Veli baba da je Tena vec mjesec dana trebala hodat. Stalno ju dize pa sam komentirala da na rukama nece prohodat. Je,al treba ju ucit. Nisam ju ni posjedat nii stajat ucila pa je sama. Ma jee,al kasno to sve.🔫🔫🔫 jos danas. Onda kad se vratimo ju sibam doma
Koja idijotkinja joj boze 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 daj ju spickaj u tri lepe
jutro
Sunshine sretna Vam godisnjica 😍💑🎉🎆
Ilani nadam se da je curi temp samo od zubica,puse saljemo da prije to sve prode😘😘
Abies joj tm i tvor,dobro ti to sve izdrzis
Sanjarka vratit cete se vi u vas raspored cim tebi bude bolje
Nama noc bils onako 101 budenje,zvsnje mame i mame,tata se jedino zove kad je sva raspolozena😂😂 Probudila se u 6.30 pa je do 7h po kreveticu se vrtila i udarala glavom od ogradu. Pa smo ustale i onda je jurila po cijeloj kuci 😁 pa u sobu njihovu igracke dirala i svadala se s bratom 😂😂 kako mi je bila smijesna on jadan place jer mu dira dinosaure a ona na baby jeziku njada da ba i jos svasta nesto
Aaahahahahsha a smijesna sirenica
Tpol,ajme pa kaj muci cupavicu..doduse,i moja zajebava prije spavanja 😂😂😂
Nis, sutra nastavljsm dalje citat,muz me omeo pa idem spat..nije ono kaj mislite haha
Večer mame! Kod nas toliko grmi i sijeva, Nikolina ne može zaspati od toga. Temperatura se više nije dizala ali smo se cijeli dan borili, spavalo joj se, zaspi, nakon deset minuta budi se i tako ukrug, povuci - potegni. Zubici garant! No ne znam koji će, ona neda pogledati, nekom logikom trebali bi donje dvojke.
Od danas bacamo stvari i sve što dođe pod ruku. Bacila mi je mobitel tako da se čudim kako je ostao čitav. A lopta! Pravo se dodajemo ko da ima pet godina😁!
Kava! Jeej baš se veselim!
Mare, sirena se svađa s bratom. 😀 a pa da, mora odmah dati svima na znanje, tko je glavni😁 Jel se ljutio Leo na seku?
TPol a što je cupavici? Možda joj je vruće? Nikolina je baš nervozna od ove sparine. Moram joj hitno nabaviti bazencic.
Sad ovo šaljem pa nastavljam
Brojčana, tako i Nikolina, opet je na dva spavanja a već je bila lijepo prešla na jedno duže spavanje i to je bilo baš super, sad kod ovih vrućina taman bi dobro došlo da prespava najtopliji dio dana ali ne, ona se opet vratila na dva spavanja. Nadam se nakratko. Jel kod vas ljeti jako vruće?
Sunshine, drago mi je da ste tako lijepo i bezbolno riješili odvikavanje od cice 😊
Curice i vi se odvikavate? Mi smo još jako daleko od toga.
Abies, velik zagrljaj ti šaljem. Dobra ti je ideja malo otići na more, Velibit, razbistriti misli.
Miss, nadam se da će sutra biti bolji dan 😘
Evo napokon prošla grmljavina, Nikolina zaspala. Idem i ja, tko zna kakva će ova noć biti. Laku i prospavanu noć svima! 😘
Nema kave? ☕☕☕☕🍵🍵
Ilani kako noću nikolina? Jel bolje?
Lopta se ko velika! Mislim da je samo lijena hodati. Ili se boji. Sve radi ostalo naprednije
Miss koliko je sad paula stara?
Sunshine sretan rođendan!!!
Mi samo torte jedemo tu ☺
Ugolina, bravo za naprednu zlicu!!! Kako oni to sve sami pokopčaju, a nitko im ne pokaže kako se spustiti.
Sunshine, tuširanje, sapunjanje,...... Udri brigu na veselje. Mislim da ni mi nećemo dugo cicat još. Preko dana ih ni ne vidi. Kad mu ponudim, grize me. Jedino po noći još nešto malo.
Sanjarka, drago mi je da si bolje. Čak raspoložena za zaljubljivanje.
Sunshine sretna godišnjica!!! I da, svaka je krizna ako nemaš strpljenja i živaca. Jer svaki dan je drugačiji. Jedan dan ćeš ispizdit na nešto, a drugi se rastopit od miline kad muž kaže ili napravi nešto što nisi očekivala. A valjda i mi njima tako.
Abies, nadam se da neće doći baš do rastave. Sjedni s mužem i popričajte. Možda još ima prostora za popravak.
Jučer nisam bila ovdje pa komentiram kako pročitam jer ću do kraja sve zaboraviti.
Sunshine, i moja svekrva je nemoguća. Morat ću prigovorit pa makar se zamjerila. Čim ga vidi odmah mu gura nešto za jelo, već ga par puta skoro udavila korama kruha. Mora on glodati, neka se igra s tim,..... U 21 navečer kad mu dajem kašicu za laku noć, ona bi njemu voće. Mi jedemo, joj gle kako otvara usta i on bi jeo, ajmo hop sarme u usta. Mali tu noć vrištao i popio 2 dl vode. Kao da ga ja ne hranim dovoljno. MM je sa 6 mj jeo sve živo (jaja, špek,....) jer nije dojio pa mora i Mateo valjda.
I kad ga uzme, a ja se maknem 2 m od njih odmah "mama te ne voli, mama te ostavila" To mi je nešto najgore što se može reći djetetu!!! Koji je to stres djetetu kad bude malo kužio šta to znači??!!!!!
Ilani, i kod nas bilo nevrijeme. Mateo se malo budio zbog grmljavine, ali kad je čvrsto zaspao nije ga više smetalo.
Zadnje 4 noći se budim po 5-6 puta. Mateo se počne bacati po kindi i odjednom vrisne. Ne vrišti dalje, samo taj jedan put. Dignem se, uspavam ga stavim mu ruku na trbuh i tako ga ljuljam i zaspi nazad. Ne znam zašto, pitali jučer dr.ona ne zna, kaže da joj djeluje super i napredan. Preko dana normalno spava i kad je kod nas u krevetu. Kad je sam u kindi onda to radi. Možda ne želi biti sam, a ne želim opet da stalno spava s nama jer se okreće i udara rukama i nogama.
Drage mame, danas je bolji dan 😀 moguce da sam u PMSu pa imam manje strpljenja za njen plac 🙄
Abies Imat ce u subotu 4 mjeseca. Kako je s muzem? Ima pomaka?
Sunshine sretna vam godisnjica! Puno ljubavi... ❤🎉
Lucy grozno!! Neki uopce nisu svjesni posljedica koje rijeci ostavljaju na djecu.. nisu sva djeca samopouzdana. Moja svekrva je odlucna u namjeri da me moje dijete ne zove mama nego da me zove imenom.. nece ici. I to guranje hrane stalno djeci. Sta stvarno misle da ih ne bi nahranili da treba? Jooj 😤😤
Sunshine uzivaj u tusiranju 😂😂
A ti Brojcana u shoppingu 👌
Ilani jooj i kod nas je bilo bas nevrijeme. Zacudujuce, P je relativno ok spavala
Idem sad popiti kavu dok curica odmara 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji