Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    30. Svibanj 2017. 21:08

Ono kad vise ne dojis pa peres cice sa gelom za tusiranje.😂😂😂😂 i peres i peres i sapunas😅🤗😄 nemojte krivo shvatit,prala sam ih u godinu dana al nikad sa ovakvim gustom

url=https://lilypie.com]

Abies
    30. Svibanj 2017. 21:58

Sunshine 😂
    Mare lijepo iskustvo
    Ugolina ode ona po stepenicama. 
    Čitam kasnije. 
    Hvala na čestitkama

Ugolina
    30. Svibanj 2017. 22:07

Sunshine1

Ono kad vise ne dojis pa peres cice sa gelom za tusiranje.😂😂😂😂 i peres i peres i sapunas😅🤗😄 nemojte krivo shvatit,prala sam ih u godinu dana al nikad sa ovakvim gustom

Znaci pisam od smijeha 😂

Ugolina
    30. Svibanj 2017. 22:08

Mare,ajd da jednom i za dobro iskustvo cujem iz tih ducana 😂

mare1989
    30. Svibanj 2017. 22:20

Ugolina nakon danasnjeg poziva u Herculaneu Pula radi kante za smece ona i da je rekla dobar dan izvolite ja bi cvijetala,a ne ovaj konj kad sam nazvala pa sto se niste prijavili,di bacate sad smece,ne mozete vi to telefonski morate doci. A kontam aj ti u kuki.😁

mare1989
    30. Svibanj 2017. 22:22

Sunshine znam kako ti je 😁 ja kad sam prestala dojiti ajme koji lijep osjecaj oprati se samponom,a tek muz kako je on bio sretan jer napokon cice slobodne.😂😂😂

Sanjarka88
    30. Svibanj 2017. 23:18

Vecer zene 😗
    Jedno javljanje iz kreveta prije spavanca 😊, zaljubih se pa se razbudila 🤣🤣
    Mi po starom, prezivljavamo dan po dan a svaka minuta kao sat, gigic je jos uvijek u ultra losem raspolozenju, neda mi pogledat no mozda mu donje dvojke idu, onako na opip. 
    Prošle godine na današnji dan mi bio termin ❤
    Ilani nana bi bilo Lana, iako baka mu broj jedan trenutno samo jadnica za njom ide 😅
    Sandrich hvala ti, zapne li šta god zovem 😗
    Sunshine hoce li Tena brzo prohodat? Uzivaj u geliranju 😁
    Ugolina uh 28.8, lip go ti imas 👏 zlica rastura svaka cast 😊❤😍
    Abies i Ilani zenice drage sretan rodjendan vam zelim 🤗😍😗🤗👏
    Kikiju i Josipu sretni minici 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    31. Svibanj 2017. 07:39

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍷🍷🍷
    Posluzite se

31. Svibanj 2017. 08:03

Dobro jutro mame!
    Ugolina hvala na kavi.Meni je bas ponestalo turske pa pijem neki instant,joj sto mrzim kad se to dogodi da ne mogu ujutro pravu kavu popiti,pogotovo nakon ovakve turbulentne noci. Nikolina je imala temperaturu,samo se nadam da je od zubica ,jer je sve njoj nateceno u ustima.
    Sanjarka se zaljubljuje,ajde bas mi je drago,znaci ipak ide nabolje i ruka i raspolozenje
    Sunshine uziva u tusiranju kao nikad
    Ugolina bravo za tvoju hrabru i spretnu curu! Super za posao i vecu placu,mislim da nije moglo biti boljeg pocetka Koju grupu dobivas? Jaslicare ili stariju djecu?

Sunshine1
    31. Svibanj 2017. 08:15

Jutreko! Puse nesto bljakavo😒 
    Danas bi mi trebali komarnike postavljat. Popodne neki kolac. Evo recept. Tenina kuma napravila kad smo bili u babinju.https://www.coolinarika.com/recept/cudo-od-cokolade/?meta_refresh=1
    Sanjarka nemam pojma,meni se cini da mu se nista ne cini😂😂😂 stoji sve bolje i cvrsce i sve cesce se pusta. Al mislim da nece tak skoro

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.