jutroo!
sanjarka i miška, cure uživajte, neka vam je sretan rođendan!!
Bebačica hello tebi i maloj antoniji, joj jadnica, ali sve su to muke što svi moramo proći kad tad!!
Jutro.
Mi vam jucer bili s cimerom iz razreda u supernovi u puzalistu,bilo prazno mozda 10 djece.
Ena je jako drustvena beba sto me jaaako veseli. Gledala je samo gdje ima kogaa i isla njima. Sad cemo cesce tamo ujutro. Idemo mi u park ali jos ne hoda pa ne mozemo puno tamo. Baci se na pod i jede kamenje. Imamo dvoriste,pa ako vec jede kamenje nek jede iz naseg dvorista
Bila jucer sestricna koja nije na rodjendan mogla. Dobil guralicu. Sad imamo cijeli vozni park. Guralicu bas fora. Svijetli kad ubaci lopticu, jucer to odmah skuzila i nije stala.
Bebacica dobro nam dosla natrag.
Illani odlicna slikica
Sanjarka i Miška sretan rođendan!!!! Sanjarka brzo ozdravljenje!!!
Moj već spava prvi spavanac. Zaspao sinoć u 22.20, budio se svaki sat noćas i jutos u 7 već budan. Sad u 8.30 već cendav i nikakav. Jedva ga uspavala.
Nemam pojma šta kuhati danas.
Sanjarka i Miska sretan rodendan 💐💐💐💐💐
Evo lidl je poharan 😂
Znala sam niki kupiti i bodi koji kosta 60-70 kn i nakon samo par pranja izblijedi boja i stvore se one mucice, sav se razvuce ma katastrofa, onda sam joj kupila u lidlu i od tada uglavnom tamo i kupujem, materijal je odlican, perem joj sve na 40°-60 ° i jos susim u susilici, nikad mi se nijedan njihov bodi nije unisitio od pranja i nosenja, zivio lidl 😀😀
Mame 😘 što se radi? Ovdje je zadnje vrijeme baš mirno, gdje su oni dani sa deset stranica dnevno? Ja pijem kavu, čekam muža, gledam u dugu. Lijepo je. Nikolina se igra na podu. Baš mi je dobra, volim gledati je kako se igra, tako je slatka 😍
Vidim da je otvorena tema ljetne bebe 2017😊 Ahhh…. nostalgija.
I meni je bas nekako zao sto se ovdje vise ne pise,ajme znale amo utuc po dvajst str,al viber preuzeo..da barem jedan post u dan,dva stave ... Za viber osobno nemam cajta...a ovdje mi je veci gust!!
Tocno,nostalgija za tim nekim iscekivanjem,ali nemam namjeru ic u novu trudnocu..barem ne jos duuugooo
Brojčana, žao mi je zbog tesle. Možda se vrati.
Sanjarka, kako si??
Ugolina, ne znam što ću s tim spavanjem. Moj ako spava jednom, 11-13 ili 12-14,15 opet je oko 19 nervozan i spava mu se, a to je onda rano. Ako spava dva puta 11-13 i od 16,17- 18.30 onda navečer nekad ode u 21 nekad u 22.30. Uopće nema pravila. Evo sad mu se spava, ali hoće da ga ja nosam i ljuljam. Nisam htjela da ga ne učim na to i nije zaspao. Ne znam šta i kako da radim više??
Ja danas radila vani, čistila garažu i podrum. Muž bio s malim jer sad radi vikendom pa je preko tj slobodan. Oni lijepo odspavali, a ja pospremala. Sve me živo bolilo poslije, nisam mogla M uzet u ruke.
Ilani, lijep pogled. Kod nas danas samo kiša.
Da bas ti je zeznuto, moja je ova dva spavanca imala sat vremena ranije, 10-12 i onda 15:30- najkasnije 17 i to mi je bilo ok...
Helo ljetnice. Jel me se sjeća itko? 😂 btw prije nego nastavim samo želim dati na znanje da mi je ovo treći pokušaj pisanja na forum i nadam se da će uspjeti. Pokušala sam se javiti prije više od mjesec dana, napisala post, pošaljem i nema ga 😬
Čitam forum, nisam vas zaboravila 😘 nemam trenutno viber jer mi mob opet ne radi, na popravku je već više od 20 dana, da sam znala dala bi dekodirati stari mmov mob, ah.
Antonija je dobro, malo joj fali da prohoda, nije još sigurna u sebe, napravi 3 koraka sama. Imamo 7 zubica i donja dvojka joj raste krivo imat će krive zube na mene 😣 sto još? Imali smo tri veće ozljede. Prije 2 mj pala je na rub kreveta i razbila uho, imala je podljeve, al sve je super prošlo. Nedugo nakon toga, pala je opet na rub kreveta i razbila usnu 😰 a prije dva tjedna pala je baki direktno licem na asfalt, hodala i je pustila ruku, imala je crno al srećom ništa ozbiljno. Trenutno se borimo s nekim osipom na guzi, sutra idemo do pedice da nam da plimicol ili sta već. Nadam se da ću se javljati češće, ali nekad ne stignem ni doručkovati ujutro na miru već mala juri van i cijeli dan bi samo vani bila i dirala dedine male purane hahaha
Evo je budi se aaaa, ne spava ništa bolje, budi se za ciku nonstop. Lutrija mi je ako se probudi samo 2 puta u noći. Noć mame i mirne snove bebama😘
Hahaha bebacica welcome back!!! Nadam se da ti nece vise stekat za prijavu!!!! E bome veselo kod vas, bas je zivahna!!!! 😂😂😂 predivna profilna 😍
Dobro jutro
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍪🍫🍰🍰🍰
Dragoj teti Sanjarki i Stejsi sretan rodendan zelim Vam sve najbolje sto se pozeliti moze 🎂🎂🎁🎁🎉🎇🎆🎊😍
Pridruzujem se cestitkama!!! 😘😘😘😘
Jutro.
Mi vam jucer bili s cimerom iz razreda u supernovi u puzalistu,bilo prazno mozda 10 djece.
Ena je jako drustvena beba sto me jaaako veseli. Gledala je samo gdje ima kogaa i isla njima. Sad cemo cesce tamo ujutro. Idemo mi u park ali jos ne hoda pa ne mozemo puno tamo. Baci se na pod i jede kamenje. Imamo dvoriste,pa ako vec jede kamenje nek jede iz naseg dvorista
Bila jucer sestricna koja nije na rodjendan mogla. Dobil guralicu. Sad imamo cijeli vozni park. Guralicu bas fora. Svijetli kad ubaci lopticu, jucer to odmah skuzila i nije stala.
Bebacica dobro nam dosla natrag.
Illani odlicna slikica
Ena je bas drustvena!!! Ona bi se super skompala s mojom zlicom 😂
Sanjarka i Miska sretan rodendan 💐💐💐💐💐
Evo lidl je poharan 😂
Znala sam niki kupiti i bodi koji kosta 60-70 kn i nakon samo par pranja izblijedi boja i stvore se one mucice, sav se razvuce ma katastrofa, onda sam joj kupila u lidlu i od tada uglavnom tamo i kupujem, materijal je odlican, perem joj sve na 40°-60 ° i jos susim u susilici, nikad mi se nijedan njihov bodi nije unisitio od pranja i nosenja, zivio lidl 😀😀
I ja sam isto jako zadovoljna njihovim tim bodijima i tajicama,pasu joj modeli..ajde tamno plave tajice jesu mrvicak izblijedile ali meni to uopce ne smeta..peri-deri
Sortiraj odgovore
Najstariji