Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Lipanj 2017. 12:42

2410

dobar dan!moja pava vec neko vrijeme!danas me posebno dresira,pa sta joj je🔫…noc dobra,budile se u 6 i pol..bile vani,opet cemo kad se probudi i tako!
    ugolina a kako je zlica,jel cendrava ili je ok?ih sto ja ne volim te osipe..
    lucy a neka si se malo odmorila😉!
    missjavi sta je bilo kod pedijatrice,jesi li uspjela odgodit cjepljenje!i nadam se da cete skinut te remencice vise😥
    ilani super za dobre noci,e sad nek se nastave!!!jel dojis jos po noci??

Hej, ma a cendrava, tako tako,na momente...ali ocito nam se sve skupa poklopilo,i trodnevna plus izasle ja mislim obe gornje jedinice,neda mi bas pogledat i ocito ju jos uvijek to ful boli jer i dalje izlaze,a cine mi se neki veliki zubi...i ta mama mama mama faza..ali opet,i zabavi se,samo bi isla van...ali ono sto mi je cudno,mazna je stalno...cim se muzu stalno mazi nesto joj je.. Mozda to kaj ju boli,ko ce vise znat

Ugolina
    28. Lipanj 2017. 13:40

2410

sandrich vama sretan zadnji minic!🎈🎁!!!jos malo pa i vi punite godinu😉😚

Pridruzujem se cestitkama 😊

Ugolina
    28. Lipanj 2017. 13:41

Sanjarka88

Jedno brzinsko javljanje 🤗🤗🤗🤗
    Uz onu trodnevnu virozu izgleda ide i ajme nervoza, jer je nemoguc bio 2 dana aaaaa muko moja pridi na drugoga 😥😥😥 danas malo popustila 😊
    Uglavnom posao, udem u kucu, rucak i trcim s njim vani jer drugačije neide. Sazvakana sam 😏
    Bit ce bolje, bit ce bolje….jelda? 😅

E koliko dugo mu je trajao osip

Ugolina
    28. Lipanj 2017. 13:44

ilani

Ugolina kakvo je stanje danas? Povuklo se crvenilo?
    Lucy Welcome back!
    Miss jel bila bolja noć danas?

A leda i dalje pristava,nis sad neki prevelik pomak,nije mi jasno,mrvicu manje crveno..a sad,rekla je pedica da moze trajati 5-7 dana.. Tea,koliko je gigiju trajao

Ugolina
    28. Lipanj 2017. 13:47

ilani

Abies sutra torta. Neki cheesecake ili mileram još nisam sigurna. Prošle godine sam mu napravila pravu dječju sa Juricem 😊, ove godine se neću glupirati.
    Kad ono krećes na posao?
    Brojčana, ma da svjesna sam da dok cica nema za mene mirnih noći, ali neka, to je moj šećer na kraju, neće dugo biti beba.
    Nisam se pohvalila, napokon dvojka provirila van! 🎉🎉🎉Mjesecima je zezala.

Juric 😂😂😂😂 bravo za zub!!! 🎉

mare1989
    28. Lipanj 2017. 14:45

ilani

Mare isti dan imamo slavljenike 😀🎈🎈🎈🎂 hoće biti velika fešta sutra kod vas?

Mm radi ne znam do kad tako da sumnjam da cu nesto puno praviti
    Cestitam na zubicu

TPol
    28. Lipanj 2017. 15:07

Ilani skoro zaplakao na tvoj post to je tako lijepo a nekako i tužno da vrijeme ide Lucy uživaj dok možeš meni isto dođe krivo da barem neko nema skuhat i malo pričuvati odma bi bilo lakše 
    Mare lijepo proslavite
    Kod mene opet cirkus znaci juce došao taj neki majstor sa Facebooka da odreže ploču i pukne mu ta pila u pola posla hahhaha znaci nemoze se s tom pilom sjec i treba vozit neko u pravi radionu a muž kaže jesam ti reko reko jesi al sta ti nisi našao radnika E stvarno .... idu danas drugom radniku 😂

uykmyjh
    28. Lipanj 2017. 16:39

ilani

Lovri sretan minic sa zakašnjenjem 🎈🎈🎈!
    Jel još kome minic? Neka bude sretan!
    Sutra mojoj prvoj ljetnoj bebi je DVADESETI rođendan 😨😨😨😍 Od smotuljka od 3560 i 51cm izrastao u lijepog dečka od 198cm i 80kg. Jao cure moje baš se čudno osjećam zbog toga, kako već prošlo dvadeset godina??? Kada??? Još imam neke njegove bebi stvarčice, još u njegovom osmijehu vidim onog mališana.

Hvalite se bebacima a komade krijete ccc (salim se) sretan rodjendan! 

uykmyjh
    28. Lipanj 2017. 16:45

Hvala cure, jos malo pa godina 😍
    Lovri provirila gornja jedinica, puzi po kuci, dize se uz sve zivo, nekad se i pusti pa padne na guzu 😂 ja trckaram za njim cijeli dan i presretna sam kako odrasta i jer ga ne moram vise nosati po rukama. Iznenadjuje me svakim danom koliko stvari tj zvukova pamti/imenuje...

Abies
    28. Lipanj 2017. 20:20

sandrichx3

ilani

Lovri sretan minic sa zakašnjenjem 🎈🎈🎈!
    Jel još kome minic? Neka bude sretan!
    Sutra mojoj prvoj ljetnoj bebi je DVADESETI rođendan 😨😨😨😍 Od smotuljka od 3560 i 51cm izrastao u lijepog dečka od 198cm i 80kg. Jao cure moje baš se čudno osjećam zbog toga, kako već prošlo dvadeset godina??? Kada??? Još imam neke njegove bebi stvarčice, još u njegovom osmijehu vidim onog mališana.

Hvalite se bebacima a komade krijete ccc (salim se) sretan rodjendan!

😀😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.