Jutro cure
DRAGA ABIES SRETAN TI RODENDAN,ZELIM TI SVE NAJBOLJE OD SRCA💖🎂🎇
Ilani upisat cemo je u ovaj hrvatski,blizu nam je kuci,tu ce ici odma i u skolu. Sva je uzbudena😊
Sunshine bravo za Tenu,ona je velika i dobra cura 😊
Noc nam je bila dobra,spavala je do 8.15 i jedno budenje samo je imala. Ali sam ja zato lose spavala,imala sam neke cudne snove,valjda ovo oko upisa u vrtic i sve ostalo me bas psihicki pritisce. Znam da je to normalno i sve,al ne mogu vjerovat da moja mala baby mrvica vec tako brzo narasla
Draga Abies nadam se da ćeš danas dobit divne darove jer ih zaslužuješ ❤️❤️❤️
Mare joj kako je to uzbudljivo ja jedva čekam da moja negdje krene pa ju spremat vamo tamo meni je to isto tako uzbudljivo 😀😀😀 osim ako bude vrištala i nebude htjela ic E onda će mi isto bit uzbudljivo hahha
A jel se ona imala tu s kim igrat u susjedstvu ?
Sunshine bravo ma Tena je prava velika cura!
Ilani jesi dobila kakve poklone ?
Kod nas prži vrućina neznam kamo cemo i sta cemo bas je prevruće
Zaboravila sam napisat da se već jedan tjedan budi rano u 6:15 to je pre pre pre rano!!!
Jutro mame!
ABIES sretan ti rođendan!! 🎂🍸
Mi se vec vratile iz setnje. Bas je vani jako jako vruce. Jel mazete bebacima lice s nekom kremom sa zastitnim faktorom?
Jutro mame!
ABIES sretan ti rođendan!! 🎂🍸
Mi se vec vratile iz setnje. Bas je vani jako jako vruce. Jel mazete bebacima lice s nekom kremom sa zastitnim faktorom?
Mi se mazemo ako idemo u kriticnu uru, ono od 11 do 15h
Abies, sretan rođendan!!! Sve najbolje i neka ti se ostvari sve što si poželiš!!!
Sunshine, bravo za veliku curicu!!! Neka tako bude i dalje.
Mare, razumijem te. Ni meni nije jasno kako je moj već veliki a kako je bio mala mrvica kad se rodio.
Naša noć opet nemirna. Nije vrištao, ali bi se bacao po kreveticu i odjednom viknuo i nastavio dalje spavati. Po danu lijepo spava. Ne znam zašto to radi po noći?? Ja sam se naravno ustajala na svaki zvuk.
Imala tihu misu sinoć i jutros s mužem. Rekla sam da neću ništa ni kuhati ali sam napravila nešto i propričali. Muški baš bubnu i ostanu živi i onda se još pita zašto sam ja ljuta.
Dobar vam dan,drage tete...
Isla na posao, uskoro zavrsava porodiljni,krece go pa sam morala popuniti papirologiju..vracam se raditi 28.8 😲 ajmee..ali veselim se placi,koja ce mi sada biti veca nego sto je bila,sto zbog djeteta,sto zbog priznate titule mag 😂💪 wooohooo...zudimo vise za normalnim prihodom,sad vec opako grcamo u minusima...bilo bi cisto ok cak al satrala nas krizma,pricest,svadba i babinje jos pred vratima 😥😲
Uzivamo u danu kod bake i dede..i jos cekamo da se ispece bucnica 😊😊😊😊😊 kaj jos...
Abies,sretan rockas!!!! Nek ti netko barem na sat vremena pricuva djecu da opustis haha
Da,jos kaj sam htjela rec, popne se na kauc moja zlica 😲 side dole onako na noge 😲
I maloprije mi vani i krene ona prema stepenicama, prababa joj se sva uzvristala, da kud ce tamo da ce past..a ja ono,aj mir baba,ko da ona moze gore.. A kad moja zlica primi se jednom rukom za ogradu,drugom drzi neku kosaru i ode ona stepenicu po stepenicu gore 😲😂😂😂 isla sam za njoj da ne padne iza..popela se na vrh, 20 ak stepenica 😂😂😂💪💪💪💪🎉🎉🎉🎉
Da,jos kaj sam htjela rec, popne se na kauc moja zlica 😲 side dole onako na noge 😲
Woooohoooo!!!! Bravo za Zlicu 🎉🎉
Vecer cure
Tpol ima ona se s kim igrati,al te cure su vece i u skolu idu.
Ugolina ma bravo za zlicu,vidis kako ona to lijepo sve bez pomoci moze😍
sirena pocela opasno juriti po kuci,dok se okrenem ona vec spicila u kupatilo. Danas sam isla u kaufland kupiti spinu za kuhinju,jer sam dugo cekala da mi stigne narucena i kad sam im pisala oni mene pitaju pa jeste li poslali podatke,ma ajd u klinac cekam mjesec dana a ono klinac. I napisala im otkazujem i otisla u kaufland u pola cijena kupila. Al prvo sam ih nazvala da vidim da li imaju i moram da pohvalim da je bila cura nenormalno ljubazna i na kraju me pita da li mi treba jos neka informacija da slobodno reknem. Stvarno ljubaznost velika
Sortiraj odgovore
Najstariji