Miss ja sam mogla dubit na glavi al moj nije htio piti ni kapi vode ni caja...dok nije napunio 9mj sad pije ko lud vodu dosao mu neki klik
Lucy torta je mrak 😍 kakva krema je unutra?
Tpol cupavica vas bas bas trenira uh zilava cura 😓😓 A Svekine logike, mislim ono 😏
Mare uhvacena na dijelu 😂😂😂
Ugolina nadoknaduje propusteno 😂😂 i meni cudno kad nisam redovna i bas mi fali to 😣😣
Ugolina, Vjeverice, Curice bravo za druzenje 😍😍
Abies javi sto kaze ped? 😏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Rucak gotov i pojeden(spagette bolonijez+ salata od krastavaca + za nikolinu i mene kuhani mladi kupus),dijete spava,muz dolazi za pola sata,kravim seee.....dugo nisam ,milina.
Abies nadam se da ce proci sto prije taj osip,ako su gljivice da probas plimicol ,sodu bicarbonu obloge? al bolje pitati doktora naravno.
Nikolina je sada na vjezbama super,jer ju nitko ne dira. Ja s njom vjezbam. Tete samo gledaju i pricamo.Vec mjesecima radimo jedno te isto i komotno bi mogla uopce ne ici na vjezbe ali ipak,ne znam ja kad ce se dogoditi neki preokret kod nje, pa onda sam radije redovita tamo kod strucnjaka,a i volim cuti od njih sa iskustvom da ima takve djece s kojima je sve ok al eto,motorika jako kasni zbog nepoznatih razloga,sve je zrelo - misici,mozak,kosti,zglobovi ali jednostavno ide jako sporo. Ima jedna curica tamo starija od nikoline cetiri mjeseca,rodena na termin,svi nalazi uredni,pametno zdravo normalno dijete ,ali tek se sada pocela oslanjati na noge,a puze vec pola godine. Lakse mi je kad cujem takve price.
Ugolina nek ste uzivali u dobrom drustvu.
Sanjarka preslatka nova profilna.Je li dobar Gigi danas?
Gitta bravo za dobru noc,nek je prosla prehlada.
Hello tete
Ugolina odlicno za druzenje bas mi je drago da ste uzivale 😊
Ilani sirena je bolje bile smo do grada kupiti sve za tortu😍
odlican ste rucak imale bas mi se svida😊
Sanjarka profilna ti je medena
Abies joj nadam se da ce to sto prije proci. Ja sam bila od pedice neku kremu za dole kad je bilo sireni i da mi tad nije dala tu kremu ne znam sta bi,ona je imala zive rane dole i muke nenormalne.
Gitta super da je prehlada prosla
Nama je noc bila dobra,al sam ja zato lose spavala imala sam nocas prirodni klistir,1h sam
provela u wc-u😁 jos mm jutros pita sta je tebi bilo. Klinac mi bio😂
Ja smisljam sta bi rucku nemam ni apetita ni volje da kuham i jedem,velikima cu palentu skuhati sa jogurtom a sireni cu sa ciklom palentu. To vole i uvijek pojedu sve. Mm ne znam do kad ce raditi pa nije zurba za njega i jelo
Mare se očistila nije ni to nekad lose 😁
Ilani nek ste vi pod kontrolom bit ce ti lakse 😊 uzivaj u kravljenju 😎
A gigi? Evo, spavao svega sat vremena uz 2 budenja, bit ce cendranje do veceras 😏
Bok žene ☕
Nakon jucerašnjeg dana punog cendranja i nocas prvog budenja u pola 2 mislila sam da cu i danas ispaliti. Al danasnji dan je ok za sad, vani je kratko odspavala, ja doma uspjela napraviti neke stvari po kuci..pere se druga masina, ocistila kuhinju i odmah se bolje osjecam :) P je na ad tako da mora piti, kupila sam joj danas caj, malo je popila..manje nego sto sam mislila, ali dobro, pomalo 😆
Mare dobro da je mali bio u polusnu 😂😂
Lucy torta izgleda super! Od cega je?
Tpol ah te svekrve..meni stalno govore da P ima klempave usi i da ih trebam poceti lijepiti. A uopce joj nisu klempave. Nisu zalijepljene za glavu, ali nisu ni klempave 😥😥
Sanjarka samo hrabro 💪💪
Ugolina super druzenje 🤗🤗
Abies valjda ce se brzo rijesiti ta guza..jooj stalno nesto s tim bebacima
Ilani nisam pratila od pocetka. Zasto idete na vjezbice i gdje idete? I mi cemo morati. Pedica mi je rekla da ce zbog remencica motoricki kasniti.
Mamite 😘
Kravljenje bar kratko stupilo na snagu, gigic zaspao u 14h svoj prvi i zadnji spavanac danas, totalno smo u uvodenju novog ritma i stima, puno brze zaspe 😎👌
Jutros smo bili malo u shoping, nismo puno trosili novcice, stedimo za rockas 😊.
Noc i uvođenje reda nam bas neide tj ja kasno zaspem a on me vrlo brzo probudi i onda nemam snage za nosat ga i uspavljivat bez boce…bas sam blesava al rijesim to do posla, valjda.
Vani ugrijalo bas bas, u kratke rukave smo a ako potraje koji dan mogli bi i u kratke hlače 😓 naglo to…
Super za novi raspored!!! Ali samo da ti nesto ovako dobronamjerno kazem... Inace,djeca ti u prvoj jaslickoj idu spavati nakon rucka u 12 sati.. E sada ako on bude naucen na 14 bit ce mu problem tamo zaspati,mucit ce se u kreveticu i zaspati kad se ostali budu budili.. Zapravo,mozda se to regulira samo,ne znsm kada se sada budi ujutro,a kada ce se buditi kad ces radit
Ajme drage zene , 13 sati a kave nigdje…moze onda ova u sred dana,ta je isto fina ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕😂
Dan zasad bas lijep..vjeverica,simon,zlica i ja kod curice i katje bile doma na kavi..djeca se igrala, mi pile kavu..bas nas lijepo ugostila 😊 vjeverica se zabavljala s djecom u trampolinu hehehe.. umorilo mi se dijete,spava ko top,jos se nije niti pomaknula od kako je zaspala hihihi
Kod mojih sam,poslije do muzevih staraca, on je isto tamo,nesto stiha sa starom si u vrtu.. Lijep dan..
Kud ce vjeverica nego na trampolin 😂 super za druzenjee😍😍
Ugolina pokusala sam ga uspavat vec prjje 13h al nula bodova. Budi se sad oko 8, 8.30h, a onda ce se budit oko 6 pa ce se to valjda samo izregulirat 🤔
Miss nek vam cili dan bude dobar tako 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji