Kad smo kod lidla. Baš sam se vratila. Išla samo po one hlačice. U njima će spavati. Bodi dugog rukava, kojih imam hrpu i te hlačice umjesto piđame. Što ću davati za piđame, ovako mi se više isplati a djetetu je jednako udobno. Htjela sam i grudnjak za dojenje uzeti ali nije mi se svidio, prošli put su bili puno bolji.
Moja isto tako spava, bodi i po novom u stramplama jer pronalazim ju u kojekakvim pozama kad se probudim pa da joj nisu stopala bosa,a carape pogubi
Ja eto oak vise volim pidjame,jednodjelne . Imam osjecaj da bi joj hlace smeta i tiskale. Ovako ju nigdje nista ne smeta
url=https://lilypie.com]
Moj isto spava u bodiju, čarapicama i tanjim hlačicama koje su rastezljive i ne stišću, tipa te iz lidla. Nikad ga nisam obukla u pidžamu. Dobijali smo na poklon pidžame i to još one što se kopčaju na leđima i nije mi nikad bilo jasno kako ga obući u ono. Mislim da ovaj puta neću u lidl. Ima dovoljno robe, a treba prebarati robu od nećaka i bratića i tamo će se neći nešto za po doma. Novog ima hrpu a samo stoji jer ne idemo svaki da nekuda da mu oblačim novo.
Mame 😘 što se radi? Ovdje je zadnje vrijeme baš mirno, gdje su oni dani sa deset stranica dnevno? Ja pijem kavu, čekam muža, gledam u dugu. Lijepo je. Nikolina se igra na podu. Baš mi je dobra, volim gledati je kako se igra, tako je slatka 😍
Vidim da je otvorena tema ljetne bebe 2017😊 Ahhh…. nostalgija.
I meni je bas nekako zao sto se ovdje vise ne pise,ajme znale amo utuc po dvajst str,al viber preuzeo..da barem jedan post u dan,dva stave … Za viber osobno nemam cajta…a ovdje mi je veci gust!!
Tocno,nostalgija za tim nekim iscekivanjem,ali nemam namjeru ic u novu trudnocu..barem ne jos duuugooo
Najbolje da se ni ne snađeš a budeš trudna. Ovako oću neću nikad nije pravo doba, a kad je već se vlak pokrenuo. I nek bude suprotna prvoj!
Ilani ja kao Sunshine volim jednodjelne. Ljeti bodić i tetra. A ako baš hlače onda one sa stopalicama. Dok mi sin bio veba bilo ih je do br 92 pa imam sve veličine. Sad 68 je najveće za naći 😞
Summer meni lidl ok. I hm. Al lidl nakon jednog djeteta bude vidljivo nošeno. Hm ne baš toliko. A na beneton next s oliver i što ti ja znam, ne trošim. Obući će to 3x zamrljat ciklom jabukom akrilnom bojom ,a platit ću ko sebi pravu bundu koju ću nositi 10godina... E sad kad me ljubitelji životinja prozovu 😱😀
E da, jednodjelne su mi zakon i nosili smo ih cijelu zimu, sad je sve prerasla i neću do jeseni ni nabavljati više piđame. One hlačice sa stopalima su mi prve pali na pamet, išla danas u arenu i NEMA! Ni za male bebice 50-56😕 ima samo još par komada za dečkiće u tim najmanjim brojevima o piđama s bretelama i kratkim hlačama. Malo mi je to glupo, jer neka roba poput tih hlačica bi trebala biti dostupna u svako doba godine, ne samo sezonsko. Pa sam onda samo u Lidl produžila po te hlačice. A kad krenu oni paklene vrućine koje su najavljene za cijelo ljeto, spavat ćemo goli ili u bodiju😊.
Te hlačice još imao Leptirić. Jel taj dućan uopće još postoji igdje?
Ilani ja kao Sunshine volim jednodjelne. Ljeti bodić i tetra. A ako baš hlače onda one sa stopalicama. Dok mi sin bio veba bilo ih je do br 92 pa imam sve veličine. Sad 68 je najveće za naći 😞
Summer meni lidl ok. I hm. Al lidl nakon jednog djeteta bude vidljivo nošeno. Hm ne baš toliko. A na beneton next s oliver i što ti ja znam, ne trošim. Obući će to 3x zamrljat ciklom jabukom akrilnom bojom ,a platit ću ko sebi pravu bundu koju ću nositi 10godina… E sad kad me ljubitelji životinja prozovu 😱😀
Da, da i h&m i c&a su mi super 👍
Uvijek gledam da ima nesto finijih stvari, haljinica i toga za van i goste, ali kod kuce mi je gotovo uvijek u lidlovim stvarcicama
Pozdrav svima , ja sam u nekom čudnom raspoloženju 🤔
Moja inače ima već mjesec ima dva spavanca i to svaki po sat eventualno popodnevni sat i pol ako mi se posteći a tempo mi je da nista ne mogu od nje hehe al sta cemo tako je to
Ilani lijep pogled imaš , super da Nikolina se malo zabavlja sama
Elle tako ti je i moja cupavica društvena čim vidi djecu vrišti od radosti odma bi išla njima
Sanjarka i misla bile nam žive jos 100 godina 🍰🍰🍰🍰
Ugolina neću ni ja skoro drugo hehe kako su svi krenuli oce i nas ugurat Haha
Bebacica bravo za Antoniju ali bas se izrazbijala 😬😬😬
Sortiraj odgovore
Najstariji