Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    29. Svibanj 2017. 20:48

Vecer cure
    Ja i Issa isle na dane otvorenih vrata u vrticimA. Isle smo u talijanski gdje je sve po talijanskom programu,i isle smo u ovaj sto je blizu kuce. Ona je odusevljena sa vrticima,a najvise su joj se svidjele tete u ovom vrticu blizu kuce

uykmyjh
    29. Svibanj 2017. 22:16

Sunshine1

Djevojke!!!! Ma ja imam najdivniju bebu na svijetu😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉🙏😇🙋
    Odvikavanje od uadnjeg podoja dan prvi:
    Pojela,dala malo mlijeka…igrala se jos neko vrijeme,otusirala je,obukla je,zamracila. Isle smo jos jedna i druga popit vode jer mi se cinilo da je rano pogledam i ravno 20:00🤗e sad…prvo sam je stavila kod sebe da je mogu zagrlit jer ovdje imam putni,pa je kasnije prebacim. Mislila da cemo prvo uspavljivanje zagrljene lakse svladat u slucaju da dreci. Kad ona se okrenula na trbuh i namjesta se🤔😏 nista,strpala je u kindi,malo je sjedala i stala,spustila je…okrenula se na trbuh i zaspala🤗🎉🎉🎉🎉

Bravoooo 👏👏👏👌

Ugolina
    29. Svibanj 2017. 22:27

Sunshine1

Djevojke!!!! Ma ja imam najdivniju bebu na svijetu😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉🙏😇🙋
    Odvikavanje od uadnjeg podoja dan prvi:
    Pojela,dala malo mlijeka…igrala se jos neko vrijeme,otusirala je,obukla je,zamracila. Isle smo jos jedna i druga popit vode jer mi se cinilo da je rano pogledam i ravno 20:00🤗e sad…prvo sam je stavila kod sebe da je mogu zagrlit jer ovdje imam putni,pa je kasnije prebacim. Mislila da cemo prvo uspavljivanje zagrljene lakse svladat u slucaju da dreci. Kad ona se okrenula na trbuh i namjesta se🤔😏 nista,strpala je u kindi,malo je sjedala i stala,spustila je…okrenula se na trbuh i zaspala🤗🎉🎉🎉🎉

Ma bravo velika i prava cura!!!!

Ugolina
    29. Svibanj 2017. 22:28

Ilani,sretan rockas!!! 🎉🎉🎉🎈🎈🎈💕
    Sretni.minici kom nisam ovih dana cestitala!!

Ugolina
    29. Svibanj 2017. 22:31

Mare,mogu misliti kako je issa sada negdje uzbudena zbog male skole haha 😂 joj a da vidis uzbudenja kada krene, pa ruksakic pa pernica pa papucice pa crtancica ajme..i nosenje uzine je naprosto svima vrhunac odlaska tamo 😂😂 pa biranje sokica na slamcicu pa kaj vec haha, joj sto su djeca jednostavna i predivna

Abies
    30. Svibanj 2017. 06:18

☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🎂
    Kava čaj i torta! Danas ja slavim rođendan!
    Issa prava mamina cura!
    Tena bravo za spavanac
    Idem ispočetka prolistat 

Abies
    30. Svibanj 2017. 06:26

Miss moja dječica nisu fanovi spavanja pa ti nemam baš savjet. Proljetnice su davno pisle o nekoj metodi 90; 90min budnosti pa uspavljivanje... 
    Sunshine da kava!! Da da i da. Kad počnemo raditi ako se vikend polovimo, bit će praznik

Sunshine1
    30. Svibanj 2017. 06:48

Abies sretan ti rodendan!!!!🎉🎉🎉🎉😘😘💞🎂

url=https://lilypie.com]

30. Svibanj 2017. 08:02

Abies sretan rođendan!!! 🎂🎂🎂🍹🍹🍹🌹🌹🌹🎁🎁🎁😘😘😘 Želim ti puno sreće, zdravlja, zadovoljstva, blagostanja, radosti, neka te djeca slušaju a muž voli i cijeni, uživaj danas i lijepo se provedi sa svojom lijepom obitelji 😘😘😘

30. Svibanj 2017. 08:16

Drage cure, hvala svima na čestitkama i lijepim željama. Sunshine, prekrasni stihovi, hvala ti i je, istina je - sve je u srcu i u glavi. 
    Bravo za pravu veliku curu Tenu! 😍Nadam se da će tako lijepo surađivati s mamom i dalje 😇 Kava - ja sam ZA!!! 😊 Drugi tjedan može bilo kad osim srijede - imamo kontrolu na Goljaku tada. 
    Mare i koji onda vrtić birate? Sad će curka si biti sva važna, mala škola je velika stvar! 😊
    Ugolina, baš si to lijepo rekla, djeca su tako jednostavna i divna! 😊💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.