Ej da se javimo da dmo sretno stigli na more..pratila nas kisa taman izmedu male kapele i sv.roka..tu isto vrijeme uzasno,nije bas ni toplo,oblacno,kisa je cak i tu pala...put je prosao iznenadujuce super..cim smo prosli lucko,desetak min kasnije josipa je zaspala i spavala pa skoro dva sata a ja sam sibala cijelo to vrijeme bas zato da sto duze spava..kad se probudila,stali smo taman kod macole da ju nahranim..tamo je gledala one preparirane medvjede,srne i vepra i pokazivala prsticem haha i nije se bojala 😂 svi su vau-vau 😂😂😂 preostalih sat vremena puta je bas bila dobra,"citala" slikovnicu,malo igracke i ko da je znala,zadnjih pet minuta je tek pocela siziti a mi smo se samo jos trebali spustit u pirovac..bas super.. Eto nebi ni sizila ali taman tih pet minuta smo se prvo otpeljali na benzinsku tak da sam mirna kaj se goriva tice,kad cemo ic nazad (da ne spizdimo sve pare haha)...docekali nas moja kuma i muz joj u centru (ti kod kojih smo smjesteni) na kavi,a kad smo se smjestili zakurili su rostiljku,mrak! Sutra odlaze nekud dalje,a mi ostajemo sa mojim starcima i burazom,oni su stigli oko pet taman na taj rostilj.. Inace fakat nije bas bilo guzve,krenuli smo u pol 11 i stigli u pol tri,s tim da smo ono jednom stali na nekih 40 minuta.. Jos samo da se vrijeme popravi i to je to!!!
Ej da se javimo da dmo sretno stigli na more..pratila nas kisa taman izmedu male kapele i sv.roka..tu isto vrijeme uzasno,nije bas ni toplo,oblacno,kisa je cak i tu pala…put je prosao iznenadujuce super..cim smo prosli lucko,desetak min kasnije josipa je zaspala i spavala pa skoro dva sata a ja sam sibala cijelo to vrijeme bas zato da sto duze spava..kad se probudila,stali smo taman kod macole da ju nahranim..tamo je gledala one preparirane medvjede,srne i vepra i pokazivala prsticem haha i nije se bojala 😂 svi su vau-vau 😂😂😂 preostalih sat vremena puta je bas bila dobra,"citala" slikovnicu,malo igracke i ko da je znala,zadnjih pet minuta je tek pocela siziti a mi smo se samo jos trebali spustit u pirovac..bas super.. Eto nebi ni sizila ali taman tih pet minuta smo se prvo otpeljali na benzinsku tak da sam mirna kaj se goriva tice,kad cemo ic nazad (da ne spizdimo sve pare haha)…docekali nas moja kuma i muz joj u centru (ti kod kojih smo smjesteni) na kavi,a kad smo se smjestili zakurili su rostiljku,mrak! Sutra odlaze nekud dalje,a mi ostajemo sa mojim starcima i burazom,oni su stigli oko pet taman na taj rostilj.. Inace fakat nije bas bilo guzve,krenuli smo u pol 11 i stigli u pol tri,s tim da smo ono jednom stali na nekih 40 minuta.. Jos samo da se vrijeme popravi i to je to!!!
Uzivajte!
Ugolina uživaj!!!!!!!! I bravo za zlicu javi kako joj sw svidilo more
Ilani ma joj ta roba za cas se skupi
Mi sutra raskopavamo kuhinju 😱
Jutrooo! Mi imali budjenje iz snova. Nas dragi sin je otkopcao pelenu s jedne strane i popiskio krevet od jednog kraja do drugog, preko mojih ledja 😑 jos sam sanjala svakakve nebuloze i lovre me gnjavio cijelu noc tako da sam zgazena, grlim kavicu i gledam lovru kako kaka 😂
Jutro ekipa
Ugolina nek ste sretno stigli to je najbitnije,super da je zlica bila dobra. Uzivajte na moru
Sandrich to je budenje iz snova 😂😂 sirena je jutros se ukakala i koliko se vrtila sve mi po plahti 😭
Ilani robi nikad kraja,majko mila sta se tog skupi i igracaka koliko god bacas jos ima
Tpol sretno sa kuhinjom
Ja sam jucer i danas u nekoj depri,sinoc se spremim za grad sirena zaspala,izadem u auto upalim Leo izletio ispred vrata i poceo plakati uvedem njega u kucu on koliko je plakao probudio sirenu,oba dvoje u plac. Vratim se ugasim auto udem u kucu i ja pocnem plakati pa jbt ni u wc ne mogu a da mi netko ne lupa,a kamo li u grad da ne moram voditi nekog. Stvarno sam psihicki slomljena od 8-19h sam sama s njima,sve radim,sredivam,nitko mi ne pomogne. Sve trpim i sutim ali nemam vise snage stvarno sam iscrpljena 😩😢 oprostite sto vas zamaram
Jutrooo! Mi imali budjenje iz snova. Nas dragi sin je otkopcao pelenu s jedne strane i popiskio krevet od jednog kraja do drugog, preko mojih ledja 😑 jos sam sanjala svakakve nebuloze i lovre me gnjavio cijelu noc tako da sam zgazena, grlim kavicu i gledam lovru kako kaka 😂
E popisala sam se i ja,sli od smijeha citajuci tvoj post!!! Lovre je car 😂😂😂😂😂😂
Mare,ja se ponekad tak osjecam s ovom jednom,a kamoli ti s troje..proc ce depra..saljem zagrljaj 😘
Ugolina uživaj!!!!!!!! I bravo za zlicu javi kako joj sw svidilo more
Ilani ma joj ta roba za cas se skupi
Mi sutra raskopavamo kuhinju 😱
Jooj radovi,nema nis gore nek kad ti doma rondaju i iako znas da ce bit bolje kad jednom zavrse,u tom trenu te to ne tjesi nego samo vidis prasinu, alat i nered 😂😂 i imas osjecaj da nikad nece zavrsiti haha
Malo o nama...mi ljetujemo a jutro krenulo ko da smo na zimovanju,u dugoj robi 😂😂 uzas,i kisa padala i puhalo hladno i oblacno..evo tek unazad dva sata malo sunce granulo,ali nije vruce..
Mislila sam da ce na moju zlicu utjecati promjena mjesta spavanja i to,ali nije..jucer je bila navecer cendrava sto sam i znala da ce bit jer kako mi je jucer zaspala po putu oko 11, probudila se oko pol jedan i od tad je bila budna,a inace tada tek ide spavati..i do navecer,zaspala u 19:40, a jednim zestokim budenjem pola sata kasnije,urlala,al cica je svoje napravila 😂 al zato danas u sest eto je,ususkala ju nekako do 6:40.. Ali zato sam danas vratila ju u njenu rutinu,sada spava vec nekih skoro dva sata pa cemo se spustiti na plazu..mislim da nis od kupanja,ali igrat cemo se..umocit noge u plicak 😂
Evo mene nakon sto godina, kod nas neka prehlada, u biti samo joj nis curi onako bezveze vodeno al ju skaklje to pa su joj stalno oci suzne i bas mi izgleda jadno. Sinoc s na nekom rodendanu u restoranu pa je bila ziva muzika, razbacala se na jazz, umirali smo od smijeha svi. jos smo i dalje na ta dva zuba, nikako da te gornje jedinice probiju a vidim da je muce! Zadnje tri noci su nam uzasne, ne spava skoro uopce samo se rostilja i baca po krevetu, a vec je skoro mjesec dana bas lijepo spavala i izbacila nocno hranjenje, e da mi je sad vratit tu bocu pa da popije u tri minute i opet mir do jutra ovako me ubije! Pocela je i samostalno stajati i sad joj je to fora pa samo gleda uz sto ce se popet i pustit i lovit ravnotezu 😂😂 sto se tice ovih glasovnih sposobnosti zna kako ide auto i kako pas laje ostalo nis 😂😂 al koga briga, glavno da ona plese 😝Jos smo nekih tjedan dana doma pa onda opet kod bake na more jer nas tata za promjenu napusta u pon 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji