Vecer ekipa
Ilani bravo za Nikolinino pizanje na guzi,pa kako god bitno da ide. Na guzi,trbuhu,rukama,koljenima bitno da se pokrece 😘
Pisala sam na viberu da je sireni se pojavilo crvene tockice mislila sam da je reakcija na cveklu al nije vec je bila sva znojna i kad sam je istusirala sve se povuklo.
Ugolina, jutros je pojeo kasicu voca, prihe prvog spavanja povukao samo par puta jer me grizao. Nisam mu vise dala, ljuljala ga na rukama i tako je zaspao. Inace ga ne ljuljam nego sisa. Za rucak ako je oko 70 ml pojeo. Prije drugog spavanja isto malo povukao. Poslije drugog spavanja dala mu opet voce jer je bio gladan. Za veceru pojeo keksolino i cicao prije spavanja, a da nije grizao!!!!!! 🎉
Neli kako medena!
Mama daj recept nahvaljene torte!
Ilani srce malo se otkriva da je velika! Meni djeluje da je ona i pametnija za svoju dob! Bravo za puzanje pa kakvo god bilo. Sad će ona shvatiti da je četveronoške brža.
Lucy vojnik mali?!
Nama došli petrini kumovi. Petra se prvo sramila onda se skompala s kumom i hoala kauč kuma. I pokoji korak otrčala(samostalno).
Petru i Nikolinu u kavez nek malo uče jedna od druge
Inače i sad hoda... Nema sna za mene još
A vama noć bez ili s jednim buđenjem!
Jutro mamite 😘
Ja se jos kravim u krevetu, gigic spava jos , od 22.30h sinoc bez budenja 👍👍👍, jos je pojeo sinoc prije spavanja niti 100ml ad, moze prasac izdrzat noc bez boce nego nece.
Ba st kavi bilo super kao i inace 😘 u firmi bila, Petar je bio glavna atrakcija. Ja se vracam radit 12.6 , prvo me pitala direktorica mogu li se vratit 15.5 vec 🤤🤤 Bože Bože 😆
Mudrica nam stigla puna dojmova, slika, poklona...velika moja cura 😍
Danas se vraca muzu brat s broda pa smo kod njih na rucku, gigic mora sad upoznavat strica 😊
Sutra smo na nekoj pricesti.
Miss bilo je dana u tom periodu kad nisam stizala nista sad isto ne stizem cesto nista, osim posredit osnovno i skuhat 😏
Abies jel Petra i danas ponovila dugo jutarnje spavanje? 😎 trčanjeee 😎 ono wow!
Nikolina pucketa prsticima na pjesmu 😍 bas je mudrica! I bravo za puzanje na guzi, mora ona to na svoj nacin 🤣🤣👍👍😎😎 Ilani mudrica ne voli kolace pa nista od deserta za docek 😆
Tpol uranio skok s 9mj? 🤔
Gitta ti bas imas dobricu ☺☺☺
Brojcana predivna nam je slavljenica 😍😍😍 Nek ste se lipo proveli 🎂🎁🎀🎈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima I pozdrav iz Svicarske.
Put prosao ok, spavali na pola puta I stigli jucer.
Docekao nas je kutak za Enu s igrackama, putna hranlicia (jos jedna) I Enino posudje na stolu.
Ena standardno dobra, ide svima bez problema jedino je jucer teze zaspala. Otkrila je sve ladice po stanu pa ju lovimo svi.
Danas nam je veliki dan. 🎂🎂🎂
Par slikica
Ena borac nas nek ti je sretan najsretniji prvi rodjendan 😍😍😍🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎈🎈🎂🎂🎂🎂😘😘😘😘😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro mame!
Ena,srceko sretan ti rodendan! Rasti zdrava i sretna na radost mami i tati!
Ellie,lijepo ste docekani,uzivajte!
Sanjarka,mudrica ne voli kolace ,onda u tome nije na mamu Na poslu ne mogu docekati tvoj povratak.A kako se ti osjecas u vezi s time? Jesi se pozeljela malo? Nekad sam isla na posao da odmorim
Abies,trci Petra da neka malo pokaze Nikolini kao se to radi,moze i u puzalistu
Brojcana,preslatka je Neli.Drago mi je da ste se lijepo proveli.
Gdje su nam Crazy, Ejic? Ima li ih na viberu? Bellaru, Vjeverica?
Jutro cure
Lijepoj i veseloj Eni sretan prvi rodendan 🎂🎁🎈 budi uvijek sretna i vesela kao do sad 😘
Brojcana bravo za dobru Neli,bitno da se lijepo provela.
Sanjarka nek je mudrica dobro i sretno stigla,i nek je se lijepo provela.
Abies Petra partijanerica tko je vidio spavati.
Mi smo sinoc napokon lijepo zaspali bez frke😊 spavala je skoro do 8h imala samo jedno budenje. Ja sam nocas slabo spavala jos sam i sanjala ruzno mm govori da me jedva probudio,da sam ga u snu zvala i plakala. A imala sam tako ruzan san da me strah i pomisliti sta sam sanjala. Mrzim kad su snovi tako realni 😨☹
Jutro svima evo mi izišla van i sjedim na klupici dok ona spava a ja pisem post !
Ena naša veliki borac i prava spavalica sve najbolje sto se poželjeti moze ❤️❤️❤️
Sanjarka lijepo se provedite ocel sta ujak donest s broda ? Hehe
Mare joj užas za snove 😬😬😬
Lucy Uh jadna ti mene moja ugrize bez zuba sta će bit tek kad dobije
Ilani da one se javit na viberu kažu da ne stignu bas na forum
Pusa svima sadim danas cvijeće
Pozdrav pozdrav
Citam ali nr pisem. Tena je tolko cendrava da sam luda. Sad joj nije dosta da sam sa njom na podu i cijeli dan nego se mora vjesat po meni. Spava. Danas svadba,nadam se da nece bit prenervozna. Iako je drustvena i voli ljude pa mozda i zaplese😂😂
Sanjarka 12.06.?😱😱🤕 boze boze. Ja 10.07.!
Ilani mislim da to nije lose tako puzanje. Eto Nikoline,probudila se. Bude sad brzo skuzila sve. Imam neku knjigu pa sad akos tignem poslikam puzanje.
Ena nasa mala/velika cura sretan ti najsretniji rodendakovic😘😘😘🎉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji