Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Srpanj 2017. 18:02

Mare, joj na ovu vrućinu još i to. Jel ti bar pomogne tableta? Drži se, nadam se da će djeca biti dobra da možeš malo leći. 

Abies
    09. Srpanj 2017. 22:51

Hej!!!
    Summer ej zeno! Ja vrć pomislila da si nas otkantala, a ti se bućkaš u moru
    Ilani Nikolina 😍😍😍😍😍 ja zaljubljena. A tek za 15ak godina koliko će srca ta malecka polomiti. 
    Sanjarka 😘 drž se. Nek muž tvoje zamjene bude čim prije dobro.

Sad storija... Četvrtak plan zoo. Aj krene sve to u propast. Pa petak ću. Veli mm nemoj 'a je to' stižu. Idemo svi u nedjelju. Ajd.
    Ujutro uzme petru opa. Probudim se. Ajme 8 brzo spremam sve kasnimo. Dok je jutro i da se disati. I kad odjednom evo tvora. Mm sjeda u auto trči po jaja i ne znam što u trgovinu, mora doručkovati 😬😤 Rasplakala se ko malo razmaženo dijete i makla tobože peglat. Još ga i šišao. Kad je otišao, rafal otvorila na muža. Ako si rekao idemo u zoo onda tvoj otac nema što dolaziti. Njegov odgovor da kud kasnimo? Nikud, idemo kad je najgore doba za djecu. U podne. I dalje njemu nije jasno koji je moj problrm. Jb ja s petrom odem registrirat auto a tvoj tatica čeka tebe da mu regidtriraš auto, razj*# ti dan. Ma ne znam što mu nisam rekla. Od svega toga njemu je bilo ružno da ja vrištim. Budi sretan da nisam tavu imala u ruci jer bi te s guštom opalila. I krene još se braniti "ja sebi planiram" prekinem ga da SEBI nema nas... 
    Sad će dva tri dana bit umiljat ah ah.

uykmyjh
    10. Srpanj 2017. 08:49

Abies ouch :( bas mi je zao...

mare1989
    10. Srpanj 2017. 14:18

Hello
    Zatišje neko
    Abies joj taj tvor stvarno čovjek za popizdit
    Noć nam je bila odlična zaspala je u 20-5h popila bocu i do 8h
    Ja sam naspqvana i odmorna,trbuh ne boli ali zato lije. Al bar nešto,samo nek ne boli . Danas cijeli dan lagano neću da se forsiram

Ugolina
    10. Srpanj 2017. 16:08

Abies

Hej!!!
    Summer ej zeno! Ja vrć pomislila da si nas otkantala, a ti se bućkaš u moru
    Ilani Nikolina 😍😍😍😍😍 ja zaljubljena. A tek za 15ak godina koliko će srca ta malecka polomiti.
    Sanjarka 😘 drž se. Nek muž tvoje zamjene bude čim prije dobro.

Sad storija… Četvrtak plan zoo. Aj krene sve to u propast. Pa petak ću. Veli mm nemoj 'a je to' stižu. Idemo svi u nedjelju. Ajd.
    Ujutro uzme petru opa. Probudim se. Ajme 8 brzo spremam sve kasnimo. Dok je jutro i da se disati. I kad odjednom evo tvora. Mm sjeda u auto trči po jaja i ne znam što u trgovinu, mora doručkovati 😬😤 Rasplakala se ko malo razmaženo dijete i makla tobože peglat. Još ga i šišao. Kad je otišao, rafal otvorila na muža. Ako si rekao idemo u zoo onda tvoj otac nema što dolaziti. Njegov odgovor da kud kasnimo? Nikud, idemo kad je najgore doba za djecu. U podne. I dalje njemu nije jasno koji je moj problrm. Jb ja s petrom odem registrirat auto a tvoj tatica čeka tebe da mu regidtriraš auto, razj*# ti dan. Ma ne znam što mu nisam rekla. Od svega toga njemu je bilo ružno da ja vrištim. Budi sretan da nisam tavu imala u ruci jer bi te s guštom opalila. I krene još se braniti "ja sebi planiram" prekinem ga da SEBI nema nas…
    Sad će dva tri dana bit umiljat ah ah.

Ajme meni taj tvoj muz i njegov tvor 🔫🔫🔫🔫

Ugolina
    10. Srpanj 2017. 16:10

mare1989

Hello
    Zatišje neko
    Abies joj taj tvor stvarno čovjek za popizdit
    Noć nam je bila odlična zaspala je u 20-5h popila bocu i do 8h
    Ja sam naspqvana i odmorna,trbuh ne boli ali zato lije. Al bar nešto,samo nek ne boli . Danas cijeli dan lagano neću da se forsiram

Ajme koja divna noc, nek se ponovi

TPol
    10. Srpanj 2017. 17:00

Pozdrav svima
    Ilani joj kako nikolinica slatka 😍😍😍
    Sanjarka bas zeznuto to s rukom , neka zacijelo sto brže , dal možeš koristit ruku ili kako ?
    Ugolina uzivajte !
    Kod nas nista posebno meni je dosadilo bit skoro po cijele Dane sama s njom pa stalno nekog zovem da meni dođe i ja idem okolo tako da smo stalno po selu 😂 A cupavica je pocrnila 😬 Iako pazim da nismo bas na suncu u podne ali ipak ju je uhvatilo . Muž i ja bili
    Malo sami na bazenu uglavnom planiramo tako da je 2tjedno barem dva sata uvalimo svekicima oni vole ali da sami pitaju nema šanse ....

Abies bas glupa situacija 😞

Lucy16
    10. Srpanj 2017. 20:42

Abies, kod tebe uvijek veselo.
    Ilani, malecka je medena.
    Zavidim svima na moru. Mi se kupamo u znoju. Kupili M mali bazencic. Danas se pokakao u njega jer ga pustimo bez pelene pa sam imala ciscenje i mijenjanje vode. Inace pije vodu iz bazena. 
    I idemo van samo kad nije jako sunce. Danas sam trebala u nabavu i obavljati stvari ali odustala zbog vrucina.
    Mare, ja cekam vjesticu. Kasni mi po 2 tj valjda zbog dojenja, a pouzdam se u plodne dane. Imali smo jednu kriznu situaciji i sad se brinem. Mozda sam mislila da je O prosla a mozda jos nije ni bila.
    Ni M nista ne jede. Brinem se vec. Ni cicu nece. Vrti samo par stvari i to je to.

Ugolina
    10. Srpanj 2017. 21:59

TPol

Pozdrav svima
    Ilani joj kako nikolinica slatka 😍😍😍
    Sanjarka bas zeznuto to s rukom , neka zacijelo sto brže , dal možeš koristit ruku ili kako ?
    Ugolina uzivajte !
    Kod nas nista posebno meni je dosadilo bit skoro po cijele Dane sama s njom pa stalno nekog zovem da meni dođe i ja idem okolo tako da smo stalno po selu 😂 A cupavica je pocrnila 😬 Iako pazim da nismo bas na suncu u podne ali ipak ju je uhvatilo . Muž i ja bili
    Malo sami na bazenu uglavnom planiramo tako da je 2tjedno barem dva sata uvalimo svekicima oni vole ali da sami pitaju nema šanse ….

Abies bas glupa situacija 😞

Wow tpol super, drago mi je da si nasla neki ispusni ventil..samo neki oni cuvaju

Ugolina
    10. Srpanj 2017. 22:01

Lucy16

Abies, kod tebe uvijek veselo.
    Ilani, malecka je medena.
    Zavidim svima na moru. Mi se kupamo u znoju. Kupili M mali bazencic. Danas se pokakao u njega jer ga pustimo bez pelene pa sam imala ciscenje i mijenjanje vode. Inace pije vodu iz bazena.
    I idemo van samo kad nije jako sunce. Danas sam trebala u nabavu i obavljati stvari ali odustala zbog vrucina.
    Mare, ja cekam vjesticu. Kasni mi po 2 tj valjda zbog dojenja, a pouzdam se u plodne dane. Imali smo jednu kriznu situaciji i sad se brinem. Mozda sam mislila da je O prosla a mozda jos nije ni bila.
    Ni M nista ne jede. Brinem se vec. Ni cicu nece. Vrti samo par stvari i to je to.

Ma ne brini,od vrucine pa ne moze valjda..vazno da pije!!!
    Btw,kako znas kad su ti plodni dani ak ti tak kasni?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.