Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    01. Lipanj 2017. 23:16

Brojcana😂umirem
    Koristis moju tehniku sa 6,7 keksa!Sank nam je cijeli prljav id keksa,al jedino tako ide!i s dudom kad treba spavat
    Sanjarka,odvikavanje ide!Proslu noc cicala stoput,al bar smo po danu skroz ukinuli!Mos mislit u kojoj je to mjeri bilo kod nas kad sam danas dobila mengu nakon vise od 11 mj
    E i ovdje najsretniji rockas nasoj Sunshine😘😘😘

uykmyjh
    02. Lipanj 2017. 07:31

Sanjarka88

Inače, dobra vecer ekipa 😘
    Napokon uzivam u tišini i lezarini, dan po dan i priblizio se ponedjeljak i skidanje zavoja jej! Samo da ruka bude donekle ok.
    Vecinu dana smo kod mojih na skrbi, tocnije dok mm ne dođe s posla i preuzme nas 🤣. Petric je napokon danas bio bolje volje i nije pizdekao cili dan, koje olakšanje 😅. Ja sam ok, radim cuda s jednom rukom 😎 i nosim ga i svašta nesto al dosta toga ne mogu pa eto netko treba bit uz nas. Za rođendan sve spremno, jos malo sredit po kući i to je to. Drugi mi rade kolace, tortu, francusku …🤣🤣 bila sam u depri zbog toga al vise nisam 😁
    Sta ima kod vas?

Ajde super, u svakom zlu neko dobro? 😁 Mi jucer stalno vani bili, prvo sam s kolicima do stobreca pa popodne s nosiljkom..  neznam sta cu sa sobom, treba mi vozacka i auto vise 😂 mm veceras dolazi s posla, svako par dana ga nema, ostaje spavat na korculi...
     jucer ubrala prvu brokulu, danas cu prvu tikvicu 😁 sad cemo na kavicu pa vjerojatno u more prije povratka kuci 🤗

uykmyjh
    02. Lipanj 2017. 07:32

E da, petre sretan rodjendan!!! Mnoooogooo ljetaa sretan bio bio, mnoogo ljetaa ziviooo! 😘

Abies
    02. Lipanj 2017. 08:02

Imenjaku sretan 1 rođendan!!!!! 

Ugolina
    02. Lipanj 2017. 08:06

Gigi ljepotanu,sretan najsretniji 1. rodendan 😘😘😘😘💕💕💕💕💕💕💕💕

Abies
    02. Lipanj 2017. 08:10

Ja sa sankom s obuje bez muke. Na onu etiketu provukli ring ključeva pa zakačili dudu il špaga. Ne sjećam se. Dali auto gore pa se igrao. Stavi mu daljinski 😂
    Ugolina sveki je prava cin don cmok. Neka je cmok
    Lucy i moji obozavaju tvora. Mali sad manje. A smrdi za krepat. Još kad je bio mali pa u traktor kombajn a ovaj cvate. I sere kak će on to voziti, a sveki da nek radi na šalteru u banci... Komentirala im da će valjda bit pametniji neg da vozi kombajn I slično
    Jučer nam grom blizu puknuo izbacio sklopku. Filip traumu doživio. 

Lucy16
    02. Lipanj 2017. 08:40

Abies, razumijem te. Ne znam sta moj vidi u babi koja samo melje. A striko ga i dalje ne dozivljava.
    Nocas opet vristanje i nespavanje. 5 noci za redom. Nikad nije bilo ovako.  Ne znam sto cu vise. Onda se razbudim i vise ne mogu zaspati do jutra. 
    Gigi, SRETAN RODENDAN!!!!!!!!!!!!

02. Lipanj 2017. 08:43

Sretan rođendan našem ljepotanu Petru!!!! 
    Rasti, srećo, zdrav, sretan i veseo! 🎂🎁🎉🎉🎉🎈🎈🎈😘😘😘

02. Lipanj 2017. 08:48

Nema kave jutros? Evo stižee ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍹🍹🍹🍹

mare1989
    02. Lipanj 2017. 08:51

Dobro jutro cure
    Dragom Gigiju sretan rodendan,rasti sretno i veselo 🎁🎁🎈🎈🎈🎈
    Nama noc ok bila,al zato jutro veselo,sirena nerovozna cvili i place,nista joj ne pase 😭 ajd bit ce bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.