Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    09. Srpanj 2017. 13:16

Sanjarka uzimas li mozda oralno nesto za kosti? Neznam, ono za jacanje ili sta ja znam... Kava, duvan, manjak sunca, nedovoljan unos zdravih namirnica... kalcij, vitamin d, zeljezo, vitamin c, magnezij... Znam da duhan crpi nesto iz kostiju (valjda kalcij jel) a kava opcenito vitamin c i da je zato moguce da sporo zaraste. Sad neznam jeli ti sta reklo za poticanje cirkulacije jer tu i krv igra svoju ulogu... mozda zvuci ko da pametujem al samo zelim pomoc 😂

Sanjarka88
    09. Srpanj 2017. 15:13

Sandrich samo ti pametuj 😁
    Nista mi nisu posebno rekli, osim uzimat kalcij i na sunce zbog vitamina d . Da se nešto zdravo hranim i nisam bas a otkad su mi prestali davat mlijeko na bocu kad sam beba bila nisam ništa mliječno stavila u usta, osim sira 🤣 pa eto, nije ni za cudit se sta ne zarasta nekom brzinom, valjda 😏
    To za duhan znam... eh. Aj kavu puno i ne pijem.
    Mislim si uzet neke tbl s kalcijem  i magnezijem, i u procesu sam nabavke kreme od gaveza 
    Marice nadam se da si vec bolje 😘
    Moja ekipa spava  a ja bi trebala ic očistiti kupaonu, a neda mi se 😥
    Jutros ipak usla u more, u dvodjelnom kupacem
     Tek sam sad na suncu vidila koliko mi strije koje sam pokupila u prvoj t opet dolaze do izrazaja 😣😣😣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

summerbaby
    09. Srpanj 2017. 15:48

Ugolina

Kako podnosite ove paklene vrucine vi na kopnu??
    Vi sve s obale nemate pravo kukat..trenutno sam u dalmaciji 😂 i nemate pojma kako je u zg na +35 😂 fuj fuj fuj po onom asfaltu.. Ovdje je morski zrak i kada udahnes- udahnes zrak!!! Koliko god vruce bilo.. Na kopnu udahnes i zraka- nema!!! Ne fali mi… Ostajemo ovdje do utorka,srijede..najvjerojatnije srijede ali ekipa nam se mijenja.. U pon dolazi buraz,necak,sogi i njezina mama valjda,a starci i buraz ovaj mali odlaze..pa cemo ostati jos dan dva da se djeca poigraju.. Jedva cekam da ga vidim maloga, on navrsava godinu za mjesec dana,isto ljetna beba 😍

Ugolina potpisujem svaku tvoju rijec 👍👍👍👍
    I mi smo trenutno u dalmaciji i bas kako si rekla - ovdje se bar moze disati
    N dobro podnosi promjenu klime i svega ostalog osim sto nikako nece u more, pretpostavljam da joj je voda malo prehladna
    Mi imamo nalet zubi, u ovih par dana smo dobili 6, jadna toliko slini da joj ni amper ne bi bio dovoljan
    Curama s kopna saljem dasak ovog dalmatinskog vjetra da se rashlade 🌊☉🛳⚓
    😗

Ugolina
    09. Srpanj 2017. 16:16

ilani

Jutro mame!
    Ugolina, hvala na kavi!
    Mi od vrućine spašavamo tako što sjedimo u zamračenoj kući cijeli dan, vani smo do deset ujutro i poslije sedam navečer. Puno znači i ovo malo vrta i hladovine kraj kuće, jer na asfaltu je koma živa. Evo pola devet ujutro, a već je sparina i sad uskoro moram zatvoriti sve prozore, cijelu noć je sve širom otvoreno bilo. Jedva čekam sljedeći vikend jer tek tada najavljuju osvježenje, dotad sve prziona i sauna. Nemam pojma kako mm izdrži na poslu, na gradilištu 😲 Svaka čast svima koji rade takve poslove jer to stvarno mora biti nadljudski napor u ovim uvjetima.

Bas tako, svaka cast svima! I da komentiram sliku, nikolina 😍😍😍😍😍 predivna predivna predivna..bas mi je vec velika curica

Ugolina
    09. Srpanj 2017. 16:21

Sanjarka88

Hello zene, majke, kraljice 😘
    Moje dijete upravo zaspalo jer je budan od 6.50h pa da iskoristim trenutke mira. Bitno da teti preko tjedna spava do 9,10 🤤🤤🤤 .
    Jel vruce kod vas? Bas ugrijalo zadnja 2 dana, moji se svi kupaju lipo a ja glupaca cekam da mi stigne kupaci koji sam naručila 😅 imam stare, al me strah da ce ispast s mene u moru 😂
    Petar obozava more, i sam stalno ide prema njemu. Ugl na plazi nema di ga nema, nemoran je. Zaspe navecer ko top, al evo zadnje 2 noci se budi. Sinoc mi trebao sat da ga ponovno uspavam, mislim da ga zubi pate ili mu je vruće.
    Potrošila nam se ona tekucina za komarce, i nisam odma kupila drugu, mudrica brojala zaradio je ravno 21 ubod 😏😏😏
    Na kontroli sam bila. Kost stoji dobro al kaže da je mogla malo vise zarast za ovih 6tj 😕. Ugl moram sta hitnije na fizikalnu, i kupanje u moru takoder.
    Na poslu ludara. Trebale smo 3 odradit sezonu, al mojoj zamjeni se muz ozbiljno razbolio i nje nema do daljnjeg

Sanjarko 😘 da ne muci i petra pun mjesec?? Jer nas bas muci, ona cesto nes cvili,ja sanjam kojekakve strahote..ali i ta vrucina..🔫 more je toplo,cak pretoplo za moj pojam... Super da se voli kupati,i moja,ajme veselja kad vidi more..
    Bas mi te zao za tu ruku, koma..a moras nosit kakav povez ili nesto..jel te boli

Ugolina
    09. Srpanj 2017. 16:23

mare1989

Dan cure
    Ilani Nikolina je med medeni😍
    Ugolina ja bi tablete i alkohol😁
    Sanjarka nadam se da Ce ruka biti bolje😘
    Meni stigla vjestica 😞😥 trbuh me boli užas,umirem od bolova i muke. Cijeli dan sam sama s njima jer mm mora raditi do kasno noćas. Al ajd donio je tablete i doručak 😍 bar malo je olakšanje

Eto,a alkohol je zaboravio 😂 joj koma,i meni zadnja menga bila bolna a sve do tada su mi bile bezbolne..kako onda sad ta bolna? A ja se ponadala prestat ce zauvijek boli..mozda je izolirani slucaj 😂

Ugolina
    09. Srpanj 2017. 16:25

sandrichx3

Sanjarka uzimas li mozda oralno nesto za kosti? Neznam, ono za jacanje ili sta ja znam… Kava, duvan, manjak sunca, nedovoljan unos zdravih namirnica… kalcij, vitamin d, zeljezo, vitamin c, magnezij… Znam da duhan crpi nesto iz kostiju (valjda kalcij jel) a kava opcenito vitamin c i da je zato moguce da sporo zaraste. Sad neznam jeli ti sta reklo za poticanje cirkulacije jer tu i krv igra svoju ulogu… mozda zvuci ko da pametujem al samo zelim pomoc 😂

Al super da si se sjetila!!! Mom mozgu tak nes ne bi nit palo na pamet 😂

Ugolina
    09. Srpanj 2017. 16:27

summerbaby

Ugolina

Vi sve s obale nemate pravo kukat..trenutno sam u dalmaciji 😂 i nemate pojma kako je u zg na +35 😂 fuj fuj fuj po onom asfaltu.. Ovdje je morski zrak i kada udahnes- udahnes zrak!!! Koliko god vruce bilo.. Na kopnu udahnes i zraka- nema!!! Ne fali mi… Ostajemo ovdje do utorka,srijede..najvjerojatnije srijede ali ekipa nam se mijenja.. U pon dolazi buraz,necak,sogi i njezina mama valjda,a starci i buraz ovaj mali odlaze..pa cemo ostati jos dan dva da se djeca poigraju.. Jedva cekam da ga vidim maloga, on navrsava godinu za mjesec dana,isto ljetna beba 😍

N dobro podnosi promjenu klime i svega ostalog osim sto nikako nece u more, pretpostavljam da joj je voda malo prehladna
    Mi imamo nalet zubi, u ovih par dana smo dobili 6, jadna toliko slini da joj ni amper ne bi bio dovoljan
    😗

Sest komada odjednom 😲😲😲😲😲 jadna

summerbaby
    09. Srpanj 2017. 17:23

Ugolina

summerbaby

Ugolina

😗

Sest komada odjednom 😲😲😲😲😲 jadna

Ma da jadna, mazem joj dentinox gel ali svejedno zvace sve sto dohvati i to onako nervozno vrti i cendra jer ju boli cim nesto zagrize, nadam se da ce ti zubi nabrzinu svi poizlazit i gotovo

09. Srpanj 2017. 17:37

Summer, slobodno joj daj lupocet, Nikolini je baš olakšao stanje. I još su joj pasale malo tvrđe šljive, kiselkaste su i gumaste strukture pa ih je stalno zvakala. 
    Sanjarka to je to, gavez i kalcij. Da će boljeti fizikalna, a hoće, zato prije vježbi ćeš sa ledom hladiti ruku, bar sam ja tako i ideš do neke mjere dok možeš trpiti, nije da baš kroz suze vježbaš. 
    Ugolina, jesi se poželjela usijanog zagusljivog Zagreba? 😁 bome ja ne bih se vraćala kući na tvom mjestu bar dok se temperature  ne spuste ispod 30C

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.