pocrnila 😬 Iako pazim da nismo bas na suncu u podne ali ipak ju je uhvatilo . Muž i ja bili
Malo sami na bazenu uglavnom planiramo tako da je 2tjedno barem dva sata uvalimo svekicima oni vole ali da sami pitaju nema šanse ….
Abies bas glupa situacija 😞
Wow tpol super, drago mi je da si nasla neki ispusni ventil..samo neki oni cuvaju
Abies, kod tebe uvijek veselo.
Ilani, malecka je medena.
Zavidim svima na moru. Mi se kupamo u znoju. Kupili M mali bazencic. Danas se pokakao u njega jer ga pustimo bez pelene pa sam imala ciscenje i mijenjanje vode. Inace pije vodu iz bazena.
I idemo van samo kad nije jako sunce. Danas sam trebala u nabavu i obavljati stvari ali odustala zbog vrucina.
Mare, ja cekam vjesticu. Kasni mi po 2 tj valjda zbog dojenja, a pouzdam se u plodne dane. Imali smo jednu kriznu situaciji i sad se brinem. Mozda sam mislila da je O prosla a mozda jos nije ni bila.
Ni M nista ne jede. Brinem se vec. Ni cicu nece. Vrti samo par stvari i to je to.
Ma ne brini,od vrucine pa ne moze valjda..vazno da pije!!!
Btw,kako znas kad su ti plodni dani ak ti tak kasni?
Sortiraj odgovore
Najstariji