Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2017. 13:50

Sanjarka88

Je, veceras ne znam jos kad. Proletilo, a ona se nebi sjetila ni nazvat da mi nismo nju, briga nju za nas 🤣

A sigurno vas se malo i pozeljela. Ma super je to za djecu i za osamostaljenje.Moji su  isto tako uzivali i nisu nikad imali vremena da se sami jave,ali kad bi ih pitala bi li jos ostali ,rekli bi da bi, ali da se prvo malo odmore doma Jel mama pravi kakav kolac za docek?

05. Svibanj 2017. 14:07

Evo dok sam tipkala okrenem se ,Nikolina je dopuzala do mene preko cijele dnevne sobe, ali sjedecki,na guzi znaci!!!.Ubit ce nas teta vjezbacica za to jer to nije dobar nacin,ali mene ipak veseli svaka njena inicijativa i kada pokaze bilo kakvu zelju za kretanjem makar i na krivi nacin

Ugolina
    05. Svibanj 2017. 15:04

ilani

Ugolina

Ilani,a kako nam je najveca nasa cura

Najveca cura se pravi da je jos mala samo daj cicu,nosi,zabavljaj,spavanje kako koji dan(i noc).Ali se oda da je vec velika nekim svojim forama.Evo upravo cita knjigu ,to zvuci ko da se glasa neka mala pura kabulj tagulj guljbulj-presmijesno je i slatko istodobno,pa jedan dan cijeli vice vau vau,drugi dan beba i tako. Zadnje sto je naucila( s tatom) pucketati prstima uz glazbu u ritmu. Sad cim cuje glazbu odmah ide prsticima kao da pucketa. Ma svaki dan nesto novo s njom,nije dosadno nikako u svakom slucaju

Ajme 😍😍😍 a odaje se da je velika haha

Ugolina
    05. Svibanj 2017. 15:05

I bravo za puzanje na guzici 😂😂😂💪

Ugolina
    05. Svibanj 2017. 15:09

Miss bi cistila po kuci aaaahahahaha umirem!!!! 😂 ja odustala, bila je i ostala zahtjevna samo na drugi nacin... Ja skuham eventualno i mozda potrpam sude u masinu i uspijem upalit ves prat,u zadnje vrijeme ga i objesim na strik, cak i speglam dok spava sto prije nekih tri tjedna nisam mogla..ostalo samo i iskljucivo dok je muz doma i to se moram natjerat 😂😂😂 meni vazno da je njeno ogradeno puzaliste cisto,sto i je,a za drugo me boli patak vise 😂😂😂

TPol
    05. Svibanj 2017. 15:32

🍷🍷🍷🍷 za sve ! I za Neli ! Sretno i sve najbolje o budi dobra mami ! 
    Kod nas užas , dal ima neki skok sad ? Moram progooglat , znaci zaspala u 21 probudila u 22 i nikako zaspat do polnoći i onda se jos probudila u pola 7 strašno !!! A iscicala me i navukla mlijeka za jos 3bebe! A danas se ne odvaja od mene tako da smo već po drugi put vani u ergu 
    Sanjarka znaci tako mudrica vas već zaboravila Haha
    Ilani ma bravo za Nikolinu nemora bit sve po propisu ! 
    Miss ma ni ja ne stignem uvijek kad mm dođe onda radim . Moja je ovakva otkad se rodila osim onih par prvih tjedana gdje je spavala i jela . Inače kad zaspe ili nesto pojedem na brzaka ili nis ne radim jer sam krepala od nje 😁😁😁

Gitta
    05. Svibanj 2017. 15:36

dan svima!!
    neli sretan najsretniji prvi roćakas!! torta izgleda njam njam!
    ja iskreno sve stignem počistiti, ovaj moj je baš dobrica, stavim ga u vrtić i on se sam igra, ja sve stignem, ne plače skoro pa nikad, osim nekad u noči da mu vratim dudu, i da , vratio se na svoje spavanje u kinderbetu, neće više k nama, biće da je bila neka faza.
    idem sad kupiti malo cvijeća i proštati se s mališom.
    ugodan dan svima!!

Lucy16
    05. Svibanj 2017. 17:51

Ilani, nama je nasa vjezbacica rekla da je i puzanje na guzi ok, bitno da dode do onoga sto zeli. A moj po vojnicki puze, cijelo tijelo na pod i odguruje se rukama i nogama.
    TPol, tako je i M prije tjedan- dva imao fazu kad je po noci jeo 5-6 puta.
    Ako vam ne pojedu rucak, jel nudite sta drugo? Danas pojeo samo par zlicica, batat, tikvica, piletina. Malo sisao dok nije poceo gristi. Ne znam jel mu treba jos sta dati? Uvijek se brinem da mu nije malo i da nema dovoljno vitamina u tom sta pojede.

uykmyjh
    05. Svibanj 2017. 19:06

Neli sretan rodjendan 🎉🎊🎁🎆

Ugolina
    05. Svibanj 2017. 20:35

Lucy,ne znam kaj bi ti rekla,moja pojede otprilike oko 200 ml za svaki obrok, tu i tam koji ml gore/dolje...ako mi ful brljavi s tim sto joj nudim i pojede samo nekoliko zlicica,onda joj odma ponudim nesto drugo sto znam da ce pojesti...s tim da jos cica prije spavanja... Sad mi izbacila popodnevni san ali joj i dalje u to doba jos ponudim da doji ako zeli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.