E i meni danas godisnjiica braka!! Prezivila sam jos godinu😂😂😂💪
url=https://lilypie.com]
Jutro!
Sretna godišnjica braka Sunshine!
Ilani i ja mrzim kad ujutro nema kave.
Sanjarka 😘
Jučer bila kod svojih. Ručali. Kupili dobošicu malo se počastili. Imala još planove al ne i vremena, danas ću. Jurila doma. Računala mm ručak sebi i sinu al on doveo majstora jer tvor hoće novi krov. Trebam li reci kud to vodi?!
Jučer me i sestrična nazvala pa malo svoje iskustvo rastave rekla. A zasad čekam otići na more i velebit pa malo razbistriti um. Nešto će biti.
Brzo ručak napravils. I torta. Koje veselje sinovo 💖
Odoh 😘
Sunshine sretna vam godisnjica!!! neka ih bude jos mnogo mnogo uz puno ljubavi ,postovanja i jos ovako lijepe djecice kao sto je Tena
Onaj kolac je odlican! ja bas volim takve jednostavne i genijalne recepte... mljac.
Beba je zaspala,bit ce ovo cudan dan,vec vidim. Ja bih sada se trebala prihvatti svakakvog posla,toliko toga me ceka ali se ne mogu natjerat
Veli baba da je Tena vec mjesec dana trebala hodat. Stalno ju dize pa sam komentirala da na rukama nece prohodat. Je,al treba ju ucit. Nisam ju ni posjedat nii stajat ucila pa je sama. Ma jee,al kasno to sve.🔫🔫🔫 jos danas. Onda kad se vratimo ju sibam doma
Veli baba da je Tena vec mjesec dana trebala hodat. Stalno ju dize pa sam komentirala da na rukama nece prohodat. Je,al treba ju ucit. Nisam ju ni posjedat nii stajat ucila pa je sama. Ma jee,al kasno to sve.🔫🔫🔫 jos danas. Onda kad se vratimo ju sibam doma
sto bi tek nama onda rekla?
E i meni danas godisnjiica braka!! Prezivila sam jos godinu😂😂😂💪
Pa sretna vam bila 🤗😘 jel ono treca krizna? Cuvajte se 😁
Kolac je super, ja ga bas volim. Jedno vrijeme ga stalno radili pa nam dosadio. Mogla bi opet uskoro.
P se isto cesto pusta i stoji odlicno, hoda lijepo uz jednu ruku ako ne pokušava trcat 🤣🤣 al isto mi ne izgleda kao da ce to brzo
Ilani joj 😔 kolika je temp? Nadam se da su samo zubici
Abies zar je do toga došlo? 😔😔
Mi kod bake na čuvanju 😅 probudio se jutros u 6 u nekom placu i kako ga ne mogu ljuljat i nosat nisam ga uspila uspavat opet 😥 zaspao je u 8.30h. Totalno smo zadnjih 10 dana ispali iz svih rasporeda 😤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro
Sunshine sretna Vam godisnjica 😍💑🎉🎆
Ilani nadam se da je curi temp samo od zubica,puse saljemo da prije to sve prode😘😘
Abies joj tm i tvor,dobro ti to sve izdrzis
Sanjarka vratit cete se vi u vas raspored cim tebi bude bolje
Nama noc bils onako 101 budenje,zvsnje mame i mame,tata se jedino zove kad je sva raspolozena😂😂 Probudila se u 6.30 pa je do 7h po kreveticu se vrtila i udarala glavom od ogradu. Pa smo ustale i onda je jurila po cijeloj kuci 😁 pa u sobu njihovu igracke dirala i svadala se s bratom 😂😂 kako mi je bila smijesna on jadan place jer mu dira dinosaure a ona na baby jeziku njada da ba i jos svasta nesto
Ilani ne obaziti se na nista. Niti ja ne,al svakodnevno zvocanje ubija. Jbg,ne mozes stare ljude mijenjat. Takva je kaova je i takvu ju volimo. A tena ko zena,savrsena je ovako usporena. Kao i Nikolina.
Sanjarka i Tenusica ide uz jednu ruku. Al mozda metar i pol dok skuzi kaj radi😂😂😂 onda vuce ruku i na pod.
Juror svima , ugolina Hvala posluzit cu Se 🍷🍸🍷🍸🍷
Neznam stanje zadnjih par dana je nemoguća ono znala je zaspat u 8 pa do 6 al sad neće u 8 nego nekako jedva u 22 s tim da je bas nervozna i umorna od 20-22 al nemogu je uspavat na cici neće u ergu place , valja se po krevetu i ljulja nako kao da je pijana pa sjedne pa Puza pa vamo tamo al zaspat neće , pa ju je mm sinoć nosu ergu plakala je pa sam je uzela i onda tek zaspala tako već 3dana cirkusira plus probudi se u 6 ja jedva gledam mm ju malo uzme al neznam sta je to
Sunshine znaci gotovi ste s dojenjem ? Ja mislim da će i moja prestat kad bude jela kako treba jer nije joj cika za utjehu vise bas samo jelo
Ugolina bravo za zlicu i posao i da ste upali u vrtić hahha nismo ni sumnjali
Sanjarka joj jos malo pa kad skinu zavoj bit će lakše al opet Morat ćeš se pazit 😑
Ilani znaci Nikolina stalno zeza 😓
Jos sam nesto htjela napisat al eto idem sad van vrućina je valjda nas neće uhvatit najveća 😑
Sortiraj odgovore
Najstariji