Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebacica
    26. Svibanj 2017. 13:25

Abies

bebacica

Jutro ekipa. Meni bome treba kava 😠 već pola sata uspavljujem natrag dijete, ne znam zašto uvijek mora tatu ispratiti na posao.
    Mi smo jučer na kraju išli u bolnicu na pedijatriju i dali su nam plimicol za guzu, jer moja doktorica nije imala termin da nas primi 😒 uglavnom pedice koja ju je pregledala kaže da čuje šum iznad srca, ali kao nedužni da može i ne mora biti jer se mijenja tijekom promjene položaja i da napomenemo to svojoj doktorici neka poprati i da se ne brinemo. Ne znam sta da uopće mislim, bili smo već toliko puta kod pedice pa valjda bi čula i sama da ima šum?! Sad ću samo biti sva na iglama do sistematskog 😷
    O čemu je još bila riječ. Lidl roba meni super za po doma ionako su uvijek koljena zamazana. A A spava s nama i vruće joj je tako da je sad samo u kratkom bodiju i pokrita sa svojom voljenom dekicom. Nekad joj stavim hlačice. Do sad je spavala u jednodjelnim pijamicama.
    Sanjarka sretno danas 😘
    Tpol zubic, čekaj sad da naraste 😀
    Idem dalje odrijemati s njom, nadam se da će barem do pola 8 😵😴

Nek te taj šum ne brine. On je prisutan kod svih. Beba ima male slojeve kože mišića kosti do srca pa se čuje. Mi bili sa sinom. Uzv i ekg. Kako raste to se sve manje čuje. I kod nas odraslih ništa.
    A kod nekih prehlada se jače čuje.
    Guza joj ne spominji. Tek sad dobila svoju boju. I neka nova dva tri prištića. Već mi zlo od mazuljanja.

Tako sam si i ja to protumacila, jer smo imali u obitelji isto slučaj da je jedna doktorica digla frku da malom čuje šum pa poslije ništa, ali dobro njihovo je da kažu. Jedino je mm zabrinut i ljut jer nas uvijek cimaju s nečim 😩
    Guza molim se da ide danas sutra na bolje jer se neda presvlaciti. Preporučila nam je termalnu vodu i spricati pa smo kupili od vichya i kad joj to naspricam sva se umiri i drži nogice u zraku. Valjda ju hladi i pase joj 😂

Sunshine1
    26. Svibanj 2017. 15:13

Bebacica nevini sum moguce,treba pratit. Evo nisam pisala jer meditiram (ignore ingnore ignore sum na srcu😂😂😂😂). Teni cula sa 10 mjeseci i rekla da se jos to sve nije zatvorilo i da nema mjesta panici i da u nitinjednom trenutku necemo pricat o srcanoj bolesti. Sad smo bile na nekom mini sistematskom u nije se culo nista. Ali ako bi cula krajem ljeta kad dodemo na pikicu poslat ce nas na pregled i drugo misljenje. Neki.cuju neki ne. Ovisi kako i Abies kaze o bolesti. Do 5te godine se razvijaju sve te klijetke i pretklijetke i statijaznam....
    Ja sam npr samo muzu rekla jer ima pravo znat. On naravno taj dan pao u depru....pa sam ga izvikala da koji k glumi. Pa on zaboravio pa zaboravila i ka dobro da sam nas sjetila narucit u svoj pripremi za more.

url=https://lilypie.com]

uykmyjh
    26. Svibanj 2017. 16:54

summerbaby

sandrichx3

summerbaby

Sanjarka i Miska sretan rodendan 💐💐💐💐💐
    Evo lidl je poharan 😂
    Znala sam niki kupiti i bodi koji kosta 60-70 kn i nakon samo par pranja izblijedi boja i stvore se one mucice, sav se razvuce ma katastrofa, onda sam joj kupila u lidlu i od tada uglavnom tamo i kupujem, materijal je odlican, perem joj sve na 40°-60 ° i jos susim u susilici, nikad mi se nijedan njihov bodi nije unisitio od pranja i nosenja, zivio lidl 😀😀

Sveki kupila neke beneton hlace za 210 kn za malog, raspale se s prvim pranjem na 30 stupnjeva…a lidl robica koja je jeftina je stalno na 60-90 stupnjeva i jos se drzi. Toliko o kvaliteti…

Ma beneton vec dugo nije kvalitetan, imaju tu reklamu da rade stvari od recikliranog materijala pa im se sve raspada na prvon pranju, mislim, svaka cast njima za ekolosku osvjestenost i to, ali preskupi su za tako los materijal

Vidis nisam znala 😁 neka neka onda 😁

Gitta
    26. Svibanj 2017. 18:12

Abies, ne brini, nisam se uvrijedila 😉 znam ali osjećam se super, i s josipom sam svugdi putovala a i nije daleko, amsterdam je od nas sat ipo vožnje, odmarat ćemo normalno...to mi se samo zaredalo ovih zadnjih dana, inače sam samo po kući, prošetam do parka i to je to... I ja se malo brinem, ali nadam se da će sve biti uredu...

TPol
    26. Svibanj 2017. 20:53

Hvala svima na čestitkama 😀
    Evo moja jos ne spava igra se pa je malo jela dam joj koricu kruha radila sam neka ko Krumpirova peciva pa imaju super
    Koricu a ona si to grize vise masira po vilici nego sto pojede 
    Abies super da je guza bolje 
    Mare a Leo maza 
    Kako vi presvučete svoje ? Ja je vise ne mogu polovit hahha 
    Gitta sretan put bas mi je zelja vidit Amsterdam
    Sta jos da ljuta sam jer nikako da napravimo pločice u kuhinji 😑😵

Gitta
    26. Svibanj 2017. 20:58

T pol, tako mi je i samoj, onda mu dam wc papir pa ga žvače samo da sekundu miruje da mu pempas stavim.. jer jedino wc papir pomaže, to mu je najzanimljivije u kupaoni jer tamo imamo ploču gdje ga presvlačim...

Sunshine1
    26. Svibanj 2017. 21:29

Upikao me komarac u stopali,pa za popizdit. A svrbi aaaaaa

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    26. Svibanj 2017. 21:49

Sunshine1

Aaahahaga

uykmyjh
    26. Svibanj 2017. 22:28

Sunshine1

Znam taj osjecaj. Uzas, namazi necim 😱

uykmyjh
    26. Svibanj 2017. 22:33

Gitta

T pol, tako mi je i samoj, onda mu dam wc papir pa ga žvače samo da sekundu miruje da mu pempas stavim.. jer jedino wc papir pomaže, to mu je najzanimljivije u kupaoni jer tamo imamo ploču gdje ga presvlačim…

Mi se presvlacimo u sobi 
    , ali danas je uvea wc papr u dohranu jer sam morala na wc s njim... I dok sam piskila on zgrabi i zvace papir 😲 nisam uspila izvuc ono sta je utrpa u usta 😲😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.