Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Lipanj 2017. 21:51

Inače, dobra vecer ekipa 😘
    Napokon uzivam u tišini i lezarini, dan po dan i priblizio se ponedjeljak i skidanje zavoja jej! Samo da ruka bude donekle ok.
    Vecinu dana smo kod mojih na skrbi, tocnije dok mm ne dođe s posla i preuzme nas 🤣. Petric je napokon danas bio bolje volje i nije pizdekao cili dan, koje olakšanje 😅.  Ja sam ok, radim cuda s jednom rukom 😎 i nosim ga i svašta nesto al dosta toga ne mogu pa eto netko treba bit uz nas. Za rođendan sve spremno, jos malo sredit po kući i to je to. Drugi mi rade kolace, tortu, francusku ...🤣🤣 bila sam u depri zbog toga al vise nisam 😁
    Sta ima kod vas?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    01. Lipanj 2017. 21:54

Sanjarka, hrpa veša za peglati, a samo ga gledam,

Lucy16
    01. Lipanj 2017. 22:00

Radim popis za dućan sutra i sad se ne mogu sjetiti što mi treba, a kad sutra dođem doma vidjet ću još 10 stvari što mi trebaju.
    M spava od 20.30. Sve se bojim da će se probuditi u 12 i biti raspoložen za igru. Već je počeo nemirno spavati kao i ovih dana. Bojim se da ni 5.noć za redom neće biti bolja.
    Otišla danas do mame posadit joj malo cvijeća jer je ona na štakama i ostavim ga njoj da ga pazi, on neće biti. Plače, neće u krilo, kolica, vrišti.... A kad vidi svekrvu onda vrišti od veselja. Eto, zadesi te baš ono što ne želiš.

Sanjarka88
    01. Lipanj 2017. 22:05

Sirenica se svadja s bratom  😂😍 ja isto umirem od smijeha kad se Petar svadja, posebno kad vicemo  na Lanu a on nam ljuto svasta izgovori 🤣
    Tpol kako ste? Cupavica manje zeza danas? 
    Neli zove tatu o-o? 🤣🤣🤣 i mi smo opet na 2 spavanca 😑
    Curice kako ide odvikavanje? 🤞
    Miss 🤗🤗🤗
    Lucy sveki ti je grozna!!! 🤤 Mateo mozda sanja ruzno?  Sto ces kupit- ja to rijesim kad nesto potrosim odma pisem na listu za kupovinu 😊 podsjecas me na mene, ja isto ne znan rec ljudima sto me smeta 😏
    Abies muza posalji nek kod tate spava 😒
    Jos sam nesto i nekoga htjela komentirat, al zaboravih 

Sanjarka88
    01. Lipanj 2017. 22:07

Sunshine i ovdje nek je sretan , najsretniji 🤗🤗😍😍😗😙❤🎈

Sanjarka88
    01. Lipanj 2017. 22:08

Sta jos? 
    Aha moje dijete silom prilike pocelo jest sve sto i mi, cak i zacinjeno kao nama. Jbg. Tko dobro da ga ima tko nahranit 😊
    I dalje nece u novu as, to mi problem veliki 

Ugolina
    01. Lipanj 2017. 22:25

Lucy16

Sunshine, i moja svekrva je nemoguća. Morat ću prigovorit pa makar se zamjerila. Čim ga vidi odmah mu gura nešto za jelo, već ga par puta skoro udavila korama kruha. Mora on glodati, neka se igra s tim,….. U 21 navečer kad mu dajem kašicu za laku noć, ona bi njemu voće. Mi jedemo, joj gle kako otvara usta i on bi jeo, ajmo hop sarme u usta. Mali tu noć vrištao i popio 2 dl vode. Kao da ga ja ne hranim dovoljno. MM je sa 6 mj jeo sve živo (jaja, špek,….) jer nije dojio pa mora i Mateo valjda.
    I kad ga uzme, a ja se maknem 2 m od njih odmah "mama te ne voli, mama te ostavila" To mi je nešto najgore što se može reći djetetu!!! Koji je to stres djetetu kad bude malo kužio šta to znači??!!!!!
    Ilani, i kod nas bilo nevrijeme. Mateo se malo budio zbog grmljavine, ali kad je čvrsto zaspao nije ga više smetalo.
    Zadnje 4 noći se budim po 5-6 puta. Mateo se počne bacati po kindi i odjednom vrisne. Ne vrišti dalje, samo taj jedan put. Dignem se, uspavam ga stavim mu ruku na trbuh i tako ga ljuljam i zaspi nazad. Ne znam zašto, pitali jučer dr.ona ne zna, kaže da joj djeluje super i napredan. Preko dana normalno spava i kad je kod nas u krevetu. Kad je sam u kindi onda to radi. Možda ne želi biti sam, a ne želim opet da stalno spava s nama jer se okreće i udara rukama i nogama.

Ajde si ucini uslugi i iduci put kad sveki zine,uguraj joj smrdljivu carapu u usta jer nije jebeno normalna

Ugolina
    01. Lipanj 2017. 22:39

Vecer ljudi moji!
    Sunshine,sretan rockas'!! 🎉🎉😘😘😘
    Svekrve su vam idiotne!!! Iako i moja danas sranje napravila pa kad ih vec spominjemo... Ne znam di je bila i nije me briga i kak si je ona lijepo to zamislila... Nazvala mog muza i rekla mu da joj otvori jer je ona pred vratima naseg stana...  Onaj KAAAJ???!?!? Ni mu ni be, halo jeste doma... E a kako sam ja bila sretna 😈 mi kod mojih na drugom kraju grada... Lijepo cmoknula vrata i cao doma.. Eto ti na kad se ne najavis 🔫🔫🔫🔫 nije vec jaaaakoooo jaaaakooo dugo dolazila i to napravila... Naravno,muz je dobio od mene obrisac cisto da za ubuduce zna da ja to ne toleriram,briga me kaj nije znao.. 😈😈😈 meni nije problem rec ljudima kaj me muci haha..
    Jooj,jedva vas isprocitala i ode spat.. 
    Eee da, dana bila prvi put na roditeljskom sastanku u ulozi roditelja 😂😂😂 smijeh..
    Slusam.opet vani grmi i neka kisurina...ubija me sparina 🔫 
    Aj do sutra! 

Sanjarka88
    01. Lipanj 2017. 22:40

6-7 keksiju 🤣🤣🤣🤣
    Ma nasa je s onim "sankom" sprijeda, ne dopušta da ga uopce montiramo u nju 😏 

Lucy16
    01. Lipanj 2017. 23:11

Opet sam gledala glupo Provjereno a rekla sam da vise necu. Opet je bilo o bolesnom djetetu i to bas Mateu. 
    Zaspat cu ne nakon ovoga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.