Pozz mame, ja jos uvijek pijem svoju jutarnju kavu 😃 Isto bila u lidlu i uzela joj hlacice. Od kad nosi temencice samo i nosi bodi, majice i hlacice..jednodijelno nista. A te hlacice iz lidla su mi super jer im guma gore nije cvrsta ko npr u hmu pa ju nista ne tiska.
Slavljenicama sretan rockas 🎈🎉🎂
Ilani, super da imas malo mira za popit kavu i odmorit glavu. Treba cijeniti te trenutke 😁
Brojcana, kako se drzis?
hello tete
sirena isto spava u ovom lidlovom bodiu i hlacicama,danas sam se obuzdala pa nisam isla u lidl 💪 imamo za sad svega pa cemo kupovati kad sve iznosa,jer nema smisla da krcam robom a ne stignem sve nositi. Danas mi je dan neki lud 😊 cijeli dan nesto sklanjam i cistim i sad kad sam sjela sve isto. Sutra cemo sve ispocetka 😁😂
Procitala sve jesam zapamtila nisam nista😂😂
Sto se tice trudnoce ja bi rado jos jednu bebu ali iskreno nekako me i strah jer je ova sa sirenom bila dosta teska pa me strah opet.Naravno i mm se protivi tako brzo jos jedna beba,kaze trebamo imati vremena i za sebe
Sanjarka i Miska sretan rodendan 💐💐💐💐💐
Evo lidl je poharan 😂
Znala sam niki kupiti i bodi koji kosta 60-70 kn i nakon samo par pranja izblijedi boja i stvore se one mucice, sav se razvuce ma katastrofa, onda sam joj kupila u lidlu i od tada uglavnom tamo i kupujem, materijal je odlican, perem joj sve na 40°-60 ° i jos susim u susilici, nikad mi se nijedan njihov bodi nije unisitio od pranja i nosenja, zivio lidl 😀😀
Sveki kupila neke beneton hlace za 210 kn za malog, raspale se s prvim pranjem na 30 stupnjeva...a lidl robica koja je jeftina je stalno na 60-90 stupnjeva i jos se drzi. Toliko o kvaliteti...
večer cure!!
kod nas cijeli dan gosti, puno djece, pa josip bio pravo sretan... :D
što se tiče piđamica ja volim jednodjelne sa stopalicama da ga nigdje ne stišće...i ja obožavam lidl i aldi i primark za dječiju robicu, jeftino a peri deri...baš u pon idem u lidl da mu kupim kratke hlačice na tregere i bodije bez rukava...
Pozdrav svima , ja sam u nekom čudnom raspoloženju 🤔
Moja inače ima već mjesec ima dva spavanca i to svaki po sat eventualno popodnevni sat i pol ako mi se posteći a tempo mi je da nista ne mogu od nje hehe al sta cemo tako je to
Ilani lijep pogled imaš , super da Nikolina se malo zabavlja sama
Elle tako ti je i moja cupavica društvena čim vidi djecu vrišti od radosti odma bi išla njima
Sanjarka i misla bile nam žive jos 100 godina 🍰🍰🍰🍰
Ugolina neću ni ja skoro drugo hehe kako su svi krenuli oce i nas ugurat Haha
Bebacica bravo za Antoniju ali bas se izrazbijala 😬😬😬
E tocno to, nema ko me ne nagovara na drugo... Al eto kad se nama ne moze "dogoditi".. Muz zna jednostavno kad da ga izvadi 😂😂😂 bez dogovora nista...
Cupavica voli djecu 😍😍
Sanjarka i Miska sretan rodendan 💐💐💐💐💐
Evo lidl je poharan 😂
Znala sam niki kupiti i bodi koji kosta 60-70 kn i nakon samo par pranja izblijedi boja i stvore se one mucice, sav se razvuce ma katastrofa, onda sam joj kupila u lidlu i od tada uglavnom tamo i kupujem, materijal je odlican, perem joj sve na 40°-60 ° i jos susim u susilici, nikad mi se nijedan njihov bodi nije unisitio od pranja i nosenja, zivio lidl 😀😀
Sveki kupila neke beneton hlace za 210 kn za malog, raspale se s prvim pranjem na 30 stupnjeva…a lidl robica koja je jeftina je stalno na 60-90 stupnjeva i jos se drzi. Toliko o kvaliteti…
Ma beneton vec dugo nije kvalitetan, imaju tu reklamu da rade stvari od recikliranog materijala pa im se sve raspada na prvon pranju, mislim, svaka cast njima za ekolosku osvjestenost i to, ali preskupi su za tako los materijal
Da zaboravila sam prijavit nas zubić ako se to moze nazvat znaci mala crtica je osjetiti se sa žličicom ali to je to i tako već dva dana
Jos je budna i plješće cijeli dan sad joj je to interesantno hahha presmjesno 😂😂
TPol i moj samo plješće. Učim ga dati pusu i pa-pa, od toga ništa, on samo plješće. I kad pred drugima govorim kako je zločest on plješće.
Sad pred spavanje vrištao, kao da ga nešto boli. namazala mu desni, ali kratkotrajno pomoglo. Ipak je zaspao na kraju.
Evo jedna ranojutarnja kava ☕☕☕☕☕☕
Idem pokusat bar jos malo zaspat. Citam vas i pišem posli, ovisi sto ce mi reci ujutro na pregledu i kakve cu onda bit volje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo jedna ranojutarnja kava ☕☕☕☕☕☕
Idem pokusat bar jos malo zaspat. Citam vas i pišem posli, ovisi sto ce mi reci ujutro na pregledu i kakve cu onda bit volje
Fali neki smajl na kraju, nisam toliko pokisla 😁🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji