Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    04. Svibanj 2017. 21:16

E pozdrav svima bas zatišje ali ni mene nije bilo jer sam danas dobila neku volju za spremanjem pa dok je spavala spremala kuhala pa s njim van i onda smo je prvi put ostavili svekicima da je pričuvaju !!! 2i pol sata nas nije bilo i bila je dobra! Super sad kad su test prosli mogu i češće 😂😂
    Išli smo kupit cvijeće ta balkon 
    Lucy znaci i tvoj slabo jede? Moja je jos uvijek na voćnoj kasici I'd 190g povrće nikako neće 
    Ilani imaš pravo moze bit I'd zubića jos se nista ne vidi ali sigurno rastu iz nutra
    Brojčana lijepo proslavite sutra i slike čekamo 
    Sanjarka odličan taj auto , ja bas razmišljam o guralici jer nema nista da gura 
    A za kapu mi je bas drago kad neko nesto voli meni je gust kupit 
    Ugolina. Zubići znaci a bas kako kažeš muče se I'd rođenja ta naša mala bića 

Lucy16
    04. Svibanj 2017. 21:25

Grize me za bradavice.....  I to namjerno. Ugrize i gleda u oci i smije se. Vicem ne, ali ne pomaze. Sad za uspavljivanje ugrizao jako i nisam mu vise dala. Zaspao ali stalno se vrtio i trazi rukama. Dala mu i kad je bio gotov s jelom ugrizao opet. Prestat cu ga dojit, prase malo. Danas prrjo dana skoro nije ni cicao. Jutros nije htio, a poslije je grizao.

Ugolina
    04. Svibanj 2017. 21:51

Grize 😲

Ugolina
    04. Svibanj 2017. 21:56

I opet moja budna cijelo popodne,al problem u tom sto je ranije jutros odspavala onaj jutarnji,probudila se vec u 11:45 covjece,a obicno spava do 13 i od onda je ona budna bila do 20😲😲😲😲😲 a cendrava koma od 17,aj 18 na dalje,naravno od umora, koja kokos.. Nadam se mirnoj noci ko sto je i prethodna bila,al bolje da sutim 😂 kaj bu,bu..
    Laku noc

uykmyjh
    05. Svibanj 2017. 07:12

Ajme lucy  nadam se da je samo jednodnevna faza i da nece grist vise! Lovre je grickao kad su mu tek nicali zubi al skroz lagano pa se dalo izdrzat 

Lucy16
    05. Svibanj 2017. 07:24

I jutros je grizao. Zbilja ne znam sta cu. Jedino preko noci ne jer napola spava. I budan je od 6.15 vec. 🔫🔫🔫🔫🔫

mare1989
    05. Svibanj 2017. 07:50

Jutro cure
    🍵🍵☕🍵☕🍵☕☕ posluzite se
    Maloj Nelici sretan prvi rodendan 🎁🎂🎈 da budes zdrava i uvijek vesela svojoj mami i tati.💋

Sinoc je sirena opet jedva zaspala ljuljala sam je na nogama da zaspe,i odspavala je bez budenja do 7.15 ali sam se zato ja budila 150x . Dan je vani bas neki fuj,kisa neka ruzna bas bljak

05. Svibanj 2017. 08:35

Dobro jutro mame!
    Mare hvala na kavi.Uvijek pase
    Brojcana i stigao je veliki dan!Sretan najsretniji prvi rodendan nasoj Nelici! Neka raste zdrava i sretna ! I kad je na kraju Tesli rockas?
    Sanjarka, super guralica! Sad prvi puta vidim Petra ovako u krupnom planu i ajme sto je sladak,okice velike,bas je lijepo dijete.Odlicno mu stoji kapa na Mikija.
    TPol, super iznenadenje! Kakvo ste cvijece kupili? Bravo za dobru cupavicu,sada znas da ju mozes nekad i ostaviti svekicima,dobro ce ti doci.
    Ugolina, mi vise volimo zumanjak nego belanjak pa zato radim kajganu ili omlet da pojede i jedno i drugo.
    Lucy grize uh koju si je zabavu izmislio,nadam se da ce brzo prestati.Ja sam par puta davala Nikolini tu cekinovu posebnu,isto ju je rado pojela ali ne bih previse je navikavala na takve stvari,nisu zdrave,ali ako tu i tamo pojede malo nije strasno mislim.

Sanjarka88
    05. Svibanj 2017. 09:08

Jutro mame 😗
    Kisa 😏😣 dosadilo vise! 
    Ovdje pravo zatisje, ili su nam djeca zahtjevna ili nas sunce mami vani ☺ 
    Gigic zadnjih dana izvodi opet sa uspavljivanjem i dnevnim i vecernjim, oci mu na pola a on se neda i po 2h , u top cu ga stavit 😥 
    Danas idemo na kavicu sa st curama , pa cu posli do firme da se dogovorim za povratak 😏 
    Ugolina znači opet zlica pokušava prebacit se ne jedan spavanac , uh mislim da i mene to uskoro ceka a nije bas da me veseli. Kako je prosla noc? 
    Znaci uveli vi bjelanjak 👍
    Lucy grize uh bas mi je zao 😯 i nemoj mu posebnu ubacivat u prehranu, ima vremena za to 😉
    Brojcana gotova torta? 😊 spavale jutros duze? 
    Tpol super sto je cupavica bila dobra svekicima, sad je mozete cesce ostavit 😁
    Ilani hvala ti 😘😘 i Nikolina je premedena na profilnoj ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Svibanj 2017. 09:09

Danas nam je divan dan, divan dan nasoj Neli rodjendan! 🎊🎊🎉🎉🎈🎈🎀🎀🎁🎁🎂🎂🎂 sretan ljepoto mamina! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.