Sretni rodendani i minici koji se slave!!!!!
Ja jos u Fr. Avion imao kvar motora. Dok smo cekali propustili presjedanje u Becu, drugi avion iz Beca bio pun i nismo htjeli riskirati. Idemo petak.
Ovdje kisno i hladnije pa nista vise od kupanja, ali su pocela snizenja u ducanima.
😂😂😂😂 u svakom zlu nes dobro
Hej,samo da podijelim s vama kako stvarno uvijek! Uvijek! Uvijek! Treba poslusati majcinski (a kod nas i ocinski) instinkt i cim ti je nes sumnjivo, pedijatru!!! Evo,osip se 90%povukao ali nama mala i dalje svs nekakva cudna,mirnija, samo se naslanja na nas i mazi, ono, nije svoja nikako..i cim se tati toliko mazi,kaze on nes ne stima,ajmo doktorici.. ima ogromnu aftu u grlu koja ju boli!!!!! 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 picku mater,pa stalno nes...hvala dragom bogu kaj smo otisli..kaj, sutra putujemo, nju bi to bolilo i kaj bi si mi mislili, a nikakvih simptoma nikakve bolesti nema... Jadna moja mala curica 😥
Uglavnom,nije nis strasno,dobili sprej,tri puta dnevno spricati i proc ce.. Vec nakon prvog spricanja je zivnula,ljubav moja.. Virusno je,prenosivo,a bas jucer navecer il prekjucer sam skuzila da i mene nes iznad zuba bolucka..ko je kome prenio ko ce znat..odkud to,isto ko ce znat..
A jadna mala zlica bas nezgodno dobro da ste išli ! Točno kad se osjeti treba ići
Svima sretni rođendani ima ih puno 🎀🎀🎀🎀
Lucy E kad si u Beču mogle smo se nać al znam to je jedan dan uostalom gdje si u nekom hotelu kod aviona ?
Ilani ploču cu napokon dobro stwzali u sredu završetak radova pa cemo vidit ,jos nać nekog za pločice 😑😑🤔
A mi E ajd dobra je bila danas
Večer mame!
Evo nas na uspavljivanju.
Ugolina neka ste otišli dr, sad ćete bar na miru otići na more. Ste se spakirali? Pusa zlicu slatkoj da je ništa ne muči više i da uživate! 😘
TPol , glavno da radovi idu. Polako ali sigurno. Bravo za dobru čupavicu danas! 😊
Gdje su nam Ejic, Sunshine? Falite cure!
Ilani,sa malim zakasnjenjem sretan rockas tvojoj najvecoj bebi❤🎂
Mi stigli s mora,sutra proslavit rodendan i u pon povratak u stvarnost,posao😓
Dobar dan mame!
Nigdje nikoga 😕
Curice 😘😘😘 Želim vam se sutra lijepo provesti i proveseliti. U ponedjeljak na posao 😧. Brzo ćeš se naviknuti, najgori je prvi dan, dalje će već biti lakše. Sretno!
Mi idemo na spavanac pa se bacam na kuhanje. Dosad sam uspjela pospremiti curama ormar, opet bacila dvije vreće robe. Pa otkud se to skupi??! Pripremila I par vrećica za HM da ih zamjenim za popust.
Vani se opet mulja, nadam se da neće biti opet onakvo nevrijeme.
Hej,samo da podijelim s vama kako stvarno uvijek! Uvijek! Uvijek! Treba poslusati majcinski (a kod nas i ocinski) instinkt i cim ti je nes sumnjivo, pedijatru!!! Evo,osip se 90%povukao ali nama mala i dalje svs nekakva cudna,mirnija, samo se naslanja na nas i mazi, ono, nije svoja nikako..i cim se tati toliko mazi,kaze on nes ne stima,ajmo doktorici.. ima ogromnu aftu u grlu koja ju boli!!!!! 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 picku mater,pa stalno nes…hvala dragom bogu kaj smo otisli..kaj, sutra putujemo, nju bi to bolilo i kaj bi si mi mislili, a nikakvih simptoma nikakve bolesti nema… Jadna moja mala curica 😥
Uglavnom,nije nis strasno,dobili sprej,tri puta dnevno spricati i proc ce.. Vec nakon prvog spricanja je zivnula,ljubav moja.. Virusno je,prenosivo,a bas jucer navecer il prekjucer sam skuzila da i mene nes iznad zuba bolucka..ko je kome prenio ko ce znat..odkud to,isto ko ce znat..
Super da ste otisli, jadna mala zlica :( nek joj brzo prodje 😘
Hello tete, kako malisani? sta se kuha? Mi zadnjih mjesec dana stalno vrtimo nesto sa tikvicama, nikako ih se rijesit...
Malac spava, ja zapisujem narudzbe iz avona, ima toliko divnih stvari da ne mogu docekat to sve isprobati... Cak se i svekrva prikljucila narucivanju 😂 trljam katalog po sebi vec treci dan
Sortiraj odgovore
Najstariji