Ajme lucy sto fino izgleda 😍
Mala od miss je na ad, zato treba piti 😂 ko jos slusa pedijatre hahaha
Mare,haha,mali vam usetao, sreca pa je bio polusan da ne ostane traumatiziran 😂😂😂
Sanjarka,ubija gigi u pojam..oooo znam kako ti je.. Bas cudno bez tvojih redovitih postova tu...a nisam ni ja bas redovita..
Tpol,vristaca mala, i moja je glasna, jutros u sest ja mislim da je pol zgrade probudila..dva tri put kroz noc tako se probudi pa vristi 😥 grozno
I kaj jos...zaljubila se ja i danas 😍!sutra imamo obaveza pa sam mu vec rekla nek oslobodi termin i za preksutra hahaha moramo nadoknaditi ovo sto nismo se druzili haha 😂
Lucy torta izgleda odlicna
Ugolina rezervirala termin za druzenje 😂😂😂😂 umirem😁😄😃👍
kod mene nema termina 😁 hoces -hocu i akcija.
Aaaahahaha mare moja... Obicno i mi tako... Svaki dan skoro oces,ocu
Dobro jutro mame!
Mi jucer cijeli dan u nekom hodanju. Dopodne isli u shopping,popodne na vjezbe,navecer bili u setnji.Danas jos ne znam.Jutro je pocelo sa cendranja,probudila se rano nenaspavana a ne bi vise spavala,joj sto ne volim takva jutra.A bit ce bolje kroz dan valjda. Kuca mi je katastrofa,za rucak jos ne znam sto cu ali sam si obecala da se necu nervirati i sve cu polako,koliko se stigne.
Sanjarka kako je proslo slikanje? Gigi razbojnik
Mare kako je danas sirena? Torta-dinosaur wow! Stavis nam sliku poslije?
Abies kako ide sa platnenim pelenama?
Sunshine bas vam je lijepo na moru.Super slika,oni oblaci izgledaju kao nadolazeci val a Tena surferica.Hoce onda Tena slaviti rockas na moru?
Lucy torta izgleda odlicno!
Brojcana a mozda bi se tesla kupao?
Ugolina ima gust raspored
TPol to se svekrva boji zamjeriti cupavici? a svasta
Idem se primiti posla sad.Lijep dan svima!
Jutro svima!
mi ustali, prehlada napokon prošla pa smo zadnju noć super spavali, a gdje se ne bi prehladio, prošli tjedan u zimskim jaknama a danas +30!!!!
prošetali., spava prvi spavanac..
lucy torta je super!! izgleda ukusno!
T pol, smiješna mi tvoja svekrva, hehehe
sanjarka stavi nam koju slikicu sa obiteljskog slikanja!!
pozdrav svima i ugodan dan vam želim!!
Ajme drage zene , 13 sati a kave nigdje...moze onda ova u sred dana,ta je isto fina ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕😂
Dan zasad bas lijep..vjeverica,simon,zlica i ja kod curice i katje bile doma na kavi..djeca se igrala, mi pile kavu..bas nas lijepo ugostila 😊 vjeverica se zabavljala s djecom u trampolinu hehehe.. umorilo mi se dijete,spava ko top,jos se nije niti pomaknula od kako je zaspala hihihi
Kod mojih sam,poslije do muzevih staraca, on je isto tamo,nesto stiha sa starom si u vrtu.. Lijep dan..
Ilani. Ni ja nemam pojma za ručak što ću. Hranu!
Platnene a ide ok al ih premalo imam 4kom. Pa pola dana je u pp. Navečer pranje sušenje da imam za jutro. Izgleda mi na neke gljivice. Unutra je koža tamnija al glatka, a po rubu pelene prištići i gore po boku tamo gdje je čičak. Sutra ionako idem s malim pedijatru pa ću i za nju pitati. Baš sam tražila post kad sam bila kod zamjene 3.5... Da mi odmah dala nešto ne bi ovako dva dana isto pa kao krene na bolje i ponadam se, pa opet. Sad opet kao umirilo se. Ma luda sam više.
Kako sad Nikolina na vježbama?
Super za druženje Ugolina!
Mamite 😘
Kravljenje bar kratko stupilo na snagu, gigic zaspao u 14h svoj prvi i zadnji spavanac danas, totalno smo u uvodenju novog ritma i stima, puno brze zaspe 😎👌
Jutros smo bili malo u shoping, nismo puno trosili novcice, stedimo za rockas 😊.
Noc i uvođenje reda nam bas neide tj ja kasno zaspem a on me vrlo brzo probudi i onda nemam snage za nosat ga i uspavljivat bez boce...bas sam blesava al rijesim to do posla, valjda.
Vani ugrijalo bas bas, u kratke rukave smo a ako potraje koji dan mogli bi i u kratke hlače 😓 naglo to...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji