Predivna torta 😍😍 bravo mama! 🎂
Uživajte danas 🎈
Tesla i gigi dijele rockas 🤣🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brojcana,torta izgleda bas super🎂😋 Uzivajte danas😘
Tesla i Gigi slave rockas isti dan😁😁😁
Sanjarka,jel se mudrica danas vraca?
Cure St ,uzivajte na kavi!
Je, veceras ne znam jos kad. Proletilo, a ona se nebi sjetila ni nazvat da mi nismo nju, briga nju za nas 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarko,uveli smo i zutanjak i bjelanjak..danas sam kajganu napravila al nece i opet sam morala kamuflirat to jaje u kruh,mlijecni i jogurt 😂 joj boze..
Mudrica me po tom pitanju posjetila na mog najmladeg buraza..kad god bi tako nekud isao msma bi crkavala od straha jer je ono velika maza i to,a on tamo partija i nema vremena za pozive-znao bi samo rec spremam se za tulum,boook 😂😂 prasac.. Sad je vec velik 😥 vrijeme prebrzo idee..
Neli-sretan ti prvi rockas 🎉🎉🎉🎉💕💕💕💕😍😍😍😘😘😘😘😘😘
Jutro mame i bebe👋
Hvala svima na cestitkama za nas 3.minic 🎈 Kad je prije dosao...
Noc ok, 3 budenja..bilo je i boljih noci. Taman ju prijepodne oko 11 uhvati da bi spavala i onda ili spava na meni ili ako ju spustim u krevetic cim izadem iz sobe budna je 😣 Nista ne stignem po kuci obavljati.. kako vi uspjevate?
Nelici sretan rockas! 🎂 Torta izgleda jako fino 😋😋
Jos samo par dana do kontrole za kukove.. samo sa nam kazu da ide na bolje i da ce to jos kratko nositi. Široko povijanje nam nazalost nije pomoglo..
Ma ništa upamtila!
Totra je supeeeer
Lucy ima dabra koji grize...
Miss nikako. Atomska bomba je in neke 4godine
Ilani ma koja fizioloska..nek si ona soli ranu. Hb sad je od crvenog prešlo u rozo. Hrastova kora na snazi.
Mudrica se vraća. Mama jedva čeka?!
Petra spavala do iza 9????!!! Čudo
Ilani,a kako nam je najveca nasa cura
Najveca cura se pravi da je jos mala samo daj cicu,nosi,zabavljaj,spavanje kako koji dan(i noc).Ali se oda da je vec velika nekim svojim forama.Evo upravo cita knjigu ,to zvuci ko da se glasa neka mala pura kabulj tagulj guljbulj-presmijesno je i slatko istodobno
,pa jedan dan cijeli vice vau vau,drugi dan beba i tako. Zadnje sto je naucila( s tatom) pucketati prstima uz glazbu u ritmu. Sad cim cuje glazbu odmah ide prsticima kao da pucketa. Ma svaki dan nesto novo s njom,nije dosadno nikako u svakom slucaju
Sortiraj odgovore
Najstariji