Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    31. Svibanj 2017. 10:02

*tena ko tena,a ne zena😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

curicax3
    31. Svibanj 2017. 10:29

Jutro!
    Samo se javljam da zahvalim Sunshine😘vodim se tvojim primjerom i krecemo s odvikavanjem od cice!Ne mogu vise,ubi me po noci svaki cas i jos grize pa sam stalno u strahu kad ce.
    Jucer cijeli dan bez cice💪odmah je super i jela,navecer joj dala ad i samo po noci triput cicala.A to je za nas napredak!
    Ugl,dok potrosimo ad do kraja krecemo s kravljim i navecer i po noci!Drzte fige da rjesim to do posla za mjesec dana da mogu radit naspavana ko covjek😂

Sunshine1
    31. Svibanj 2017. 10:50

Curice samo 3x😂😂😂😂 joooj ja se tako nafam da ce mi sva djeca bit ovakva. Ne znam kako bi da ona sama nije izbacila taj nocni. Nisam bas smirena po noci.
    Tpol T isto htjela samo dudlat,kad je krenula dohrana i otkrila meso smanjila cicu.
    E Sanjarka da da treca. Ne znam koja je krizna🤔treca i sedma? Ma svaka je😂😂😱🙈
    Abies tuzno za citat da je takva situacija. Mozda ako dode do rastave se raspameti pa se opet nadete. Moj tata je isto nakon rastave..doslo mu iz guzice u glavu. Al neko vrijeme samo. Neki se nikad ne mijenjaju. Saljemo puse ja i ovaj zguzvanac do mene kaj hrce na terasi😂😂 cekamo vas

Sunshine1
    31. Svibanj 2017. 11:21

E nisam napisala sinocni izvjestaj.
    Odvikavanje od zadnjeg podoja dan drugi:
    Tus,pidjama,svjetlo,kindic. Dizala se i ruke k meni,ajd k meni na krevet. Pa je cvilila i bjezala po krevetu jedno 5,10 min. I svako malo sam je ulovila i oolegla kraj sebe. Kad je ostala lezat i smirila se,stavila u kindic i ona na trbuh,lijevo desno lijevo i 😴😴😴😴
    Inace ima dva tjedna foru da si sama pjeva uspavanku😂😂😂😂 eeeee e eeeeee dok ne zaspi. Tko joj kriv kad joj mama nema sluha

Sunshine1
    31. Svibanj 2017. 18:10

Nigdje nikoga. Osjecam se ko Ugolina😅🤗😘 sama sa sobom. 
    Za nevajberuse. Kava dogovorena utorak sljedeci tjedan u 10:00. Supernova Buzin,kod puzalista. Nove cure otkuda ste? Hocete nam se pridruzit?

uykmyjh
    31. Svibanj 2017. 20:27

Sunshine1

Ono kad vise ne dojis pa peres cice sa gelom za tusiranje.😂😂😂😂 i peres i peres i sapunas😅🤗😄 nemojte krivo shvatit,prala sam ih u godinu dana al nikad sa ovakvim gustom

😂😂😂😂😂😂😂
    I sretna vam godisnjica 😁

uykmyjh
    31. Svibanj 2017. 20:32

Ugolina

Da,jos kaj sam htjela rec, popne se na kauc moja zlica 😲 side dole onako na noge 😲
    I maloprije mi vani i krene ona prema stepenicama, prababa joj se sva uzvristala, da kud ce tamo da ce past..a ja ono,aj mir baba,ko da ona moze gore.. A kad moja zlica primi se jednom rukom za ogradu,drugom drzi neku kosaru i ode ona stepenicu po stepenicu gore 😲😂😂😂 isla sam za njoj da ne padne iza..popela se na vrh, 20 ak stepenica 😂😂😂💪💪💪💪🎉🎉🎉🎉

Covjece  ode ona 😁😍

Miss_a89
    31. Svibanj 2017. 21:06

Joooj danas neki koma dan 😥😥😥😥 ne znam sta me vise umara ova vrucina ili njen plac. Ah...sutra je novi dan

Ugolina
    31. Svibanj 2017. 22:18

Ilani,tek 28. cu saznati sve.. Ravnateljica je jednom citala raspored rada prije ljeta i rekla da je to zadnji put,valjda su ju ljudi cijelo.ljeto zezali di bi i s kim bi radili i zamjerilo joj se... Spremna sam na sve haha pa mi bas svejedno 😂

Ugolina
    31. Svibanj 2017. 22:19

Sunshine1

E i meni danas godisnjiica braka!! Prezivila sam jos godinu😂😂😂💪

Cestitam  😂😂💪💪💪🎉🎉🎉🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.