Hello mame 😘
Sto se radi? Ja se evo malo kravim iako bi dobro doslo da dignem duper jer susilica odavno svira da je gotova 😏.
Jucer me sin ispizdio na najjace sa uspavljivanjem, tako da je bio budan 11.30-20.30h , jedno 2h sam ga uspavljivala pa sam digla ruke... e nece to više tako, jutros mu nisam dala spavat, i evo zaspao je u 13.30h doslovno u sekund, razbojnik.
Popodne nam je obiteljsko fotografiranje, vec vidim da ce bit presing, mm na Braču lovi trajekt u 15.30, mudricu treba pokupit ispred skole...bit ce panika i trka 😏
I jos sam toga htjela napisat al mozak mi blokirao
Idem vas citat
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani genijalna je Nikolina sa novim nacinom posjedanja 😂 , samo se pokušava obuc? Bravo curo! Mi smo miljana udaljeni od toga, zna jedino obucu i čarape dobro skidat 😂
Gitta joj zavidim sto ste riješili uspavljivanje
Summerbaby 😍😍😍 roba je predivna!
Sunshine bas vam je lijepo 😊 znači i Tena je negodovala, aj sad mi je lakse on nije ni dopustio da sank dodje blizu njega 😏
Ugolina se napokon zaljubila 😁
Lucy sretan rodjendan tati ☺
Brojacana di je voda? 😂😂
Ejic ajde nije toliko strasno da kažeš pocetak kraja, nisu to strasni problemi kako se nama zenama cini riješit ce te 🤗 iako, ja ti govorim a ja 100 puta gora 🙄
Ovo je bilo na brzinu, odoh se uhvatit posla 😏
Miss kolko ti ie stara mala? Tena popije vode,ne pratim kolko. Al pije. Hoce i caj,sok isto naravno kad dam.
Ako dojis mislim da nije zedna. Ja nisam niti po ljeti davala vode niti caja. I nije bila zedna. A znojila se. Samo nesto cesce na cicu
url=https://lilypie.com]
Sanjarka, hvala na cestitkama. A dragi moj tata..... Bas imam pozrtvovne roditelje. Jednostavni ljudi sa sela, cijeli zivot na poljoprivredi, vrijedni, imaju malo, a sve bi ti dali. Nista sebi nisu priustili, skolovali su nas, zbrinuli nas koliko- toliko i jos uvijek pomazu.
Nadam se da ce biti lijepe obiteljske slike!!!
Ugolina, torta jos nije gotova. Imam ukrasiti jos. M spava pa necu palit mikser. Do veceras budem.
Ejic, muski su takvi. Kazes im 100 puta i oni se opet kunu da nikad nisi to rekla. On nesto napravi i ocekuje pohvale, ja napravim 10 puta vise i nista.... Moramo se pomiriti s tim da se ne razumijemo i zivjeti zajedno najbolje sto znamo. Nitko nije savrsen.
Jednom je tako i moj, isli na terapije dok je M jos bio jako mali. Spremila njega, sebe, stvari sta bi mu moglo zatrebati, a mm samo sjeo u auto i kaze sta mu nisam jaknu ponijela??!!! Najbolje da ja mislim za sve troje.
Miss, ni moj nije htio vode/caja/ soka do 6-7 mj. Sve sam mu nudila, ali nista dok jednom nije poceo. Sad mu dajem samo vodu i recimo da kroz dan zna popit i do 30 ml. Dojena je beba.
Pozdrav svima ja sam umorna 😩 Ova mala
Me izmori priljepak faza maknem se place strašno ... sad Doso muž i ako je odmah ne uzme a ona ga vidla to je tolka vriska i plac , mi se pitamo na koga je tolko glasna ??? Imam dalmatinske gene sigurno jenod nekog pokupila temperament
Gitta ok ako cendra i ka bi ju ostavila ali moja uzme dah i onda vrisne onako jako place guši se 🙄🙄🙄 strašna je
Miss moja nije pila vode ni čaja samo sam češće na ciku al tvoja je na adaptiranim to neznam kako ide 🤔 A mozda ima grcice pa ti place
Muževi moj kuka kako nemamo vremena za nas i da mu to fali mislim meni kao ne fali hahha
Mi Odnesli neki dan svekrvi mali i ona ju je vratila za sat jer je postala nemirna i kao plakat će a neće da place kod nje jer onda kao mozda vise neće njima 🙄🙄🙄
Sanjarka podijeli s nama slike posle
Gitta mislim da je bolje otic ranije barem ovde je otimanje za bolnice ja sam već s 10tjedana bila prijavljena za bolnicu da sam došla posle
Nebi dobila mjesto tu gdje sam htjela ....
Vecer cure
Lijepo vrijeme pa uzivam sa djecom i usput perem deke i sve debelo da spremim cisto.
Sanjarka lijep provod na fotografiranju
Summer robica je predivna
Ilani kako si ti i NikoliNa?
Gitta nek sve bude u redu i skolska trudnoca 😍
Ejic popravit ce se muz,bit ce sve u redu
Lucysretan rodendan tati 🎂
Ugolina kraljice ti se napokon zaljubila 😂😂
Tpol nek sto prije prode priljepak faza
Brojcana kako si ti? Tesla bi se mozda kupao pa trazi vodu 😁
E sad malo o nama 😁
Sirena nesto zeza sa uspavljivanjem al nedam se ja 😁 nocas je slabo spavala opet cvilila i vrtila se,desni su masovno nateceni a ni z od zuba 😠
Sinoc u po druzenja sa mm uleti sin u sobu i leze pored nas kao da nista se ne desava,zaboravila sobu zakljucati a sreca on na pola spavao. Cijeli dan se zabavljam s njima,sirena malo se smije malo place al zato ima apetita 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji