Jutro ekipa. Meni bome treba kava 😠 već pola sata uspavljujem natrag dijete, ne znam zašto uvijek mora tatu ispratiti na posao.
Mi smo jučer na kraju išli u bolnicu na pedijatriju i dali su nam plimicol za guzu, jer moja doktorica nije imala termin da nas primi 😒 uglavnom pedice koja ju je pregledala kaže da čuje šum iznad srca, ali kao nedužni da može i ne mora biti jer se mijenja tijekom promjene položaja i da napomenemo to svojoj doktorici neka poprati i da se ne brinemo. Ne znam sta da uopće mislim, bili smo već toliko puta kod pedice pa valjda bi čula i sama da ima šum?! Sad ću samo biti sva na iglama do sistematskog 😷
O čemu je još bila riječ. Lidl roba meni super za po doma ionako su uvijek koljena zamazana. A A spava s nama i vruće joj je tako da je sad samo u kratkom bodiju i pokrita sa svojom voljenom dekicom. Nekad joj stavim hlačice. Do sad je spavala u jednodjelnim pijamicama.
Sanjarka sretno danas 😘
Tpol zubic, čekaj sad da naraste 😀
Idem dalje odrijemati s njom, nadam se da će barem do pola 8 😵😴
Dobro jutro mame!
Bome jutros je kava uranila.I ja sam budna od 5. Nikolina je zaspala nazad a ja sam se ustala da probudim i spremim Laru, ide danas na Krk sa skolom.
Danas je Nikolini trebao biti prvi rodendan (po terminu).Veliki smo.
Sanjarka sretno!
Bebacica,nadam se da nije nista, lazna uzbuna.
TPol, cestitke na zubicu
Jutro
Sanjarka sretno na pregledu
Bebacica bit ce sve u redu,bas se svasta desavalo curi
Tpol cestitam na zubicu
Gitta Josip obozava goste 😁 to je super
Ilani lijep provod kcerki 😘
Nas probudile masine iz radione u 6h i sad sirena juri po kuci a ja polako kavu pijem i pokusavam da ne zaspem. Nocas sam bas slabo spavala ona se stalno otkrivala i vrtila,morat cu je u vrecu veceras staviti,jos je i sin dosao u krevet i htjeo da se mazimo.
Sanjarka, sretno na pregledu!!!
TPol, čestitke na zubicu. Moj ima donja dva i samo me grize s njima. Ili za sisu dok sisa ili stavi moj prst u usta pa ga grize.
Mare, jesi ti jučer napisala da bi htjela još bebicu?? Svaka ti čast.
Ja sam možda bezobrazna, bezosjećajna i sebična ali nekad pomislim da mi se kratko vratiti na vrijeme prije bebe.
Jutro!! nama noć super prošla, iako smo ovih dana stalno u nekom pokretu, danas idemo s prijateljima u zoo, malo dalje je od nas, sutra nam dolaze gosti, u nedjelju idemo u Amsterdam, jučer imali goste, prekjučer išla malo s mm slaviti godišnjicu i tako, jedva čekam sljedeći tjedan.
Lucy nemaš šta biti bezosjećajna, svi mi to ponekad želimo hehehe
T pol čestitke na zubiću!
sanjarka sretno na pregledu!!
Jutro ekipa. Meni bome treba kava 😠 već pola sata uspavljujem natrag dijete, ne znam zašto uvijek mora tatu ispratiti na posao.
Mi smo jučer na kraju išli u bolnicu na pedijatriju i dali su nam plimicol za guzu, jer moja doktorica nije imala termin da nas primi 😒 uglavnom pedice koja ju je pregledala kaže da čuje šum iznad srca, ali kao nedužni da može i ne mora biti jer se mijenja tijekom promjene položaja i da napomenemo to svojoj doktorici neka poprati i da se ne brinemo. Ne znam sta da uopće mislim, bili smo već toliko puta kod pedice pa valjda bi čula i sama da ima šum?! Sad ću samo biti sva na iglama do sistematskog 😷
O čemu je još bila riječ. Lidl roba meni super za po doma ionako su uvijek koljena zamazana. A A spava s nama i vruće joj je tako da je sad samo u kratkom bodiju i pokrita sa svojom voljenom dekicom. Nekad joj stavim hlačice. Do sad je spavala u jednodjelnim pijamicama.
Sanjarka sretno danas 😘
Tpol zubic, čekaj sad da naraste 😀
Idem dalje odrijemati s njom, nadam se da će barem do pola 8 😵😴
Nek te taj šum ne brine. On je prisutan kod svih. Beba ima male slojeve kože mišića kosti do srca pa se čuje. Mi bili sa sinom. Uzv i ekg. Kako raste to se sve manje čuje. I kod nas odraslih ništa.
A kod nekih prehlada se jače čuje.
Guza joj ne spominji. Tek sad dobila svoju boju. I neka nova dva tri prištića. Već mi zlo od mazuljanja.
Svima čestitke na zubićima!!
Lari sretan put i dobru zabavu!
Baš su super imena tvojim curicama.
Pozdrav svima , ja sam u nekom čudnom raspoloženju 🤔
Moja inače ima već mjesec ima dva spavanca i to svaki po sat eventualno popodnevni sat i pol ako mi se posteći a tempo mi je da nista ne mogu od nje hehe al sta cemo tako je to
Ilani lijep pogled imaš , super da Nikolina se malo zabavlja sama
Elle tako ti je i moja cupavica društvena čim vidi djecu vrišti od radosti odma bi išla njima
Sanjarka i misla bile nam žive jos 100 godina 🍰🍰🍰🍰
Ugolina neću ni ja skoro drugo hehe kako su svi krenuli oce i nas ugurat Haha
Bebacica bravo za Antoniju ali bas se izrazbijala 😬😬😬
E tocno to, nema ko me ne nagovara na drugo… Al eto kad se nama ne moze "dogoditi".. Muz zna jednostavno kad da ga izvadi 😂😂😂 bez dogovora nista…
Cupavica voli djecu 😍😍
Ugolina umrem na tvoje postove 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Da zaboravila sam prijavit nas zubić ako se to moze nazvat znaci mala crtica je osjetiti se sa žličicom ali to je to i tako već dva dana
Jos je budna i plješće cijeli dan sad joj je to interesantno hahha presmjesno 😂😂
I mi cekamo prvi zubic k'o ozeblo sunce pa nikako da krene 😒
Jutro!! nama noć super prošla, iako smo ovih dana stalno u nekom pokretu, danas idemo s prijateljima u zoo, malo dalje je od nas, sutra nam dolaze gosti, u nedjelju idemo u Amsterdam, jučer imali goste, prekjučer išla malo s mm slaviti godišnjicu i tako, jedva čekam sljedeći tjedan.
Lucy nemaš šta biti bezosjećajna, svi mi to ponekad želimo hehehe
T pol čestitke na zubiću!
sanjarka sretno na pregledu!!
Gitta bez uvrede al daj malo smiri izlete prvo tromjesečje. Ok u užem krugu grada al veća putovanja hmm
Sortiraj odgovore
Najstariji