Ugolina, pa spava s nama. Mislim da nije bol u pjtanju nego njegova nekakva volja. Sad ga htjela staviti spavati jer idemo u 14 h na krizmu i nece. Opet vristanje dok ga nisam digla s kreveta i donijela u boravak. Nece spavati a jedva gleda. Tko zna kakav ce biti u restoranu.
Mislis lupocet cepice kao za temp?? Davala sam mu samo kad je imao temp.
Da jer lupocet mozes dat i za bolove ako ga mozda zubi ili kaj... Ali kad joj idem dat za bolove dam joj sirup i ne punu dozu.. Ne prakticiram to bas, dala prije koji dan jer je vristala od bolova..
Joj grozno kad se neda uspavat a spava im se..nema kaj ne probam,nosat,ljuljat pjevat,uspavanke,uf
Ugolina tako i ja. I zamisli, zaspao u njihaljki. A ni ne koristimo ju skoro vise jer mu nije zanimljivo biti u njoj, odmah se dize.
Pozdrav svima
Sretan minic Josipi! Vrijeme na leti 🤔
Hvala na pohvalama za balkon i meni se sviđa pa sam odma u jutro doručkovala vani hahha .... pelagonije su mi najdraže jer sam sigurna da cu do kraja 9og imat cvijeće . Htjela sam lavandu a ona je jako zeznuta tako da nista
E sto Radit ako bebu ugrize osa ??? Ići odma doktoru ?
Lucy hmm bas čudno pa mozda da nazoves pedijatra ako misliš da je nesto pa pitaš ?
Jutros nas je probudila u pola 7 😑😑😑
Tpol pratit da ne krene oticati puno i paziti da ne krene se sareniti ruka kao prosarane vene,imas kupiti Fenistil kapi i kremu da ne svrbi puno.
Meni je Issa alergicna pa je moram strogo cuvati
Dobar dan svima.
Ugolina isla navecer bez nje. Povracala kod mladenke. Usrala se i nis,spremaj se i doma. Uzas,onda i ja zavrsila na wc-u. Bilo veselo,fina hrana,dobro drustvo i meni dosta. Bili do 5! Tenu kad se zbudila prruzela sveki pa produzili do 12!
Sad smo kod mladozenje,Tena sa sveki. Meni dreci svima dobra😡😡😡 odo pit kavu.
url=https://lilypie.com]
Sunshine, ja isto poludim kad kod mene dreci a kad ga netko drugi uzme onda je dobar. Jedno vrijeme sam sumnjala da me ne voli. Znam da on jos nema pojma o tome ali eto ....
Sunshine, ja isto poludim kad kod mene dreci a kad ga netko drugi uzme onda je dobar. Jedno vrijeme sam sumnjala da me ne voli.Znam da on jos nema pojma o tome ali eto ….
Bas sam pisala na viber da me sigurno mrzi😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Joj cure i kod mene isto!Glava me boli od njene vriske!
Bili danas na pricesti,a ona ostala s mojom mamom i kaze savrseno dijete!
Kako sam ja usla na vrata pocelo krestanje!Bas mi iskreno pasalo danas da se odmorim od nje!Mozda sam nemajka,al sta cu,treba mi to ponekad
Na krizmi bio super. Ne mogu vjerovati??!!!! Mogli jesti u miru, zaspao malo, tamburasi ga fascinirali, dirao harmoniku, veselio se pjesmama.... Plesala s njim da se izmori i evo jos ne spava.
Sortiraj odgovore
Najstariji